PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ygs geçen sene de böyleydi zaten ya, pek bi fark yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 geçen seneden zordu ve sorular geçen sene gibi çok uzundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 geçen sene türkçe dağıtmıştı, çok zaman kaybetmiştim bu sene nasıl acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Sorular ne zaman çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 PrudenT said: ygs geçen sene de böyleydi zaten ya, pek bi fark yoktu Geçen sınavı çözdüm 40 dakikam arttı 462 aldım bu sınavda felsefe yetişmedi 420 falan anca geçen seneki sınava göre kat kat zor bi sınavdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Türkçe 2009'a göre çok kolaydı. Mat1 ise 2009'a göre zor geldi bana. 09'da baya iyi yapmıştım, şimdi aynı neti bekliyorum ama 10 soru fazla vardı tabi =p yapabileceğimi bildiğim halde yapamadığım 4-5 soru vardı çok canımı sıktı sağ bacağım ağrıdı gene sinirden. ne alemi varsa... Şimdi ekşi'ye bakıyorum da herkes zorlanmış matematik'te iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Matematik baya kolay geldi bana. 1 tane problem ve bir daire sorusu hariç hepsini çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bülent Başgan da sınava girmiş ahahahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ohş mattan 15 soru yapan çocuk full çektim abi anlamadım bi yanlışlık var sınavda dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 trtde başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben üşüttüm sınavda. öküzler stress yapıoalrmış terliyorlarmış açtık çamları benim bağırsaklar böbrekler mide iflas etti. küçük abdest geldi işlkence çektim 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ösym gösterip de vermemiş. tek başına baktığın zaman matematik çok zor denmez ama 160 dakka içinde o işlem sorularını çözmek sözele falan zaman ayırmak sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Serefsiz bu osym sokaktan gecen adam matematigi yapabilcek demisti osym baskani sokaktaki adam yapabiliosa bu mati ben birakirim calismayi sanayiye giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Benim 2 yanlış bir boş varmış mattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sonuçlar ne zaman açıklancakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 18 Nisan falan demişler de, geçen seneki gibi söyledikelri tarihten bir hafta önce açıklayabilirler diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Filler neden büyük, gri ve buruşuktur ? Çünkü Küçük, Beyaz ve yuvarlak Olsalar Aspirin Olurlardı... felsefede bu soru bitirdi beni rahat 1 dk güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 said: Adaya özgü olarak hazırlanmış soru kitapçığının kullanıldığı sınavın ana soru kitapçığı ve cevap anahtarı, 29 Mart 2011 Salı günü saat 13.00’te ÖSYM’nin http://ygs2011-sorular.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. burda demek istediği sorular mı yoksa bizim işaretlediğimiz şıklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bizim işaretlediğimiz şıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 e ama sayfa açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahanda fil sorusunun başka bir versiyonu paragraf aynı http://www3.bobiler.org/upload/photographs/227726267s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 şu soruya niye bu kadar takıldılar anlamadım bildiğin felsefe sorusu işte ben gülemedim hiç sınavda ciddi ciddi çözdüm geçtim yani bende mi bir gariplik var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bir ağız tadıyla sınav oldurmadılar ha. Bu arada buradaki topice bakan kalmamış herkes konu dışındakine kitlenmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar