Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 server işte 30-40 liraya mc icin bi makina kiralayabiliriz aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 pre release 2 cıkmıs bu arada sorunları baya düzeltmişler. http://t.co/A3aXYOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Xenocide said: şu anda kendimi çok boşlukta hissediyorum :( aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 mapi upload edermisin biri indirip host yapar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 map uctu yea yeni serverda sıfırdan baslacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o serverın mepinde bişey yoktu ki zaten ya bi benim inanılmaz heykelim (bikaç kendini bilmezin ayaklarını parçalamasına ramen ayakta duran) bir de yapamadığım dönme dolabım asıl kaleiçi mepi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Yeni servera zeplin modunu falan kursanızda bina kurduğumuz gibi savaşların dibine falan vursak güzel olmaz mıydı? =/ Gerçi multi destekliyor mu bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kendini bilmezler endermanlar. şuursuzca blokları alıp götürüp başka yere koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Di, hadi aç serverı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 açan yok herhalde fena oynayasım var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 1.8 official olarak cikti.. server calismalarimiz basladi ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Xenocide said: Di, hadi aç serverı artık :( Yavas falan diye bik bik edip sonrasinda hemen satiyonuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahah bu sefer elleri mahkum cok agir beleşci cıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Update ettigimden beri giris yapamiyorum. %100 cpu kullaniyor, en fazla single player multiplayer ustunde gezdiriyorum mouse'u. Tiklayabilmeyi basaramadim. Var mi benzer sekilde sorun yasayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sadece sende sanırım ben update edeli 1 saat felan oldu hiçbie sorun çıkmadı , .minecraft dan bin i silip tekrar yükle istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Denedim onu ama degisen bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aaaa çıktı mı 1.8 :D:D internet düzelirse inş. aksama dizerim inek koyun domuz bifteklerini yanlarında yeni sebzelerle mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kısmetse bu aksam Di sponsorlugunda 1.8 pationly serveri acioruk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Di sponsorlugundaki Minecraft 1.8 Pati-Only serverimiz acılmıstır. Test sürüşümüz icin bekleriz ip= 212.68.36.6 edik: whitelist icin öm atiniz yada grimnax steam hesabından şeediniz plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 endermenlerle savaştım lol çok güzel olmuş tam vuracakken arkana geçiyor falan, yeni silah/yay sistemi de zorlaştırmış savaşı, biraz dolaştım ama şu yeni maden ve strongholdlardan denk gelmedim, gerçi açılan haritanın ilerisinde çıkıyormuş galiba ışığı ayarlama çok iyi olmuş artık gecede dolaşılabiliyor önünü görerek, %30 a ayarladım ben, bide ışık demişken meşale ışığı epik olmuş, özellikle yer altındayden çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 servera geleyim, yeni başladım daha oyuna noobum nick mi vericez napıcaz öyleyse nick raj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 raj i ekledim whiteliste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 beni de beni de sdfsdf zaybird nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kizilsakal wl ekleyebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 1.8 e sorun yaşatmayan text packler neler güzel bişey yükledim de sorun veriyor patchler bu gece heralde adam linki: http://www.minecraftforum.net/topic/376784-16x-32x-64x-128x-256x-512x18-sphax-purebdcraft-aetherzipline-v081-120911/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar