nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 paul efsane ya :D of stadı yapmam yarın gecey, bulacak heralde. Kapalı ve numaralı rahat, biri bitince diğerini kopyalar hallederim ama, köşeleri nasıl halledeceğim onu çözemedim işte :D Yardım edebilecek varsa pm'den anlatabilirse süepr olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya şu online check olayi yok fln dendi bir acin ya :D en güzel stadi yaparz birlkte MineLand Arena 30.000 pixel kapasiteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kişi başı 1 metreküp yer düştüğü için o kadar kalabalık olamıyor ya. Hesapladım, Sami Yen ölçülerinde numaralı tribün normalde 6k kişilik falan olması gerekirken 1650 kişilik çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 online check muhabbeti nedir dienlere, oyunun orjinaline sahip olmasanizda servera girip oynayabilirsiniz demek olür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Oh ilk kale arkası da bitti.. Yaptığım bir hesap hatası yüzünden baya bi düzeltme yapmam gerekti. Ama kararlıyım 2 güne bitecek bu stad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi futbol sahası yaptıydık biz. aaaaaaah grim ah nerde lan o harita. bi ssimiz bari olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Tribün de yaptınız mı 30 katlı ha? yaptınız mı? Hem ben tek çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abiiii neler vardı o serverda. aklın durur. koskocaman bir kale vardı etrafı surlarla kaplı. içinde 13 katlı monster trap vardı. 13 tane eşşek gibi odada moblar spawn olup tuzakta ölüp aşşaa malları bırakıyolardı. saniyede 40 arrow falan geliyodu pınarın başına dikilince şlaskdf lav piramit vardı eşşek gibi. tapınak vardı chaz yapmıştı. benim yaptığım gözcü kulesi vardı yine eşşek gibi kenarlarından lav kusan. kilise vardı :D poseidon reyiz diye heykel ve çanakkale şehitliği vardı. girişte dur yolcu yazıyodu. hayvan gibi gemi vardı. bir ahşap villam bir de ağaç evim vardı. ahşap ev 30 kere yandı geri alındı ağaç ev güme gitti :D ve en güzeli: hepsinin arasında ray hattı vardı. binip dolaşıyoduk :D ha bi de sky diving olayı vardı. eşşek gibi yükseklikten 4 karelik bi su birikintisine zıplıyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Cystein said: abiiii neler vardı o serverda. aklın durur. koskocaman bir kale vardı etrafı surlarla kaplı. içinde 13 katlı monster trap vardı. 13 tane eşşek gibi odada moblar spawn olup tuzakta ölüp aşşaa malları bırakıyolardı. saniyede 40 arrow falan geliyodu pınarın başına dikilince şlaskdf lav piramit vardı eşşek gibi. tapınak vardı chaz yapmıştı. benim yaptığım gözcü kulesi vardı yine eşşek gibi kenarlarından lav kusan. kilise vardı :D poseidon reyiz diye heykel ve çanakkale şehitliği vardı. girişte dur yolcu yazıyodu. hayvan gibi gemi vardı. bir ahşap villam bir de ağaç evim vardı. ahşap ev 30 kere yandı geri alındı ağaç ev güme gitti :D ve en güzeli: hepsinin arasında ray hattı vardı. binip dolaşıyoduk :D ha bi de sky diving olayı vardı. eşşek gibi yükseklikten 4 karelik bi su birikintisine zıplıyoduk :D ahah iiydi ya bizim world :P backup duruo aynen bende sanırım tekrar canlandırsakmı acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Monster trap hariç ben de yapacağım onları. Mob trap olayı gereksiz geliyo bana sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Grimnax said: Cystein said: ahah iiydi ya bizim world :P backup duruo aynen bende sanırım tekrar canlandırsakmı acep :P evet evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dağ delmiştim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 whitelist eklenmek istiyenler orjinal yada degil buradan bana bir nick öm atarsanız eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Of, tribünler ve çatı da bitti. Sadece dış cephe süslemeleri kaldı. Yarın akşama gelir SS'ler. Çatıyı bombeli yapacaktım ama beceremedim, düz yaptım çirkin oldu dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 catiyi seneye tamamlasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Seneye üstünü kapatırım işte tamamen, piston sistemi gelcek cidden seneye üstü açılıp kapanan çatı yapabilirim aslında sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 di'nin serverinde oldum ve her login oldugumda disconnect oluyorum, "flying is not enabled on this server". ayrica /back komutu da calismiyor, /home de calismiyor, butun esyalarim da buyuk ihtimalle kayboldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 10 dakikaligina oyundayim. login ol bakalim bi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 login oluyorum edit: yine koptum simdi yine koptum: "you moved too quickly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Yalan. Yarim saattir oynuyo. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet duzeltildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hangi clientla oynuyosunuz siz ya, beleş olanla mı, paralı olanla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 1.5.01 olan hertürlü client ile oynanabilior bizim serverda su anda tek yapmanız gereken bana ingame nick ile öm atmanız whitelist icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kasesi yiyen varsa; /warp mobarena =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya şimdi gelmek istesem, orda ne yapıyoruz ki? Yani bi amaca hizmet mi ediyoruz yoksa kendi bölgemizde mi birşeyler yapıyoruz. Hani ortak birşeyler yapılıyorsa çok iyi madencilik yaparım, gereken ne varsa taştan çıkarırım sdfgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar