Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 cidden 17" laptop taşımak falan dert. hani mobilite adına bir şey kalmıyor. bu arada dün girdim electro world'e, şunu aldım çıktım. şekli pek içime sinmedi ama sade en azından. bir de daha çok kalitesi ilgilendiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 estetik başarısız. ama bu eksikliğini işlevi ile gideriyorsan sorun kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 "içime sinmedi" de dedim ya, boz hemen moralimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 11.6" için arıyorum ben de sırt çantası. bulamadım hiç bi yerde. sleeve'e koy , herhangi bir çantaya at şeklinde istemiyorum ama. nerdeyse hiç bir yerde çanta olarak bile yok, 1 tane buldum o da postacı modeli. gören duyan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konsept bisey almasan daha iyi olur bence, tuzlu gelir.. Nike Air serisi cantalar var ondan al bence, mp3 player ve laptop koymak icin ozel bolmeleri falan var ben 2 ay once 60 a aldim, canavar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 google dan baktım, bilgiğin battal boy o çantalar. sadeece laptop ve aksesurlarını koyacagım bir çanta için gereksiz büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 iş fikri! leptap sırt çantaları!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 jansport çantalara bakın aralarında laptop sleeve olanları da var. ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bende 17inch için arıyorum. henüz düzgün ve pratik bişeye denk gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 caselogic lere bakın. ben 4 5 sene once d&r dan almıştım. hala daha kullanıyorum. baya pratikte bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yalnız bu işin cidden pazarı var galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Targus'lara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bulabildiğim yakınından geçen bi bu var: vatan - targus bu da postacı tipli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Incase nerden bulunur? Bakindim da bulamadim. 17 inch sigmiyor hic bir cantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben swiss gear almistim. biraz pahali ama herhalde torunlarim bile kullanir bu cantayi 17.3 luk laptop rahatca sigiyor http://www.amazon.com/Swiss-Gear-17-Inch-Notebook-Backpack/dp/B000WQCYDI/ref=dp_cp_ob_e_title_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mum_Chamber said: ehehe incase apple urunlerine yonelik calisiyor zaten, o yuzden macbook ipad iphone doldurup cekmisler fotografi. zaten sitelerine girersen sagdaki menu apple store mubarek =) adamlar zaten apple'in sitesinden sattigi birkac firmadan biri. yoksa kimsenin o kadar apple urununu bir arada tasiyacagini sanmiyorum. mazallah cantayi caldirirsin, gider iki maas =) müm senn maaşın kaç paraki asdas, macbook, ipad, iphone, ipod artı çantası gitse 2 maaş gitmiş oluyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bittus said: ben swiss gear almistim. biraz pahali ama herhalde torunlarim bile kullanir bu cantayi 17.3 luk laptop rahatca sigiyor http://www.amazon.com/Swiss-Gear-17-Inch-Notebook-Backpack/dp/B000WQCYDI/ref=dp_cp_ob_e_title_2 swiss gear çantalar pahalı duruyor ama baya kaliteli çantalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 caseogic hertürlllllllllllllllllllllllllllllllllllllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar