ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 titredim yemin ediyorum. ooofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sarı sac daha sayko yapıyodu ercuyu yau gene boyatsın bence bi de memduh basgan bıyıksız mal gibi olmus afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pascalnouman said: sarı sac daha sayko yapıyodu ercuyu yau gene boyatsın bence bi de memduh basgan bıyıksız mal gibi olmus afedersin :)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben geriden geliyorum, on beşinci bölümdeyim. spoiler olabilir sorum ama cevabını söyleyin fark etmez. ercüment piçi ölecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 az yukarda bölüm 68 ercü muhabbeti yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vizyon bölümünde konulardaki diğer mesajlara bakmıyorum ki başka spoiler görürüm diye. daha önce başıma geldi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 pascalnouman said: ozel yetkili savcının tipi cuk oturmuş ha zuhauhauha yemin ediyorum şunu yazmaya gelmiştim zuhauhauhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 her fani ölümü tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bölüm çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 mokoko until the morning agdfqydyasvadabsjdba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 "artık senin hukukun yok onların hukuku var." sezon finaliyle bu dizinin ipini maalesef çekerler çok bile yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ne dedim dedim dimi ercü gelirse dizi cosar diye. memduh ve ercü cok iyi. yeni sakalli biraz daha aktiv olsa oda iyi pisko aslinda. Hayalet yine harikaydi. Replikler felan. Memduh baskanin meetingteki atarinda ciglik attim asasfassdfasdf. hala türkiyenin en iyi dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://i46.tinypic.com/1195n9t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cucu ercuyu zaten bekliyoduk kesanli bitmeden 2 bolum onceden behzat c de ercu isimleri yankilanmaya baslamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 e.çözer kafada takke balıgin icine doldurma sahnesi ile memduh saykoya baglayınca basgaaan diyisi cok iyiydi kopardi beni acayip komik bir rolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 harun konuşarak sevmekten beter etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 şamil sen izleme *okunu çıkarıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Feamer said: http://i46.tinypic.com/1195n9t.jpg selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aklıma geldi bu 2 sezonun bir bölümünde babasını avda öldüren bi kadın vardır ya, o kadının soya çekim ile anlatıklarını behzat manalı manalı bakarak dinledi sonuna kadar, buradan anası ile behzat arasında bir bağ çıkartırlar mı acaba gelecek sezon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ağır girmişler sezon finaline yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 geçen haftaki bölüm kurgusunda çekselermiş seyir zevki olan final olurdu olaylar olaylar tadında yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bence güzeldi final ama geçen haftanın yanında sönük kaldı. Savcıya da yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yeni sezon temasi : Behzat Ç 2Fast n 2Furious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_x0x9QVOoWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 finalden spoiler 2 açıdan baktım final sahnesine: 1.Helal olsun yönetmene ve senarisste. Sinemanın, filmciliğin gücünü "Türk aile yapısına aykırı ilişki yaşıyorlar" diyerek kimilerinin iddiasına göre Behzat ve Savcının evlendirilmesine neden olan(senarist reddediyor ama ben inanmıyorum) kişilere şamarı böyle atarlar. 5-6 bölümlük evliliğin ardından kadını öldürüp diziden çıkarıyorlar, alın size Türk aile yapısı. 2.Filmdeki hikayenin mantığı açısından ise bu savcının cezaevinden çıkarken vurulacağını ben de, eşim de tahmin ettik ve birbirimize söyledik. Yahu bunu kendisine her türlü entrika, her türlü pislik, her türlü alavere çevrilen Behzat'ın da düşünmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bu açıdan çok saçma bir final oldu diye düşünüyorum. Netice olarak birbiri ile 180 derece çelişen 2 görüşüm oluştu finalde. Olsun, insanı bu kadar düşündüren filmler pek yapılmıyor artık. Senariste de, yönetmene de, oyunculara da, yapımcılara da helal olsun. Bir dizi, Türkiye şartlarında ve bu kadar muhalif içerik barındırarak hemen aynı tempoda 2 yıldır devam edebiliyorsa çok başarılılar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar