Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sordum liseli almiyorlar. en az 24 yasini doldurmus kiz arkadasi olan ( serverdaki alman kizlara sarkarsiniz diye korkuyorlar) insanlari kabul ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ne liselisi kardeş kaç yaşında zannediyosun sen beni? ayrıca sevgilim var ve kimin sevgilisi varsa da o kızlara yine iş olur yine iş olur haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 update geldi 1.1 oldu. türkçe dil seçeneği mevcut artık gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 müziği 0'a alınca "oof oof kömür gibi yanıyorum" yazmasaydı daha iyiydi sanki asdasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Trollemiş kim editlediyse o çeviriyi. Arayan bol bol küfür de bulabilir. Elimi sürdüğüme lanet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oo server açıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 of güncelleme cok kötü ve kasmaya başladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bullbird said: oo server açıyolarmış ulan bu kaçıncı. kaç sayfadır "oo server açılıyo oo uu" diye muhabbet dönüyo, bi dedikodudur dönüyo, kim açıyo abi bu serverı ne zaman açıyo açsın da girek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Xenocide said: Bullbird said: oo server açıyolarmış ulan bu kaçıncı. kaç sayfadır "oo server açılıyo oo uu" diye muhabbet dönüyo, bi dedikodudur dönüyo, kim açıyo abi bu serverı ne zaman açıyo açsın da girek işte. anladığım kadarıyla Seelenin arkadaşları açıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 acın bi server oynayak hade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sabredin lan az aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 beceremiolarsa solein yardım edim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 siz açana kadar methralle ben kendi serverımızı açtık takılıyoruz ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bende gelcem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hehe gel gel ama 7/24 açık değil tabi ne zaman oynayacaksak o zaman açıyom serverı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bendegelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Of yine mi abi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 uhasdfuh aynen yine gazlandım loxi. timi bulalim timi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Selam beyler.. Arkadaşla ben beraber oynamayı düşünüyoruz ama oyunu orjinal alamıyoruz bu server kurma işini basitçe anlatacak varmı ? arkadaşımla ben oynayacağız sadece 2 kişi toplam yani daha önce hamachi'den açmayı denedim ama arkadaşım servera giremedi yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Yardımcı olacak yokmu ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 benim servera kimseyi almıyom aga, grimi istisna olarak aldım, family server benimki püblik değil dsfkgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 pübik server mi istionuz siz bakim meheh 173.53.30.110 deneyin bakalım 1.1 mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Sabahlara kadar oynarım lan, açın server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 server acık ta bos sindilik daa ince ayar gelmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar