Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 17" ebatında laptop sırt çantası alacağım efenim. var mı tavsiye? şeklen ne çok janjanlı olsun, ne de odum gibi olsun. öncelikle rahat, ergonomik olan bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 logitech caselogic neredeyse her elektornik markette var edik: ikisi de o kadar iyi ki iki markayı çok rahat karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/05/my-document-laptop-bag-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 incase'ler cok guzel oluyor genelde, fiyat performansi da uygun oluyor ama iki eksisi var, birincisi macbook'lar icin tasarlanmis oluyorlar. ikincisi turkiyede satan yer bulmak zor oluyor. yoksa su cok guzel bir canta bence http://www.goincase.com/products/images/CL55308/detail/StoneGrey05.jpg http://www.goincase.com/products/detail/nylon-backpack-cl55308/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 off müm de tam nerd çantası koymuş.. dizüstü (macbok olaiblir), ipad, iphone daha çok apple fan boi çantası olmuş da diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ehehe incase apple urunlerine yonelik calisiyor zaten, o yuzden macbook ipad iphone doldurup cekmisler fotografi. zaten sitelerine girersen sagdaki menu apple store mubarek =) adamlar zaten apple'in sitesinden sattigi birkac firmadan biri. yoksa kimsenin o kadar apple urununu bir arada tasiyacagini sanmiyorum. mazallah cantayi caldirirsin, gider iki maas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 amerigan askeri arazide o dev çantalarda ne taşıyor sanıyorsunuz!! victorinox var bende.. sağlam bayağı gerçi 17" alır mı emin değilim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abi her cantacida vardir ben uniye baslarken aldim bi tane, laptop cantasi degil ama normal sirt cantasi, ozel laptop bolumu var laptopu koydugun yerin etrafi sert sungerle kapli falan, markasi sea gold bayagi memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 her çantacıda olan ne? çanta mı? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 15.4 ün sığdığı sırt çantasını ben zor bulmuştum, 17. versiyonu yoktur bence, varsada artık çok kabadır :) 15.4 den daha ufakları için jansportun falan güzel çantaları vardı ama notebook sığmıyor haliyle. 15.4 canta : Trunk and co Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Ben bundan var çok çok memnunum. Mum_Chamber said: incase'ler cok guzel oluyor genelde, fiyat performansi da uygun oluyor ama iki eksisi var, birincisi macbook'lar icin tasarlanmis oluyorlar. ikincisi turkiyede satan yer bulmak zor oluyor. yoksa su cok guzel bir canta bence http://www.goincase.com/products/images/CL55308/detail/StoneGrey05.jpg http://www.goincase.com/products/detail/nylon-backpack-cl55308/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abso, sen nerden aldın? türkiye? ged, 15.4 sırt çantası nasıl zor bulunuyor yav? benim eskisi 15.4 case logic misal.. onu alırken, tek bir mağazada bile bir sürü alternatifi vardı. GEd said: 15.4 ün sığdığı sırt çantasını ben zor bulmuştum, 17. versiyonu yoktur bence, varsada artık çok kabadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benim 15.4 hp eastpak'e bile zor da olsa sigiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 17"'i sığdırcak çanta bulmak zor olduğu kadar zaten 17" çok taşınılabilir bişey de değil öyle sırta atıp :s onun dışında bende de caselogic var ve çok öneririm. bir de lowepro fastpack 250 var ama o fotoğraf makinesi için daha çok. bunun fastpack 350'si 17" laptop alıyor içine. fotoğraf ekipmanı yerine de koyabileceğin başka şeyler olabilir hani. hiç bulamazsan bakarsın buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 caselogic çok iyi gerçekten, birde son çıkanlarına kulaklık girişi eklediler, o da güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.iskenderdemirbilek.com/ayri/notebookbackpac/NBP3.jpg not süper hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sırt tarafı sünger olanlardan almayın yazın sırtınızı pişik yapar aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Benim ki öyle, iki tarafı da taktığımda baya terliyor sırtım normal olarak ama tek taraflı kullandıkça sorun yok, kışın iyi oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benimkini söküp çıkarmıştım o içindeki zımbırtıyı havlu koymuştum valla daha iyi olmuştu havlu yerine başka birşeyde konulabilir tabi rahatınıza göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bir yerde görmüştüm önceden. İçindeki laptop için ayrılan süngerli bölme, içerisinden çıkartılıp normal bir sırt çantasına dönüyodu. İstenildiğinde tekrar takılıyodu. Boyle bir model arıyorum varmıdır duyan gören bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ihavetwoproblem said: sırt tarafı sünger olanlardan almayın yazın sırtınızı pişik yapar aman dikkat benim eski çantam, yaklaşık 2 yıl kadar, ek bir organım gibi bir şeydi.. bayağı sık taşırdım. gayet de iyiydi, hiç pişirmiyordu. malzemenin kalitesiyle de çok alakalı o durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mum_Chamber said: benim 15.4 hp eastpak'e bile zor da olsa sigiyordu.klasik jansport var bende, 15.4" sığıyor. gözü bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 çanta dediğin biraz estetik de olcak. ne o öyle kazulet gibi bişey be müm. caselogic'in güzel çantaları var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bende toshibanın sırt çantası var. hepsiburadadan almıştım. baktım şimdi ürün yok. ama bulabilirsen tavsiye ederim çok rahat bir çanta baya sağlam. hep laptopum hem de tabletim + a4 çizim dosyamı + öküz gibi bir kalem kutusu rahatlıkla sığıyordu.bulabilirsen al. dededen toruna geçer. edit: şunun sırt çantası olabilecek şekilde tasarlanmış versiyonuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yav said: 17"'i sığdırcak çanta bulmak zor olduğu kadar zaten 17" çok taşınılabilir bişey de değil öyle sırta atıp :s onun dışında bende de caselogic var ve çok öneririm. bir de lowepro fastpack 250 var ama o fotoğraf makinesi için daha çok. bunun fastpack 350'si 17" laptop alıyor içine. fotoğraf ekipmanı yerine de koyabileceğin başka şeyler olabilir hani. hiç bulamazsan bakarsın buna.. benim sansima 17" lik bolumu vardi, aldim laptopda bayagi eski oldugu icin zar zor sigdi gercekten de cok zor tasiniyor, eger sirt kismi sert sunger&plastik olmazsa hayatta sirtiniza alip gezemezsiniz, korunma amacini gectim agirligi ve sertligi de var. netbook olunca defterlerin falan arasina koyarsiniz ama 17" basli basina bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar