Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 chazın ev yaptıgı tepeden bahsediyo ya :P chazla gorusucen jah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 7 tepe minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya kardesm oynuyo arada :D ondan atar yapmamsmdr :P :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 la ben serverdan banlanmısm noldu ? dedigm gibi arada kardesm oyunyordu o bisey mi yapti ? yeni nick ile üye olup kardesme vermiym pass'i :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 applev0dka said: la ben serverdan banlanmısm noldu ? dedigm gibi arada kardesm oyunyordu o bisey mi yapti ? yeni nick ile üye olup kardesme vermiym pass'i :d heh valla kusura bakma cidden cildirtti cocuk :) kardesine pass vermezsen sevinirik applev0dka nin banini kaldirdim girebilirsin /changepassword eskisifre yenisifre olarak deiştirilior sifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ben girebilmek için ne yapıcam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 öeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 oncelikle bi minecraft edinicen herhangi bir yoldan nick girebildigin bi versiyon fln. sora 78.47.20.66 ipli servera girip /register sifre ile Seagle olarak register/login olucan ve beni yada zpnd yi oyun icinde yakaliyacan ki builder yapalim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o videonun konsepti iyi de notlarinda bi suru hata var, yarisinda rage yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hocu olsun o kadar hata ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 SeaGle olarak white list e alınmam gerekiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bleh unutmusum gelebilirsin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 flying is not enabled on this server dio ya :D bu neden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Adamlar hardcore oynuyorlar, freebuild server değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 onla ne alakasi var ki ? ayrica fly hack gibi bisey mi var oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ha evet :D ben biliyorsun ve kullanıyorsun sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yok abi haberim yok.. ben kendi halımde ev fln yapıyorum orda :D kardesime vermistim password'u dun gireyim dedim oyuna baktm banlanmısım fln allah allah dedim kardesme sordm ben bisey yapmadm diyo.. oyuna girmeye calısıorm suan banned diilde flying not allowed fln dio.. cocuk daha 10 yasinda hack bulup da kullancak diil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bulurlar vala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 force upgrade yaptm duzeldi :S ama ilginc yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aynı nether gibi gidilebilen bir "sky dimension" gelecek sanırım ilerde: işte ilk resimler: http://i.imgur.com/ck5sYh.jpg http://i.imgur.com/0LFcBh.jpg http://i.imgur.com/0bbKbh.png http://twitter.com/#!/notch/status/71133661768065024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Hoba süper olur gerçi map generatorlar vardı böyle abuk subuk yerli göklü obur maplar yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 grim reyiz öm attım sana bir bakar mısın. burdanda yardım eden olursa sevinirim eskiden bi client vardı bende kurup girmiştim bizim servera kiliseli falan olan şimdi buna nasıl giricem o eski clientida kaybettim yollayabilir mi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Regalya said: Hoba süper olur gerçi map generatorlar vardı böyle abuk subuk yerli göklü obur maplar yapmak için de map generatorler ile yapilanlarda world yine deniz ile kapli oluodu bunda düsünce kurtulusun yok mwah adalari mini köprüler ile birlestirip bi sehir kurmak cok güzel olucak mahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 server ip neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 78.47.20.66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar