Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 spoiler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Abi vurulan boru değil savcı yav. Yani savcı vurmak basit iş değil yani gerçek hayatta olsa yer yerinden oynar benzer bir suikastte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 acmayın DDler ben o özel yetkili savcının tipine bittim hatırladıkça gülüyorum kızgınlığımdan ve ibrenin tipinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 RTÜK, çocukları olumsuz etkileyebilecek saatte dizinin yayınlanması nedeniyle 273 bin 710 TL para cezası verdi. http://birbak.mynet.com/tartisma/behzat-cye-rekor-ceza/17489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 pascalnouman said: acmayın DDler ben o özel yetkili savcının tipine bittim hatırladıkça gülüyorum kızgınlığımdan ve ibrenin tipinden link var mı ben o bölümü izleyememiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 öz yet sav bundan 2-3 bolum oncesi savcının gizli gizli ihale surecini izlediginin anlasildigi yerler ve savcinin ifadesinin alınması icin goturuldugu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 DeadSkinMask said: RTÜK, çocukları olumsuz etkileyebilecek saatte dizinin yayınlanması nedeniyle 273 bin 710 TL para cezası verdi. http://birbak.mynet.com/tartisma/behzat-cye-rekor-ceza/17489 cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Şu başlıkta küfür serbest olsun ya. Böbrek yatağımıza kadar soktular sancıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 beklenen final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Flameoffear said: Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi. en samimi Turk dizisi desek daha dogru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Spo'lu Komplo Teorisi Hiç Behzat'la Ercüment'in kardeş olduğunu düşünen oldu mu aranızda? Ben uzun zamandır düşünüyorum böyle bir bağ olup olmadığını. Ha bir de Ercüment Çözer, Behzat Çözer falan diye bile bağlayabilirler. Son bölümde zaten öldüğünden şüphelendiğim, Behzat'ın annesinin yaşıyor olması ve Ercüment'in de buna rağmen hayatta olması, kadının Ercüment'e bir şey yapmaya elinin gitmediği gibi bir izlenip bıraktı bende. Dizi biterken böyle bir bağ çıkarsa değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 iyide soyadından böle bi bağ varsa kimse mi fark etmiyo teşkilattaki. hadi onu bırakın behzat'ta mı fark etmiyo "la biz bunlar aynı soyadı taşıyoruz" diye? sonuçta behzat'ın soyadını bilmeyenler sadece biziz. dizinin içerisinde ki her karakter behzat'ın soyadını biliyo. e behzat'ta kendi soyadını biliyo. soyad dışında bi şekilde bağ olabilir tabi. çok fazla konuşluyodu bi ara kardeş olayı. ama soyadından bi bağ çıkması çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 İyi de aynı soyada sahip milyon tane akraba olmayan insan var ki. Çok basit geliyor ama belki de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 la bi susun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 deadwoll said: Spo'lu Komplo Teorisi Hiç Behzat'la Ercüment'in kardeş olduğunu düşünen oldu mu aranızda? Ben uzun zamandır düşünüyorum böyle bir bağ olup olmadığını. Ha bir de Ercüment Çözer, Behzat Çözer falan diye bile bağlayabilirler. Son bölümde zaten öldüğünden şüphelendiğim, Behzat'ın annesinin yaşıyor olması ve Ercüment'in de buna rağmen hayatta olması, kadının Ercüment'e bir şey yapmaya elinin gitmediği gibi bir izlenip bıraktı bende. Dizi biterken böyle bir bağ çıkarsa değmeyin keyfime. Ben düşündüm yalnız olmdığımı görmek güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gece gece aklımı sasırttı dızı. öff ya. resmen göcerte göcerte bi hal etti iki bölümde. hersey ne güzeldi halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 al o zaman http://www.youtube.com/watch?v=sIfv-AS7bx8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 zaetn hayalet sölüyo ben dinliyom. bu cile bitmezmi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bunları da koyalım da dursun burda http://www.youtube.com/watch?v=OdYTQC2NzKg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=wq-TPI0wCq0&feature=fvwrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ay bugun bıde anlemle izledik. duygu duygu bı hal olduk. cöktük valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gelmicekmiş yeni sezon bitmiş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 biz bittik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bunun torrentini nereden bulabilirim? türk dizilerini bulmakta sıkıntı yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arenatr'de var. mailini yolla öm'den inv atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar