Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

ygs geçen sene de böyleydi zaten ya, pek bi fark yoktu

Geçen sınavı çözdüm 40 dakikam arttı 462 aldım bu sınavda felsefe yetişmedi 420 falan anca geçen seneki sınava göre kat kat zor bi sınavdı
Mesaj tarihi:
Türkçe 2009'a göre çok kolaydı. Mat1 ise 2009'a göre zor geldi bana. 09'da baya iyi yapmıştım, şimdi aynı neti bekliyorum ama 10 soru fazla vardı tabi =p yapabileceğimi bildiğim halde yapamadığım 4-5 soru vardı çok canımı sıktı sağ bacağım ağrıdı gene sinirden. ne alemi varsa...
Şimdi ekşi'ye bakıyorum da herkes zorlanmış matematik'te iyi bari.
Mesaj tarihi:
ben üşüttüm sınavda. öküzler stress yapıoalrmış terliyorlarmış açtık çamları benim bağırsaklar böbrekler mide iflas etti. küçük abdest geldi işlkence çektim 2 saat.
Mesaj tarihi:
ösym gösterip de vermemiş. tek başına baktığın zaman matematik çok zor denmez ama 160 dakka içinde o işlem sorularını çözmek sözele falan zaman ayırmak sıkıntı orda.
Mesaj tarihi:
said:
Adaya özgü olarak hazırlanmış soru kitapçığının kullanıldığı sınavın ana soru kitapçığı ve cevap anahtarı, 29 Mart 2011 Salı günü saat 13.00’te ÖSYM’nin http://ygs2011-sorular.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

burda demek istediği sorular mı yoksa bizim işaretlediğimiz şıklar mı?
Mesaj tarihi:
şu soruya niye bu kadar takıldılar anlamadım bildiğin felsefe sorusu işte ben gülemedim hiç sınavda ciddi ciddi çözdüm geçtim yani bende mi bir gariplik var acaba.
  • Yeni Oluştur...