Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darksiders

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

güzel mi değil mi bu oyun ? 14 gb boşa indirmeyeyim. şunu sevdiysen bunu da seversin tarzı bir tavsiyesi olan var mı ?

sırf hikayesi yüzünden en azından bir kere bitirmek şart oyunu.
Mesaj tarihi:
Bugün bitirdim. Beğendim oyunu. Ancak çöldeki kulelerde çok baydım. Bide waypointler arasına koydukları anlamsız koşup zaman çalma mapi midemi bulandırdı.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaa oyuna başladım senaryo güzel gibi de 100 yılda bütün insanlık mı silinmiş hiç mi adam kalmamış.Kanatlı 2 ucube geldi diye insanlık mi biter, o kadar tankı topu tüfeği boşuna mı bastık?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Phyx said:

kiyamet kopuyor bacim ne tanki ne tufegi allahini peygamberini seversen lutfen yapma gozunu seviyim ya

yaw kopuyor hesapta da binalar falan herşey yerli yerinde demekki o kadar da yıkım olmamış.Yani nükleer savaş çıksa 10 misli beter olur ortam

Giriş demosunu görünce tamam dedim ilerki bölümlerde insanlar tarafından da bi atraksiyon göreceğiz ama olmadı
Mesaj tarihi:
aslında arkadaşın bahsettiği o kadar uçuk bişeyde değil hikayeye göre sonucta insanlar cennet ve cehhennem arasında yüzyıllardır süren savaş dolayısıyla "güce denge" getirsin diye :) yaratılıyolar zaten normalde judgement day insanlık çok gelişince başlaması gerekiyor. zannımca bu gelişim space marine basacağımız zamanlara tekabül ediyor :) görüldüğü gibi adamlardada öle fazla bi ilerleme yok hayla pençelerle kılıçlarla ve tuhaf minigunlarla savaşıolar hatta War revolverle yardırıyo hayla ata biniyor falan :)aslında benim öğrenmek istediğim insanı kim yaratıyor concil mi? hikayede bahsediyomu ondan?
Mesaj tarihi:
atına yaklaştığı zaman sprint edeceksin. fake ata ata ilerle, ıskalasın seni. ağzını açtığında ağzına ağzına ateş et.
birkaç kere böyle yapınca ölecektir.
ayrıca evet bir de küçük olanları geliyor. onlar o kadar kastırmıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw amma buglı bu oyun, patchde var ama zıplarken bir üst katlara takılıp duruyor hatta harita dışına falan çıkıyor arada adam, konsol falanda yok noclip açıp düzeltemiyoruz da çok gıcık valla.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu açtım, 10 dakika kadar oynadım da kötü bir gow klonu olduğuna kanaat getirdim 10 dakika sonunda. haksızlığım ne kadar zmaan içinde ispatlanacak ehue ? bi de oyun ne kadar uzunlukta süre olarak ?
  • Yeni Oluştur...