forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahah kapının açılmaması çok gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Abi ne güzel dizi bu ya diyaloglara bak hayatın içinden resmen. "Evlen bu adamla benden bir *ok olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cevdet kıza yüzyılın ayarını verdi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kız arkıyla gelne kız çok gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 asdasdsafsfasd akbaba ve araba sahneleri dsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Tuzu yalamadı ya ondan hehehe geberdim gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Su bardağından tekila çüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dünyanın en berbat 3rd wheel'ini izledik, ankarada çok var ne yazıkki böyle tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abiii behzat yüzükleri takarken harunun "bravooaa amirim" die anırıp, salya sümük olması perfect çekmiş.. Ps: "Hem adıda güzel Meliha" ahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Amonn said: Ps: "Hem adıda güzel Meliha" ahau Bu yüzden Behzat amirimden dayak yedin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 en iyi dizi bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 -ben evleniyorum... -olm seni deli mi *dıt*ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 son bölümde çok iyiydi ya.dizi o doğallığı veriyor.giyim kuşam oyunculuk falan çok iyi gömleğinin yakası bozulmadan aksiyona girilen diziler gibi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hahah Demet Evgar http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150123012547931&oid=40213366007&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abiiiiii ne güzel küfrediyo muhuhu demat evgarı yeniden sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 girişteki göt diyişi güzel haha bide Selin Sever: Behzat Ç. :)))))Zeynep Y. :))))) çok güldüm :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu pazar IF de gösterimi var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neyin gösterimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red said: girişteki göt diyişi güzel haha bide Selin Sever: Behzat Ç. :)))))Zeynep Y. :))))) çok güldüm :)))) kız ismi kız ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 behzat ç. if'e takılıyor, geçen hafta arkadaşlar behzatla jagermeisterın dibini görmüşler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dip sahnenin sahibi olmasi lazim behzat cnin eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 O degilde, oyuncularin, figuranlarin, rollerin falan cok gercekci olmasinin sebeplerinden biri de, gittikleri yerde calisan/bulunan kisileri oynatmalari filmde :) Yani gercekci degil aslinda, gercek :D Azönce izliyodum, taksici bildigin taksici mesela ahah, bos bos konusmalara ve sorulara kadar ayni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ses diksiyion olarak çok başarısız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bazilari evet, cidden öyle, ama bazilarida orjinallik katiyo iste ehueh yinede bana kalirsa gerceklik olarak bakinca bence cok basarili. Bildigin ankara agizlari, insanlar, olaylar, yerler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.startv.com.tr/images/BehzatC-facebookbanner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar