Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Creeper patlamıştır :)

Bu arada Miner's Hat modunun içine etmiş eleman. Aydınlatmayı azaltmış. Sadece belirli bir alan aydınlanıyor ve çok az. Ayrıca aydınlatmadığı alanları karanlıklaştırıyor. Aydınlattığı miktarın torch ile alakası kalmamış. Diamond ile yapınca daha iyi aydınlatıyor diyor da denedim, olmamış, ağır nerf yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

Binlerce yok ama 150 kisi alan rpg serverleri var. Forumda server bölümüne göz at(Minecraft forum). O serverlera girmek için yalniz orj oyun lazım ve servera girmeden adminle forun üzerinden kontaga geçip whiteliste adını yazdirman lazım ki aranızda oyunu orj olan Bi ben varım galiba.

Grim! Pzt gecesi donucem oyuna ama Bi ara denedim son updatele giremiyorum Bi ayar cek su servera artık!!!!
Spoiler: yeni lemonhead skini yaptım kendime( bkz: lemonhead monkey island)
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basit
Otomatik upluyo abi oyunu açınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum

abi smooth stone yetmez desen anlicamda
cobble stone kasl yetmez be arda eauhea

bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus

2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri
belki mutlsisi daha zevkli olabilir
muhabbet ede ede kazarsin en azindan
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Grimnax said:

sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basit

orijinalde öyle mi bilmiyorum da fakir versiyonunda öyle bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Sparkcaster said:

heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum

abi smooth stone yetmez desen anlicamda
cobble stone kasl yetmez be arda eauhea

bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus

2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri
belki mutlsisi daha zevkli olabilir
muhabbet ede ede kazarsin en azindan
Yok abi öyle bi dünya. Bizim server hayatı söyle : grim herkesi ortak inşaata çağırır sonra kayısıyla tek baslarına yaparlar cunku kimse gitmez. Bu arada millet deli gibi harvest yapıp kendi basına devasa yapılar yapar ve millete göstererek caka satar. Madende karşılaşırsan da max "naber lan topraam" diyip ensesine saplak atıp yoluna devam edersin. Bi kere ortak kazı yaptım o da locuslaydi ve zevkliydi. Onun dısında baskasının madenine girip değerli bi seyler bulursan direkt vermeni isterler. İstemeseler de öyle bir mahalle baskısı var ki kendini suçlu hissedip aglayarak gözlerin dolu dolu gider kendi elleriniz verirsin afsffaf
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Grimnax said:

ııh soruyor güncellemek istürmüsün yoksa istemürmüsün diye
Yes ve Now Now die iki secenegi var
bende oyle en azindan hah
Sosyal ağlarda paylaş

abi az kisiyken gayette yardimlasarak is yapiyoduk. kale icini falan hep beraber düzledik sayilir. mob trabi grimle loxi yapti. yardimlasma cok oluyodu. sozüm meclisten disari ama yeni gelen arkadaşlar cok koptu ozellikle kale cevresinden. her gelen kendine yeni bir kale falan yapti orda takildi. oyleki kimi zaman insanlar girip bir selam bile vermiyor. en nihayetinde belli insanlariz hep oynayan. spawnin o taraf lunaparka donmüş abi her gelen kafasina gore takilirsa oyle oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...