Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

di'nin servera gelin lan.
abiniz yine fantastik yapılarla karşınızda :D

dağın içinde oyukta yaşıorm cüce gibi. dağın taa tepesine bi de delik açtım 3x3
yağmur yağıyor bazen ordan acaip fantastik oldu. yapıyı korumak için içerde de gerekli yerleri cobble eritip doğal taşla döşedim.

off akıyorum yine göz yaşları sel oldu
Sosyal ağlarda paylaş

pusula spawn yerini gösteriyor işte ama yatakla beraber kullanılması sorunlu biraz, pusula yaptıktn sora 1 kere ölmeniz sora yatakta yatmanız lazımki pusula yatağın yanını spawn yeri olarak göstersin,

önceki sayfadaki harita olayı kaybolmamak için ideal, yüzeye çıkıp 2-3 meşale atıp etrafa, haritadan nerde olduğunuzu şıp diye buluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten süper HD texture pack vardı, buradan da biri kullanıyordu ama onu kullanamadım işte. Photorealism pack. Belki sonra denerim tabi de şimdi istemiyorum.

Esas 16x16 olarak arabesque, moderncraft ve romecraft var. Harika texture packler. Hepsiyle kullanmak için ayrı dünya açıp birinde arap sarayları, diğerinde roma tapınakları ve sonuncusunda da beton ormanı yapabilirsiniz. Henüz 1.5 desteği yok ama sanırım, bazı texture'lar sorunluydu o yüzden update'lerini bekliyorum. Ama bir göz atın ilginizi çekerse, planetminecraft'te var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...