Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Haritanın max yüksekliği çok az ya. Colossus yapacaktım, o kadar kareli deftere saatlerce çizdim ettim, ölçüleri doğru olsun diye kastım. Sonuç hüsran :( 80 blok üst üste koymam lazım ama deniz seviyesinden aşağıda başlamam gerekiyo heykele o zaman. Şimdi de hiç kasamayacağım yani deniz seviyesinen aşağıda geniş alan kazıp ordan heykel yapmaya. Puf :(
Sosyal ağlarda paylaş

Evi ışıklandırman lazım, ışık seviyesi belli bir seviyenin altındaysa yaratık spawn olur.
Aynı şekilde zemin grass ise ve ışık fazlaysa neutral moblar spawn olur domuzdur koyundur inektir. Zeminin grass olmamasına dikkat et yani hiç mob istemiyorsan.

Cake birden fazla kullanılabiliyor health doldurmak için, numarası o yani. Hiç yapmakla uğraşmadım orası ayrı =P biraz daha mobilya şart gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi iki sey war
evi ve cevreyi aydinlatmak
ve yatagi duvara bitisik koymamak
yatagi duvara bitisik koyarsan disarda bi mob senin duvar dibine geldi mi seni uyandiriyo oyun mobda bug sanirim evin icine girmis gibi felan oluyo
o sebele yatagi duvardan bi block oteye koy
evide aydinlat evi ve cevresini
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasrara said:

offf LB Photo realism 256 indirdim + WildGrass

VAY ANASINI be

http://www.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1105/20110203_224946_5171.png

TANRIM TEKRAR BAKTIM VE TEKRAR DİYORUM

VAY ANASINI

edit: neyse anladım nasıl yapılacağını da texture pack yüklediğimde crackli oynarken direk çöküyordu oyun, şimdi de aşırı yavaş çalışıyor, save dosyamı yüklerken de takıldı kapandı. Normal mi bu yoksa hani ne yapmam gerekir adam gibi çalışması için texture packlerin? Windows 7 kullanıyorum bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

256x256'lığı kaldıramadı. 16,32 ve 64'lükleri kaldırabiliyor da oyunun grafikleri falan bu kadar malken ve gayet sağlam oyunları güzel kaldırabiliyorken bu bilgisayar, neden minecraft'i hd texture'larla kaldıramıyor anlamış değilim :/

edit: bu arada 1.5'e geçince bende de uyurken mob'lar uyandırmaya başladı. Kafayı yemek üzereyim, her yer aydınlık, duvara dayalı değil yatak ama evin içinde mob spawn oluyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

oh ilk japon temalı kulemi bitirdim, 60-65 falan bi yükseklik var, içeriside 20x20, kaldı 3 tane daha, sonra kocaman bi gate ve avlu, kuleler arası asma köprüler felan

buda genel harita görünümü:

evde mob saldırmasıyla karşılaşmadım hiç ama benim yataklar hep üst katlarda ve örümcekler tırmanamasın diye dışa doğru çıkıntılar var binalarımda.

Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Valla zaten dağa gömülü evim var, öyle bir yer yok. Simetri manyağı oldum oyun yüzünden zaten, öyle bir yer olsa direk düzeltirdim :D

Ahaha ben de evleri dağları oyup içine yapıyorum. Bide obsesif oldum lan oyun yüzünden, simetrik olacak, aynı cins taştan olacak, hatalı yapı olmayacak gözükmese bile falan filan..

BU arada haritayı falan nasıl görüyoruz?

edit: Redstone çok mu derinde çıkıyor birde?
Sosyal ağlarda paylaş

cartograph programını kullancan,

izometrik kamerayı seçicen ayarlardan.

bide redstone u oyunda f3 e basınca y göstergesinin yanındaki numaraya göre, en alt zeminle 19. kat arasında çıkıyor. ama diamond falan ararken sürekli çıkıyor redstone gereksiz sayıda çok hatta
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...