Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 demosu cikmis. indiriyorum bakalim. http://www.arcania-game.com/ http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic4/index.html?tag=result%3Btitle%3B0 traileri ozellikle konsol icin yapilmis gibi buram buram konsol kokuyor. hayirlisi. http://www.youtube.com/watch?v=AWN4KOT3K4Y&feature=fvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 demosu ps 3 store'da çıktı mı? biri bakıp söyleyebilir mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bi oyunda da kılıçlar kalkanlar sırtımızda asılı durmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bu trailer videosu degil, ambience videosu ama izlerken cok daraldim. biktim artik ya. yaslandim ben yaslandim. hep ayni sey hep ayni sey, adam kadin al karakteri, al questi, al kilic kalkani, vur kir gec bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 PS Store'da yok. En azından US Store'da yok, bi de UK Store'a bakmaya kasamadım, demoyu birine verip diğerine vermemezlik etmezler diye düşündüm umarım yanılmıyorumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 pc icin demosu nerede abi, bulamadım da =), kendi sitesinde de yok ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aman videoda en azından açık havada koşturtmuşlar adamı. baydı artık lağım lağım gez, mağara mağara dolan, dungeon dungeon korkutucu olduğu sanılan ancak son derece sıkıcı olmaktan ileri gidemeyen yaratıkları kes görevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kfg said: pc icin demosu nerede abi, bulamadım da =), kendi sitesinde de yok ehueh... sanirim sakincasi yok demo oldugu icin, ben torrentden cektim demoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 oynadim az biraz, klasik iste, ayni , hatta dunya bile ayni artik o derece.. bari farkli bir dunya lutfen lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bu tarz başka oyunlar var mı.varsa en iyisi hangisidir falan benim steamde gotik 2 ve 3 var mesela 1-2 dolar dı diye aldıydım ama oynamadım hiç bu videoyu izledim tam benim aradıgım oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Gothic 2 mükemmeldi de(item kullanma potion içme geyiği dışında) gothic 3 berbattı. :/ Bakalım bu nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 2 gerçekten iyiydi. ilk çıktığında bug manyağı idi yamulmuyorsam ama patchler sonrası harika bir oyundur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Two worlds fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 keşke unreal world'u adam gibi grafiklerle yapsalar. o oynanır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 iyi de videodaki ilk adam niye top gibi koşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 konsol mu gittikçe kolaylaşıyordu zaten gothic IIden beri. artık düşmanları kafasına zıplayarak öldürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 MrLevie said: iyi de videodaki ilk adam niye top gibi koşuyor? konsol oyuncularına hitap etsin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gothic 2'den sonra 3'ü oynarken canı sıkılan var mı acep? bir de 4 çok güzelse oynamayı planlıyorum eski tadı vermeyecekse boşa kasmayayım biri bağa özet geçsin . edit: heh demo denmiş. hiç okumadım valla. neyse umarım güzeldir. severim gothici candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gothic 2den sonra bütün oyunlar sıkıcı ve kolay geldi bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dasaaa said: MrLevie said: iyi de videodaki ilk adam niye top gibi koşuyor? konsol oyuncularına hitap etsin diye? mario gibi gelen orcların kafasına zıplayıp öldürmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 cıkmıs .. ruscası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 eski gothicler gibi olsa rusça ingilizce ne fark eder tecavüze uğramanın dilimi olur derdim ama şüpheliyim eski(=1,2) gothicler gibi olacağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yalniz gothic 1 i oynamistim galiba ben, o zamanlar baya neseli gelmisti. almaya deger mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gotik 2 çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Düştü (reloaded) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar