ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 CS: Condition Zero ve ATI HL2 Kupon'u sahipleri için CS: Source Beta test, çarşamba günü başlıyor. Ön-yükleme ise sabah 04:30'da başladı. CZ veya HL2 Kuponuna sahip olanlar beta'yı indirmek için steam'i çalıştırmaları yeterli. ön yüklemeyle başlayan cümle ne anlama gelio anlamadım daha demin param olmadıı için kapıcan condition zerom döndü yarın gelcek kısmetse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Benim mesajımdan copy/paste :) Ön yükleme şu anlama geliyor, Valve oyunu bir anda çıkarırsa, oyuncular sisteme çok yükleneceği için Steam göçebiliyor. Yada Steam'e bağlanamıyorsunuz. Bunun yüzünden Pre-Load denilen bir sistem kullanıyorlar. Bu sistemde oyun için değişmeyen dosyalar (sesler, modeller, resimler...) sisteminize yüklenmeye başlıyor. Ondan sonra oyun çıktığı zaman sadece geri kalan .dll'leri ve .exe'yi çekiyorsunuz ve oyun hazır hale geliyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok güzel bi sistemmiş iyi düşünmüşler.o serverlara çıkış anında nasıl bir yüklenme olur belli değil zaten.. bizim öss sonrası ösym sitesine döner hehe.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: LathspeLL, 18 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Benim mesajımdan copy/paste :) senin deil oynasana.comdan aldım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Seninkine değil zaten kendi yazdığı mesaj için söylemiş.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben yükledim 256k adsl le yaklaşık 5 saat 30 dakka sürdü sabırsızlıkla bekliom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hayır, Oynasana'ya onu yazan benim, ona dedim copy/paste diye :) Oynasana'da ki norbert` benim. http://www.oynasana.com/forum/m236205[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya c/p dedimde, "niye c/p yaptın" anlamında demedim. Belirttim yani :)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 beyler cs source un beta sı bugün yayınlandı şimdi gircem hayırlısıyla işallah doru düzgün çalışır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 off beyler ben çok sevdim oynu bu herifler oynamayı bilmio gerçi 150 pingle ve 20 fps le oynamak zor ama yineede birinci oldum bence güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 elinde sadece orjinal HL olanlar da inrebiliyor mu bu hedeyi? :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: BOccOB, 19 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: olsun olsun adam kendi yazısıymış gibi c/p olduğunu belirtmeden koymuş buraya, iyi oldu... hatta bi de lazlık edip senin yazın değil ben bunu oynasanada aldım dedi lol gereksiz konu$uyorsun adam benmi yazdim demi$ ? kaynak belirtmek zorunda degilki hata sizde bilgilendirmek suc sizi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bi kere bak guzel karde$im burda c/p yapiyorsaniz kaynagini belirtmek zorundasiniz diye bir kural yok ha adamlara haber yazarsin x olmu$ z portlemi$ diye yazmalisin ama burda adam ufacik bi yazi yazmi$ bo$ bo$ konu$mussun bide bana bidi bidi yapiyosun her konuya ciddi anlamda bo$ olan mesajlar atiyosun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 herşey iyi güzelde kuponu olanlar bu cs source u indirdiğimizde HL 2 hakkımız gitmicek dimi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hayir ama soliyim hl2 fizik motoru sacma olmus gibi biraz tekerlik var dust mapinde ittirirken adam garip bi sekilde durakliyo deneyin anlicaksiniz yani oysaki videolarda muthi$ gozukuyodu ozellikle fizik motorunu gozumuze sokmak icin bol kutu falan koymuslar heryere ates edelim diye[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 adam neden duraklıyor ki anlamadım? ekran kartı kasıyor ondan olabilir mi? ya da internet bağlantısı? bir de sadece orjinal HL'ye sahip olanlar indirebiliyor mu steamden?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 orjinal cz veya ati radeon alipta hl2 kuponu olan ama nette crackedleri geziyo ekran karti asus gf fx 5950 ultra 256 ole bi $ansi yok ayrica single oynuyodum oda degil garip indirin bakin sizde[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Disappear, 20 Ağustos 2004 01:48 tarihinde demiş ki: hayir ama soliyim hl2 fizik motoru sacma olmus gibi biraz tekerlik var dust mapinde ittirirken adam garip bi sekilde durakliyo deneyin anlicaksiniz yani oysaki videolarda muthi$ gozukuyodu ozellikle fizik motorunu gozumuze sokmak icin bol kutu falan koymuslar heryere ates edelim diye Fizik motorunun kırpılmış versiyonu kullanılıyor CS:S'de. Daha ayrıntılı kullanılırsa ping oranı çok yüksek olur. Ayrıca yeterince güzel fizik motoru. Oyunda çok eğlendik biz. HL2'ye fps futbol oyunun yapılmasını bekliyorum açıkçası :). Ayrıca her yere koyacaklar tabi, güzel bir motorun var kullanıcan heralde.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ha olabilir tabi ama o lastik olayi cok garibime gitti yani deneyin mutlaka[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 olsa denerdik :) lath zaten HL için futbol oyunu vardı, güzeldi de.. ama tabii fizik motoru bu kadar iyi bir oyunda futbol oyunu ayrı zevkli olur..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar