nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 1.4'te yetiyordu gayet 5-6 tane redstone dust atıyordu :D diamond bile kırılıyor ve alınıyor demirle, bu da alınıyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 demir kazma ile alınması lazım redstone un, diğer oreler gibi küp düşmüyor ama, kırmızı toz topakı gibi bişi düşüyor kırınca ve evet öle uzun sürüyor kazması malesef :( http://www.minecraftwiki.net/wiki/Redstone_(Ore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ben uyuyamıyorum ya. Ekran gidiyo sonra uyandığımda hiç zaman geçmemiş oluyo. 4-5 kere yatıp kalkıyorum sabah uyanabilmek için. Saçmasapan buglar beni buluyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 di'nin servera gelin lan. abiniz yine fantastik yapılarla karşınızda :D dağın içinde oyukta yaşıorm cüce gibi. dağın taa tepesine bi de delik açtım 3x3 yağmur yağıyor bazen ordan acaip fantastik oldu. yapıyı korumak için içerde de gerekli yerleri cobble eritip doğal taşla döşedim. off akıyorum yine göz yaşları sel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Orjinal almamız gerekiyor di mi serverda takılabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bilemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bad login diyor di nin sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Crack'li ise giremiyorsunuz. Orcinal lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 moriq belki orjdur ama wl deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 redstone o kadar cok cikiyor ki lanet ediyorsun ozellikle benim gibi bole antin kuntin islerle urasmayip direk mekanik takiliyosan herseyde kazma kurek yapilmiyo bare baska bi ise yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 böle muzik çalan kutular, switchli kapılar cart curt gibi gereksiz şeylerde kullanmıyorsanız redstoneun tek faidesi obsidian farm kurarsanız obsidian üretiliyor, 1 kova lav, 2-3 kova su ve 64 redstonedan 64 obsidian çıkıyor ama kazması yıl sürüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Pusula yapıcam, onun için lazım ya Hoş pusula ne işe yarıyor tam bilemiyorum da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi kac kere kayboldum su oyunda gezerken ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 pusula spawn yerini gösteriyor işte ama yatakla beraber kullanılması sorunlu biraz, pusula yaptıktn sora 1 kere ölmeniz sora yatakta yatmanız lazımki pusula yatağın yanını spawn yeri olarak göstersin, önceki sayfadaki harita olayı kaybolmamak için ideal, yüzeye çıkıp 2-3 meşale atıp etrafa, haritadan nerde olduğunuzu şıp diye buluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kaybolmamanın kolay yolu yüksek yerlere 4-5 stone koyup evinizi işaret eden yöne ve tepesine meşale dikmek. örneğin ev -O (- meşale o da dizdiğiniz taşlar) gibi ya da ev çarprazdaysa I -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben o harita olayini anlamadm tam nasl acıcagmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bunu kullancan :) http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1022&t=165779 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 texture pack yükledim.. calsti fln girdm oyuna degismis hersey.. sonra kazi yaptm dondu oyun tekrar denedim tekrar aynisi oldu.. ilk kazdgm seyde crash verio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Texture pack ben de kullanamıyorum, anca 16x16'lıkları kullanabiliyorum geri kalanlarda illa crash oluyor ya da hiç girmiyor. Bilgisayarım da kötü değil halbuki ama java üzerinden çalıştığından sanırım, çok hata veriyor. Keşke oyunu standalone yapabilseler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nilep.. text pack yükleyince new game yap.. eski saveler calısmıo.. ben 256x256 yükledm calisior suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya bende 256x256 texture pack'i seçmeye çalışınca bile takılıyor oyun. Anlamadım yani tamam bilgisayarım çok iyi değil ama şu kıytırık grafikleri kaldıracak kadar da iyi sdfsdf Crysis1'i hepsi full'de oynatıyorsa minecraft'i de hd texture pack'le oynatabilmeli arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 secmeye calısınca mi ? ya eger texture pack sekmesine girersem oyunda bende de donuyor fln.. ama yükle gec abi. direk single player fln bişy kurcalama calısıyor.. önce force to update yap 0 lansin hepsi.. sonra yap paketi gir oyuna en ufak sorun cıkmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1021&t=150387 bunu begenirsn bence.. sade ve kaliteli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya zaten süper HD texture pack vardı, buradan da biri kullanıyordu ama onu kullanamadım işte. Photorealism pack. Belki sonra denerim tabi de şimdi istemiyorum. Esas 16x16 olarak arabesque, moderncraft ve romecraft var. Harika texture packler. Hepsiyle kullanmak için ayrı dünya açıp birinde arap sarayları, diğerinde roma tapınakları ve sonuncusunda da beton ormanı yapabilirsiniz. Henüz 1.5 desteği yok ama sanırım, bazı texture'lar sorunluydu o yüzden update'lerini bekliyorum. Ama bir göz atın ilginizi çekerse, planetminecraft'te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oha ya bu kez de sag tus ile basinca crash vermeye basldi.. bişey koyamıorm hic :D daha önce karsilasan var mi bu sorunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar