Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

salak herif ya oyun dinamiğinden gram çaktığı yok ahahaha ölcem ya :D saf saf bi de çözüm üretmeye çalışıyoruz.

adamın birinin arsasındaki bedrocka kadar inen deliğe düştüm ve yanımda adam gibi envanter yok geri çıkmak için. önce su atmayı denedik meşale bugını fixlemişler çıkılmıyo o kadar mesafe. sonra xeno atladı arkadan :D dedim olm üstten kaza kaza gel 2 block öle çıkarız ya da sen home atarsın falan. bu tutturdu benim bu arsada yetkim var her türlü çıkarız diye. HESAPTA BEN ZIPLIYCAKMIŞIM O 2MİZİN DE ALTINA BLOCK KOYCAKMIŞ aşsldfkşa

en son adamın beyniyle ilgili kötü yorumlar yapınca sinirlendi su yerine lav döktü. lavın bana doğru block block inişini simgeleyen ve son saniyede disconnect attığım bir ss şuracıkta dursun:

HELP GRIM
HELP ME GOD OF MC

bi de SU ATTIM ÜSTÜNE HALEN GELİO MU? demez mi ahahaşsldfkaş

edit: sethome yapmadıydım daha 1 gündür oynuom serverda

Canım benim, arsa benim arsam çukur benim çukurum lav kaç saatte düşüo yüyıl önce attık sen hangi ara düştün onu bile görmedm ben.. yanında ne kazma ne kürek neyine üzülüosan ölücegne.. hani herşeyi geçtim çukur benim arsanın KÖŞESİNDE.. bu ne demek? benim arsaya diil de dier 2 yone dogru kazabilirsin... kaz sonra kapat arkandan lav gelene kadar ne yani.. beynimle ilgili yorum yapmışsn da tanımadan fazla yorum yapıosn diyim, dahasına gerek yok :) ayrıca en kötü durumda da.. "sen lav attığın için öldüm bunlar bunlar gitti" dersin veririz. Bu mu yani..

Not: "yanımda 5 stack dia ile geziodm, arsandaki çukura düştüm" dersen die düşündüm bi an :) öle bişe varsa oynama mc dicem ne diim :) ama demessin tahminmce..

"altı üstü oyun" diyerek geçiştirilemicek çok şey var mc de farkndayım, genel sölüorm tabi bunlari yanlş anlaşlmasn. adam bi ton emek süre harcayıp bi yapı oluşturuosa gelip mal mal trollemek yada evine duvardan grip eşyalarini çalmak fln.. şrfsizlik ötesi hareketler. kimi zmn oluo 3-4 saat belki daha uzn süre harcıosn kafandaki bişeyi yapmak için..

benim arsmdaki çukura düş tependen lav gelsin.. stress test seviyesinde kalır bnce.. ss alıp arsa sahibine sövücegne çözüm odaklı dşünsen hiç bu konuşma olmazdı. ki çoluk çocuk diilz, çok içine oturan bi durum varsa itemlerini karşılarız ddgm gbi.
Sosyal ağlarda paylaş

Methral said:

Cystein said:

salak herif ya oyun dinamiğinden gram çaktığı yok ahahaha ölcem ya :D saf saf bi de çözüm üretmeye çalışıyoruz.

adamın birinin arsasındaki bedrocka kadar inen deliğe düştüm ve yanımda adam gibi envanter yok geri çıkmak için. önce su atmayı denedik meşale bugını fixlemişler çıkılmıyo o kadar mesafe. sonra xeno atladı arkadan :D dedim olm üstten kaza kaza gel 2 block öle çıkarız ya da sen home atarsın falan. bu tutturdu benim bu arsada yetkim var her türlü çıkarız diye. HESAPTA BEN ZIPLIYCAKMIŞIM O 2MİZİN DE ALTINA BLOCK KOYCAKMIŞ aşsldfkşa

en son adamın beyniyle ilgili kötü yorumlar yapınca sinirlendi su yerine lav döktü. lavın bana doğru block block inişini simgeleyen ve son saniyede disconnect attığım bir ss şuracıkta dursun:

HELP GRIM
HELP ME GOD OF MC

bi de SU ATTIM ÜSTÜNE HALEN GELİO MU? demez mi ahahaşsldfkaş

edit: sethome yapmadıydım daha 1 gündür oynuom serverda

Canım benim, arsa benim arsam çukur benim çukurum lav kaç saatte düşüo yüyıl önce attık sen hangi ara düştün onu bile görmedm ben.. yanında ne kazma ne kürek neyine üzülüosan ölücegne.. hani herşeyi geçtim çukur benim arsanın KÖŞESİNDE.. bu ne demek? benim arsaya diil de dier 2 yone dogru kazabilirsin... kaz sonra kapat arkandan lav gelene kadar ne yani.. beynimle ilgili yorum yapmışsn da tanımadan fazla yorum yapıosn diyim, dahasına gerek yok :) ayrıca en kötü durumda da.. "sen lav attığın için öldüm bunlar bunlar gitti" dersin veririz. Bu mu yani..

Not: "yanımda 5 stack dia ile geziodm, arsandaki çukura düştüm" dersen die düşündüm bi an :) öle bişe varsa oynama mc dicem ne diim :) ama demessin tahminmce..

"altı üstü oyun" diyerek geçiştirilemicek çok şey var mc de farkndayım, genel sölüorm tabi bunlari yanlş anlaşlmasn. adam bi ton emek süre harcayıp bi yapı oluşturuosa gelip mal mal trollemek yada evine duvardan grip eşyalarini çalmak fln.. şrfsizlik ötesi hareketler. kimi zmn oluo 3-4 saat belki daha uzn süre harcıosn kafandaki bişeyi yapmak için..

benim arsmdaki çukura düş tependen lav gelsin.. stress test seviyesinde kalır bnce.. ss alıp arsa sahibine sövücegne çözüm odaklı dşünsen hiç bu konuşma olmazdı. ki çoluk çocuk diilz, çok içine oturan bi durum varsa itemlerini karşılarız ddgm gbi.
bu olay xeno ile aramızda geçen bir olay. olayın senle ilgisi alakası %0,00000001 o da olayın senin arsanda geçmesi. nası bi butthurt bu yahu ahaha öldüm gülmekten
Sosyal ağlarda paylaş

GLORY KALESİ serverimiz açılmıştır arkadaşlar serverimiz her minecraft oyuncusuna acıktır !

SERVERİMİZİN İP'Sİ : 77.223.154.69

Serverimizda 2 kural vardır !
1 - Griefing yapmak ve
2 - Başkalarına hakeret etmek
Bunun haricinde oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Serverimizin bazı Pluginlerini yazayım.

Citizens
CommandBook
FalseBook
iConomy
MobArena
Permission
Residence
Stargate
uQuest
World Edit - Guard
xAuth

Plugin ve Komut açıklamaları !

Quest Plugini

Servera uQuest plugini yüklüdür. Gloria Sehrinde kütüphanede ve Kalede görev veren 2 adet NPC bulunmaktadır.
Görev almak için elinizde stone (cobblestone değil) bulunması gerekir. Elinizde bu stone varken NPC'ye sağ
tıkladığınızda Görev almış olursunuz. Görev ayrıntılı olarak Chat Ekranında belirtilir. Görevi bitirdikten sonra
tekrar NPC'ye sağ tıkladığınızda Görevi bitirip ödülünüzü alırsınız.

Citizens Plugini

Servera NPC eklemeye yarayan plugin. NPC çeşitleri : Basic, Trader, Blacksmith, Healer,
Wizard Kendinize ait NPC isterseniz Adminlerle iletişime geçiniz.

Stargate:

Server'ın belli bölgelerinde portal vardır. Bu portallardan istediğiniz bölgeye
ışınlanabilirsiniz. Portal Kullanma Ücreti Şuan İçin 5 Liradır.

CommandBook:

Genel Komutlar için plugin

/register - Girer girmez şifre belirleyin kendinize.
/login - Çıkıp girdiğinizde giriş yapın şifrenizle.

/spawn ---Spawn Noktasına ışınlar.
/msg nick İstediğiniz kişiye özel mesaj atar.

LWC Plugini:
Chest Dispenser Furnace Door Sign koruması sağlar

/cpublic Herkezin kullanabildiği sandık vb koruması sağlar.
/cprivate Size özel sandık vb. koruması sağlar.
/cpassword Sandik vb. kullanımına şifre koyarsınız.
/cunlock sifre Sifrelenmiş esyaları açmak icin kildi acar.
/cremove Korumayı kaldırır.

iConomy Plugini:

Servera para eklentisi sağlar.
OYuncular görevlerden ticaretten vs kazandığı parayı oyun içinde kullanabilir.

Komutlar:
/money Güncel Bakiyenizi görüntüler
/money pay nick İstediğiniz kişiye para gönderir.

Ticaret Sistemi

Serverda ticaret sistemimiz mevcuttur. Gloria'dan ana marketimiz vardır. Herkes kendi marketini kurabilir.
Bunun için Adminlere müracaat etmeniz gerekmektedir.

İtem Alış Satış Fİyatları:

Cobblestone x64 20 10
Wood Plank x64 20 10
Sand x64 30 15
Glass x64 50 25
Iron ingot x1 20 10
Gold Ingot x1 30 15
Dıam.Ingot x1 50 25
LapizLuzuli x1 80 40
Wool x32 50 25
Brick x32 80 40
Coal x32 40 20