hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 connection lost end of stream diyor beyler giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 düzeldi server :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yine gg galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tupkek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Duzelttim. /Tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vay geliştirmişler karlar falan vardı sanırım :D aktif takılamıyorum bişiler alamıyorum vs onu halledebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 adminler on olcak sen serverdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 grafik modu önerebilir misiniz bir iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyak52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 karlı yağmurlu fırtına çıktı la beynim ağrıdı sesten bitmio mu bu fırtınalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sesleri kıs ._. Bu arada update ile hatchler falanda gelebilirmiş. Güzel olacak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 respawn noktasında bi sıkıntı var sanırım hep 10 kere ölüyorum spawn olurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yatak yapılmıyor. 3 wooden plank altta 3 wool üsttte değil mi abi texturepackdenmiş tüh görünmez oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hamsilipilav said: respawn noktasında bi sıkıntı var sanırım hep 10 kere ölüyorum spawn olurken di'ye soylemek lazim, home komutu falan hepsini bozdu :P home komutu kalkinca duzelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 en temizi ben spawn noktasini su ile doldurayim belki o zaman düzelir mwah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hamsilipilav said: yatak yapılmıyor. 3 wooden plank altta 3 wool üsttte değil mi abi texturepackdenmiş tüh görünmez oluo son sürüm olmasıda önemli beta 1.5v mi ilk ona bak istersen. aynı sorun bende vardı bazı şeyler craft olmuyodu. megersem alphayı oynuomusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 derp said: hamsilipilav said: respawn noktasında bi sıkıntı var sanırım hep 10 kere ölüyorum spawn olurken di'ye soylemek lazim, home komutu falan hepsini bozdu :P home komutu kalkinca duzelir bence. Burda sorun su ki sethome setwarp gibi komutlar icin izinlisiniz ama bir sekilde kullanamiyorsunuz. Yani olay bizim izin vermememiz degil, izinli oldugunuz atraksiyonlari gerceklestirememeniz. Nedenini arastiracak vakit bulamadim, bir ara bos vakitte bakip bulacagim. Benim yerime arayip bulaniniz olursa cozumuyle birlikte cotadanak duzeltirim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 eski serverdan sonra burda da tanrıların elçisi olarak size yeni tapınağımızı sunuyorum. antik mısır dinine inanıyoruz gençler piramit sfenx falan yapın bol bol gerçi şimdi baktım da celtic cross gibi olmuş benimkisi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 vay be baktım serverede bayağı işsiz varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi şu olay çok şeker ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 1.6 geliyor, şöyle de atraksiyonları var, http://notch.tumblr.com/post/5775170768/the-changelist-for-1-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JpksyojwqzE bu oyunun kaplamaları bu kadar geliştimi ya. mod harikaymış, ama dikkat mide bulandırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Texture packtir de aynen midem acayip oldu videoyu çekene güzelce sövmüş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 selam arkadaşlar ben yeni üye oldum minecraft servere girmek için white-liste nasil gireceğim?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avgon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Oyun için üye oldum yılların paticiğine :D... neyse... Tim, whlist için lütfen; " avgona ". Şimdiden teşekkürler, gelip yakacam gezegeninizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 herkesin kendi bölgesine evine arazisine vs madenine neyse saygı gösterelim bide bi bölgeyi dımdızlak ağaçsız bırakıyorsak bir iki fidan dikelim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar