di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Java versiyonunu guncellemeyi denesene. ek olarak ; http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=3438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 son versiyonmuş bendeki aaa çok saol di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 login failed try again deyü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Xenocide said: ağaç nasıl dikiyoruz? Kılıçla kesiom ağacın dallarını yapraklarını küçük ağaçlar atıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 @regalya çözdüm onu yea. şimdi altın harvestlemeyi bulamıyorum asıl o lazım sfdg. tekrar yazayım da bari bilen biri yardımcı olsun; altın kaynağı buldum, pickaxe ile kazıyorum, baya uzun sürüyor kazması kazınca da bişey çıkmıyor. stone pickaxe kullanıyordum. acaba iron pickaxe falan mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 abi Phyx'edir bu lafım. şu başlığı gördüğüm ve oyunu indirdiğim saatten beri oynuyorum abv lan sdfg ne meraklıymışım amele olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 demir falan çıkardım işledim altın arıyorum şimdi. kendime bi kazı alanı kurdum sürekli aşağı kazıyodum bi baktım çok gitmişiz çıkmak için yanlara gittim olmadı yuları kazmaya başladım denizin ortasına çıktı benim maden su doldu (: online denenmesi şart. varmıdır multi imkanımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 link çalışmıyodu şimdi çalışıyo ama play offline diyemiyoruz. biri atsın sizdeki versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 birazdan ul ederim. benim maden. http://www.youtube.com/watch?v=bAaYmGenJts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://hotfile.com/dl/70982031/13e7e39/Minecraft.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 @xenocide evet abi iron olmasi lazim @moriq o tur kuyulardan cikmanin en rahat yolu boyle ziplayip ziplayip kendi altina block koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 öldüm madenimi bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 e yükledik, hesap oluşturmadan oynayamadık. hesap yarattık, hatta web sitesine login im ama oyuna girerken "user not premium" diyor oynatmıyor. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 haa bilerek beleşmiş 2-3 gün serverları göçmüşmüş adamın şimdi düzeltmiş ondan oynıyamıyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 moriQ said: öldüm madenimi bulamıyorum :( Ben lava çukuruna düşüp öldüm :( baya derin gitmişdim gitti elmaslar altınlar zırhlar mıhlar herşey /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Ben bozdum galiba oyunu ses bozuldu hiç ses yok ne ses ne muzik önceden vardı ama bugün baktım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 e oynuyom ben hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bir kez login olabildiysen bir daha istemiyor login olmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 of oyun feci kendine bagliyor insani, "ay evime bi kat daha cikayim, ay surda maden var kazayim, ay surayi kesfediyim" felan derken zaman geciyor en son dibe dogru kazarken hayvani boyutlarda kat kat magara zincirine denk geldim, boyle moria madenlerinden hallice her yerde lav akintilari, selaleler bilimum bortu bocek...bi balrog eksik dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 server açsak bir tane? deneme olarak açalım, 24 saat açık tutabilecek biri var mı =) devasa bir şeyler yapmaya çalışırız beleş olması ile ilgili haftasonu bunu yazmış mesela Notch: Here is the statement from Notch: Minecraft got way too popular for this humble server. I've had to disable everything fancy to even get it to run. Until this all gets sorted out, I'm officially calling a "free-to-play weekend", or however long this will take to fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Server yazilimina bakayim dedim ama bulamadim. Requirement'a gore ben acik tutabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 burda oynayanlar oyunu satın aldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben satın almadım, tunngle'dan (hamachi türevi) multiplayer oynuyorum... satın alanlar ve almayanlar birlikte oynayabiliyorlar mı ona bir bakmak lazım... edit: bir deneme serverı kurmayı başaramadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dün geceden beri uğraşıyorum başaramadım oyunu açmayı ya dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aynen ben de giremedim bi türlü oyuna offline için bikere online girin diyo, şifresiz de login failed oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar