Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hah klavyeni öpim sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben tatmin oldum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 grim açıkca söylüyorum girişte 16 slimeball istiyorum. yoksa oyunu siliyorum! oynamam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bi uctada balta girmemiş ormanlar olsun, alıp baltalarımızı gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Loxias said: grim açıkca söylüyorum girişte 16 slimeball istiyorum. yoksa oyunu siliyorum! oynamam valla hocu bizim spawner calisio la bugün 3 tane slime kestim orda :D yapacaz tekrar bakalim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yaa bırak kazmam ben bidaha 16 dan bir kuruş aşa gelmem. bensiz oynayamazsın sen. benden başka amelelik yapan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yeni serverin bugün açılmasını beklersem çok mu hayalperestlik olur? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 işin bendeki kismi tamam sayilir timin müsait oldugu bi vakti bekliyciiz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya shewkynin durumdan haberi yokmus beni tüm esyalarimla birlikte patlatti.evlat acısı gibi koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahahah yapar o totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 olm ben de bütün herşeyimi üstüme almıştım lava düştüm sfsdf sadece oyun fazla üzülmeye gerek yok.yine kasarsın itemları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahahaha Zaybird ciğerim yandı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SzuLnBasMn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 coal, iron vs. bulması çok basitti bu seedde yalnız, umarım bu seferkinde biraz daha zor olur hehe minecraftta ilk açtığım world flat bişeydi lav bile bulana kadar baya kasmıştım edit: hl süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi trade özelliği gelsin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hiç ev falan yapmayacağım yeni mapte tefeci olucam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nick devilmanta girmek istediydim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 velokp said: ya shewkynin durumdan haberi yokmus beni tüm esyalarimla birlikte patlatti.evlat acısı gibi koydu. yanlız orda ben patlatmadım lan ben de o sırada tntleri diziyodum kim patlattıysa ben de dizerken patladım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 grim e adminlik vermeyin olm şımarıyo tnt fln diziyo bişeyler yapıyo admin olarak bi faydası yanına çek diyince çekiyo işte. sfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yaw bu pumpkin seedler mineshaftlarda çıkmıo mu? 2 tane kocaman mineshaft gezdim hiç çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server yeni sisteme gecti. map degisti. oyuna girince sacma sapna biyerde olucaksiniz gelmeniz gereken koord. x:127 z:571 Admin yada mod varsa rica edin cekerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Nikim acdervis, ne zamandır akıllı adamların olduğu vanillamsı bir server arıyordum. O yüzden whitelist plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 senko said: off o grafikler ne ya, 1990 yilindamiyiz demiş senko 2010 tarihinde. Nostalji Deryası programından bugünlük de bu kadar, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar