PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 nedir benim bu pclerden çektiğim ya, hepsinde mi bi sorun çıkar arkadaş. öncelikle sistem; thermaltake tr2 rxpower 550w psu team elite 4gb (2x2) 1333mhz sapphire vapor-x hd4890 seagate 1tb + samsung 320gb amd phenom x4 955 be işlemci ecs a785gm-m anakart problemim, assassin's creed II oynadığımda pc direkt kendini kapatıyor =). bazen iki dakikada, bazen yarım saatte. henüz diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım ama onun da olması yakındır heralde diye düşünüyorum eheh. ilk başta acII 320gblık eski hdd'de (problemli biraz hdd) olduğu için oluyor diye düşündüm. taşıdım oyunu, hddyi çıkardım ama aynı şey yine oldu. başka psu ile denicem ama buraya da bi sorayım dedim var mı önerisi olan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hdd yapar senin de dusundugun gibi, eger mavi ekran vs uyari vermeden kapaniyorsa psu yapar. veya board da sb den gidiyordur oyle bisey olabilir. yoksa selamsiz sabahsiz kapanmaz fazla biseyde. ayrica artik kafadan hatirladigim 3-4 defa sordun, degistir su pc yi de bolum rahat etsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 mavi ekran falan yok ya direk kapanıyor adi alet =) abi bu patiye üye olduğumdan beri aldığım 5. pc falan heralde (binlerce ekleme ve değiştirmeyi saymıyorum tabi) =P aldığımdan beri -6 aydır- rahattım şimdi de bu girdi ya hey allam ehuehe. sorunlu parçayı bulup garantiye göndercem de işte bulması sorun. başıma hiç şöyle KESİN problem gelmiyor ki anasını satim. şimdi birinden yeterli bi PSU bulmaya çalışıyorum deniyip ona göre yazıcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ekran kartının ısısına baktınmı hiç ? bazen olabiliyor diyeceğim ama sadece assasin's creed oyununda oluyor demişsin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sorun psuda tasdikledim. güzel bi psu tavsiyesi verebilir misiniz? 600w olsun mümkünse. bi de bağlantıları zor olmasın. bu thermaltake in sözde kablosu çıkabiliyor tamam da çıkmayan kabloları o kadar kalın ki akrobasi yaparak bağlamıştım en son. tişikkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 XILENCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 Ben bunu kullanıyorum gayette memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 event viewer a baktın mı? orda bişeler çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 event viewer da sadece "09:37:36, 24.09.2010 tarihinde gerçekleşen önceki sistem kapanışı beklenmiyordu." tarzı şeyler var eheh. bu psuyu tuttum alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 jonq said: XILENCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 Ben bunu kullanıyorum gayette memnunum. aldım bundan. iyimiş kolay oldu her şey. sorun da düzeldi tabi. hayırlısı olsun bana =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 5890a 550w verirsen yetmez tabi. 800w 80+ alman lazimdi. 600w almissin o da yeter sanirim (ama 800 alsan kafan rahat ederdi). hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 5890? =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Sapphire 4890'ı diyor. Ekran kartından bahsediyor. Sapphire kendi sitesinden bu ekran kartı için minimum 450w istemişti. 600 hayli hayli yeter. 800'e ne gerek var zaten 3 ayda bir PC yeniliyor Prudent :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bu şansla bikaç aya işlemci falan elimde kalır diye düşünüyorum, işlemcilerim hiç bozulmadı bugüne kadar sıra onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar