Loxias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://i.imgur.com/b5R1v.png korkuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 release oldu mu 1.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Oha ne güzel mekanmış BU ARADA ESKİ WORLDLER PLİS ::DDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 11. ayda release olucak die bilürüm yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bende oynıcam la bunu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 serveri kapatmak durumunda kaldım beyler. vps vds i fln olan varsa kurulumda yardımcı olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hunger olayını sevmedim bi ya, gerçek hayatta oyun oynarken yemek yemeyi unutuyorum oyun oynarken mi yicem allaaisen grim bu arada hostluğu sen yapmayacak mısın bu sefer? ne zaman moda ihtiyacın olursa elinde bir şevki var=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 window mode dan nasıl çıkıcaz? full ekran olmuyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 fullscreen icin f11 e basman yeterli. sevkie hostlugu ben almam artık herhalde ya giderim bi serverda oynarim pasa pasa godmodesiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bizde vay be adam neydi ne oldu diye bakarız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 texture patch kullanıyor musunzu? nerden bulup şey etcez göz yoruyor böyle baya bulandı kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oyunda problemi olmayan bir tek ben varım galiba bide benim launcherı paylaşayım onla deneyin. http://www.fileserve.com/file/Ra2XRgH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Serverdaki frame skipping düzeldi haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Flassh said: texture patch kullanıyor musunzu? nerden bulup şey etcez göz yoruyor böyle baya bulandı kafam 1.7.3 sürümü için vardı texture packler, ben de kullanıyordum hatta ama 1.8'de yeni skinler gelmiş sanırım sorun çıkardı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kojiroh said: Oha ne güzel mekanmış BU ARADA ESKİ WORLDLER PLİS ::DDDDDDDDD Bi de server versiyonu ne şu an? Oyuna gircem de bende orjinal var sakata gelmiim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Grimnax said: fullscreen icin f11 e basman yeterli. sevkie hostlugu ben almam artık herhalde ya giderim bi serverda oynarim pasa pasa godmodesiz :P bir efsane yıkıldı artık chaosta keser seni ele düşeceksin ha.. mine'da tam dia bulduğumuzda duyduğumuz yıldırım sesi artık bizi korktmaacak sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kojiroh said: Bi de server versiyonu ne şu an? Oyuna gircem de bende orjinal var sakata gelmiim :( 1.8 pre-release de oynuyoruz şuan. http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar bunu indir atarsın klasöre 1.8 pre-release için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sever kapanmıs ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 off üst üste 2 kere mesajı düzelticem diye alıntı yapmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 di yi gazlayın acsın bize yine bi server :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şu anda kendimi çok boşlukta hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ortaklasa alalım o zaman bi vps hade :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o ne ki? anlamam öle şeylerden ben dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar