Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sparkcaster said: koltuk nasıl yapılyıo wooden stair yanlara tabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Haritanın max yüksekliği çok az ya. Colossus yapacaktım, o kadar kareli deftere saatlerce çizdim ettim, ölçüleri doğru olsun diye kastım. Sonuç hüsran :( 80 blok üst üste koymam lazım ama deniz seviyesinden aşağıda başlamam gerekiyo heykele o zaman. Şimdi de hiç kasamayacağım yani deniz seviyesinen aşağıda geniş alan kazıp ordan heykel yapmaya. Puf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 en güzel heykeli bizim eski serverda hamsipilav yapmıştı. poseidon reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahah o değilde servera ne oldu sabahtan beri giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 valla şöle asıl oyun çıkınca ev içine konacak eşyaların çeşidi biraz artar inş. bi sims beklemiyorum ama yapılabilecek eşyalar çok az bence çeşit lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Su anda acik tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 wliste ekleyin seL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Oyun ömrümü yedi yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Norak said: valla şöle asıl oyun çıkınca ev içine konacak eşyaların çeşidi biraz artar inş. bi sims beklemiyorum ama yapılabilecek eşyalar çok az bence çeşit lazım esyalarin co olmasi deil bi ise yarar olmasi onemli ya pasta koydular ne ise yariyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben yazıcaktım dinin server acık diye benden öcne davranmıslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Şimdi bi sorunum var, ev yapıyorum falan, her tarafı kapalı, görünürde bi problem yok. Ama uykuya yattığımda çat diye artık hangisi denk gelirse yaratıklardan biri spawn oluyor evin içinde. Nedir bunun çözümü? Neye dikkat etmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Evi ışıklandırman lazım, ışık seviyesi belli bir seviyenin altındaysa yaratık spawn olur. Aynı şekilde zemin grass ise ve ışık fazlaysa neutral moblar spawn olur domuzdur koyundur inektir. Zeminin grass olmamasına dikkat et yani hiç mob istemiyorsan. Cake birden fazla kullanılabiliyor health doldurmak için, numarası o yani. Hiç yapmakla uğraşmadım orası ayrı =P biraz daha mobilya şart gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ben o birden fazla kullanılma olayını anlamadım, 2. pork'u yiyeceğimde bana "hayır yiyemezsin" demiyor. Yani sanırım ben çok yanlış anlıyorum birden fazla kullanılma olayını dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 simdi iki sey war evi ve cevreyi aydinlatmak ve yatagi duvara bitisik koymamak yatagi duvara bitisik koyarsan disarda bi mob senin duvar dibine geldi mi seni uyandiriyo oyun mobda bug sanirim evin icine girmis gibi felan oluyo o sebele yatagi duvardan bi block oteye koy evide aydinlat evi ve cevresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sahasrara said: offf LB Photo realism 256 indirdim + WildGrass VAY ANASINI be http://www.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1105/20110203_224946_5171.png TANRIM TEKRAR BAKTIM VE TEKRAR DİYORUM VAY ANASINI edit: neyse anladım nasıl yapılacağını da texture pack yüklediğimde crackli oynarken direk çöküyordu oyun, şimdi de aşırı yavaş çalışıyor, save dosyamı yüklerken de takıldı kapandı. Normal mi bu yoksa hani ne yapmam gerekir adam gibi çalışması için texture packlerin? Windows 7 kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hd packleri yüklemek için mcpatcher mı ne öle bişi var, o olmadan düzgün çalışmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bende de çökme sorunu oldu, başka bi peç yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 256x256'lığı kaldıramadı. 16,32 ve 64'lükleri kaldırabiliyor da oyunun grafikleri falan bu kadar malken ve gayet sağlam oyunları güzel kaldırabiliyorken bu bilgisayar, neden minecraft'i hd texture'larla kaldıramıyor anlamış değilim :/ edit: bu arada 1.5'e geçince bende de uyurken mob'lar uyandırmaya başladı. Kafayı yemek üzereyim, her yer aydınlık, duvara dayalı değil yatak ama evin içinde mob spawn oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Açık bi yer kaldı mı dikkat et. Bide şey, http://dl.dropbox.com/u/18366514/minecraft.jpg yandan baktığında falan şu şekilde olacak bi köşe kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Valla zaten dağa gömülü evim var, öyle bir yer yok. Simetri manyağı oldum oyun yüzünden zaten, öyle bir yer olsa direk düzeltirdim :D edit: kafayı yiyeceğim ya yok arkadaş olmuyor yani anlamadım neden böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 oh ilk japon temalı kulemi bitirdim, 60-65 falan bi yükseklik var, içeriside 20x20, kaldı 3 tane daha, sonra kocaman bi gate ve avlu, kuleler arası asma köprüler felan buda genel harita görünümü: evde mob saldırmasıyla karşılaşmadım hiç ama benim yataklar hep üst katlarda ve örümcekler tırmanamasın diye dışa doğru çıkıntılar var binalarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nileppezdel said: Valla zaten dağa gömülü evim var, öyle bir yer yok. Simetri manyağı oldum oyun yüzünden zaten, öyle bir yer olsa direk düzeltirdim :D Ahaha ben de evleri dağları oyup içine yapıyorum. Bide obsesif oldum lan oyun yüzünden, simetrik olacak, aynı cins taştan olacak, hatalı yapı olmayacak gözükmese bile falan filan.. BU arada haritayı falan nasıl görüyoruz? edit: Redstone çok mu derinde çıkıyor birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 cartograph programını kullancan, izometrik kamerayı seçicen ayarlardan. bide redstone u oyunda f3 e basınca y göstergesinin yanındaki numaraya göre, en alt zeminle 19. kat arasında çıkıyor. ama diamond falan ararken sürekli çıkıyor redstone gereksiz sayıda çok hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Evet redstone en derinlerde, lava yakın çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Peki inventorye atabilmek için demir kazma yetmiyor mu? Denemek için diklemesine indim, buldum bi yerde. Demir ile çok zor kırıldı, bide bişey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar