Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aluriel said: güzel mi değil mi bu oyun ? 14 gb boşa indirmeyeyim. şunu sevdiysen bunu da seversin tarzı bir tavsiyesi olan var mı ? sırf hikayesi yüzünden en azından bir kere bitirmek şart oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 smarthan said: god of war tarzı mı kontroller falan? gamepad alayım öyleyse tomb raider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ne tomb raider ı abi, gow işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gow gibi gamepad alınacak bir oyun değil. tomb raider'daki gibi rahat bir şekilde klavyeyle hoplayıp zıplayıp yaratık öldürebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 2. wingi temizledim aşırı sıkıldım artık.hikaye için oynamaya değer mi,değerse ne kadar var daha bitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bitirdiğinde çok iyi oluyor. hikaye gittikçe açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bugün bitirdim. Beğendim oyunu. Ancak çöldeki kulelerde çok baydım. Bide waypointler arasına koydukları anlamsız koşup zaman çalma mapi midemi bulandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yaa oyuna başladım senaryo güzel gibi de 100 yılda bütün insanlık mı silinmiş hiç mi adam kalmamış.Kanatlı 2 ucube geldi diye insanlık mi biter, o kadar tankı topu tüfeği boşuna mı bastık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kiyamet kopuyor bacim ne tanki ne tufegi allahini peygamberini seversen lutfen yapma gozunu seviyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ironik post olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Phyx said: kiyamet kopuyor bacim ne tanki ne tufegi allahini peygamberini seversen lutfen yapma gozunu seviyim ya yaw kopuyor hesapta da binalar falan herşey yerli yerinde demekki o kadar da yıkım olmamış.Yani nükleer savaş çıksa 10 misli beter olur ortam Giriş demosunu görünce tamam dedim ilerki bölümlerde insanlar tarafından da bi atraksiyon göreceğiz ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aslında arkadaşın bahsettiği o kadar uçuk bişeyde değil hikayeye göre sonucta insanlar cennet ve cehhennem arasında yüzyıllardır süren savaş dolayısıyla "güce denge" getirsin diye :) yaratılıyolar zaten normalde judgement day insanlık çok gelişince başlaması gerekiyor. zannımca bu gelişim space marine basacağımız zamanlara tekabül ediyor :) görüldüğü gibi adamlardada öle fazla bi ilerleme yok hayla pençelerle kılıçlarla ve tuhaf minigunlarla savaşıolar hatta War revolverle yardırıyo hayla ata biniyor falan :)aslında benim öğrenmek istediğim insanı kim yaratıyor concil mi? hikayede bahsediyomu ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Solucanı nasıl geçtiniz acaba? bir kere bile vuramadım ya devamlı atın üstünden düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Sürekli koşacaksın, büyük çıktığında ağzına, küçükler çıktığında neresine gelirse tabanca ile saydıracaksın. Sınırlardan yuvarlak çizerek yapmak en kolayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 atına yaklaştığı zaman sprint edeceksin. fake ata ata ilerle, ıskalasın seni. ağzını açtığında ağzına ağzına ateş et. birkaç kere böyle yapınca ölecektir. ayrıca evet bir de küçük olanları geliyor. onlar o kadar kastırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi oyun ne kadar iyiymiş, hele en son sahnede, http://files.sharenator.com/fuck_yea_RE_When_memes_collide-s508x395-88087.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o sonu şahane bişi zaten hocam Bone said: sonunda deli zevk oldu özellikle şurdaki dialog no, not alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 konsolsepetiden 1 haftalıgına kiralayıp oynamıştım.2 ay oldu gelip almadılar oyn benim oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://uk.ign.com/videos/2010/01/07/darksiders-xbox-360-interview-joe-mad-talks-darksiders-movie?objectid=818225 madureira reyis film hakkında konuşmuş, baya başvuran olmuş thq ya film hakları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o değil de wow'da darksiders'taki war gibi bir death knight yapmak istersek ne yapıcaz? blood tree mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yaw amma buglı bu oyun, patchde var ama zıplarken bir üst katlara takılıp duruyor hatta harita dışına falan çıkıyor arada adam, konsol falanda yok noclip açıp düzeltemiyoruz da çok gıcık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Hiç karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben de hic denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bug olması normal bir oyunda ama darksidersda normalde karşılaşılan bir bug değil bu. oyunu bozmuş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oyunu açtım, 10 dakika kadar oynadım da kötü bir gow klonu olduğuna kanaat getirdim 10 dakika sonunda. haksızlığım ne kadar zmaan içinde ispatlanacak ehue ? bi de oyun ne kadar uzunlukta süre olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar