moncici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 son 2 bölüm çok kötüydü. necat bu teras bar katili olarak çıksaydı çok daha iyi olabilirdi. tayyar olayı da çok üstünkörü yazılmış beğenmedim. şöyle bir teorim var. bu dizinin 13. bölümde bitme dedikoduları vardı. necat hakkaten teras bar katili olacaktı ama diziyi bitirmeme kararı alınca böyle yamalı bohça gibi bir şey yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 SPOILEARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 moncici said: son 2 bölüm çok kötüydü. necat bu teras bar katili olarak çıksaydı çok daha iyi olabilirdi. tayyar olayı da çok üstünkörü yazılmış beğenmedim. şöyle bir teorim var. bu dizinin 13. bölümde bitme dedikoduları vardı. necat hakkaten teras bar katili olacaktı ama diziyi bitirmeme kararı alınca böyle yamalı bohça gibi bir şey yaptılar. dizi 13. bölümde reyting yüzünden bitecekti. dedikodular bu yöndeydi, nejat ise sırf reyting arttırma aracaı olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gitti güzelim kahve makinası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 son bölüm çok sıkıcıydı ama bu bölüm baya iyi olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dün gece IF deydi hayaletle akbaba, ikisi de ayakta duramıyodu, hayalet kız çıkarmaya çalıştı kız allem etti kullem etti kaçtı girdi içeri hahaha hayalet üzüldü baya bi body guard a fln sarıldı sora da gittiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 akbabadan wingman olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 harun ankarada deniz varmış derekn yönetmenin yüzüne dikkat edin aslşkjasdşlsadşljasşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ercüment'e güzel sövdü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 oğlum bu bölüm süpermiş laaaynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bölüm harika ilerliyor ya cidden, harita ötesi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bu bölümde behzatı yerden yere vurdular.gelecek bölüm behzat kesin fena kan alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Behzat bey zavallılara bagırdıgınız gibi bagırıp tokatlasanıza bunlarıda :P ama pardon ya onlar zavallı fakir korumasız haklısın :P Resmen mutlu oldum Behzata ayar verince herkes :P. İleride Begzatın eline düşerse anasını belleyecektir ama olsun behzatta biraz yola gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 son gene muallakta bitti. bu nejat işler 2 bölümlüğüne gelmemiş miydi? bir dahaki bölümde olmaz herhalde ama ilerleyen bölümlerin birinde çıkacak yine ortaya bence..ohh yeah bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 harun=angut=armut <çokgülüyorum> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Valla güzel bölümdü bu bakalım ilerki bölümlerde ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 iyi bölümdü...kötü son bi kaç bölümü toparladı...sadece rusvet kısmı biraz fazla zorlama olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ankarayı kritliyor paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Abi çok pis bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gazeteciyi görünce sövüp kapattım. bir şeyi de iyi bitirin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bira degilde YarraYering iciyorlar artik. Veya Akbaba yakalicak o adami sansina sonrasi ilginc olur adamin bunlarin isini bilmesi yuzunden birakamazlar ama birakmalari lazimki suclayabilsinler istanbulluyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahmedinejad said: gazeteciyi görünce sövüp kapattım. bir şeyi de iyi bitirin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 çekimler sırasında kızılay metrosu kapatılmış, metroda sadece ajansın figuranları var. 55 yaşlarında kel göbekli bi amca aşağı inmiş. set ekibinden bi bayan soruyor: amca ajanstan mısın? amca: yok kızım ne ajanı, ben ajan değilim valla eve gidiyorum. zaıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 türk sinema tarihinin en başarılı mezar kazma sahensi ilan ediyorum.. ahah cok iyidi lan aferim ne güzel dizi cekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 behzat ın bunları basması, harunun saçmalaması ve hayaletin suratında garip bi tebessümle gelip behzatı görünce ki surat ifadesi...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar