derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bukkitte cok guzel pluginler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Güzel oyunmuş ilk gecemi ağacın tepesinde atlattım ama gündüz olduğunda ağaç kazarken bişi patladı ve öldüm nedenini anlamadım ağaç devrilmiş olamaz dimi?asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 büyük yeşil penisin gazabına uğraşmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Creeper patlamıştır :) Bu arada Miner's Hat modunun içine etmiş eleman. Aydınlatmayı azaltmış. Sadece belirli bir alan aydınlanıyor ve çok az. Ayrıca aydınlatmadığı alanları karanlıklaştırıyor. Aydınlattığı miktarın torch ile alakası kalmamış. Diamond ile yapınca daha iyi aydınlatıyor diyor da denedim, olmamış, ağır nerf yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yok o "smooth lighting"den. mesela onu acinca madenim cok karanlik kaliyor, o yuzden 2x torch kullanmak zorunda kaldim mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu oyun W3'deki Jungle Trolls Reborn'a çok benziyor özellikle item birleştirme olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cobblestone nasil yetmez dunya stone dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 beyler sitesi açılmıyor. MMORPG tarzı binlerce kişinin oldugu serverı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Binlerce yok ama 150 kisi alan rpg serverleri var. Forumda server bölümüne göz at(Minecraft forum). O serverlera girmek için yalniz orj oyun lazım ve servera girmeden adminle forun üzerinden kontaga geçip whiteliste adını yazdirman lazım ki aranızda oyunu orj olan Bi ben varım galiba. Grim! Pzt gecesi donucem oyuna ama Bi ara denedim son updatele giremiyorum Bi ayar cek su servera artık!!!! Spoiler: yeni lemonhead skini yaptım kendime( bkz: lemonhead monkey island) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cystein said: aranızda oyunu orj olan Bi ben varım galiba. aaa niye ki benim de var bi de oyun yapimcisini destekleyin! (ben de bu adam gibi bisi olcam ilerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 olamıcan malesef kendini kandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 OLACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Grimnax said: sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basitOtomatik upluyo abi oyunu açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Sparkcaster said: heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum abi smooth stone yetmez desen anlicamda cobble stone kasl yetmez be arda eauhea bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus 2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri belki mutlsisi daha zevkli olabilir muhabbet ede ede kazarsin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/69/Minecraftcausesautism.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cystein said: Grimnax said: sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basitOtomatik upluyo abi oyunu açınca. orijinalde öyle mi bilmiyorum da fakir versiyonunda öyle bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 BonePART said: Sparkcaster said: heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum abi smooth stone yetmez desen anlicamda cobble stone kasl yetmez be arda eauhea bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus 2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri belki mutlsisi daha zevkli olabilir muhabbet ede ede kazarsin en azindanYok abi öyle bi dünya. Bizim server hayatı söyle : grim herkesi ortak inşaata çağırır sonra kayısıyla tek baslarına yaparlar cunku kimse gitmez. Bu arada millet deli gibi harvest yapıp kendi basına devasa yapılar yapar ve millete göstererek caka satar. Madende karşılaşırsan da max "naber lan topraam" diyip ensesine saplak atıp yoluna devam edersin. Bi kere ortak kazı yaptım o da locuslaydi ve zevkliydi. Onun dısında baskasının madenine girip değerli bi seyler bulursan direkt vermeni isterler. İstemeseler de öyle bir mahalle baskısı var ki kendini suçlu hissedip aglayarak gözlerin dolu dolu gider kendi elleriniz verirsin afsffaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cystein said: Grimnax said: sekerim lemonum orjinal konusunda yanlissin bikere en az 5 kisiyiz serverda orjinal kullanan :P server isine gelince 1.3 e gecemiyoruz Hmod güncellenmeden malasaf. oyununu güncellediysen msnden fln bi konusak ayarlariz downgrade olayini gayet basitOtomatik upluyo abi oyunu açınca. ııh soruyor güncellemek istürmüsün yoksa istemürmüsün diye Yes ve Now Now die iki secenegi var bende oyle en azindan hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ha bi de evet orjinalde direkt updateliyo ama kapatiliyosa Bi türlü ben bilmirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kapatülüür aynen sorun yok ekle [email protected] msn göndereyim benim 1.2 bin klasorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi az kisiyken gayette yardimlasarak is yapiyoduk. kale icini falan hep beraber düzledik sayilir. mob trabi grimle loxi yapti. yardimlasma cok oluyodu. sozüm meclisten disari ama yeni gelen arkadaşlar cok koptu ozellikle kale cevresinden. her gelen kendine yeni bir kale falan yapti orda takildi. oyleki kimi zaman insanlar girip bir selam bile vermiyor. en nihayetinde belli insanlariz hep oynayan. spawnin o taraf lunaparka donmüş abi her gelen kafasina gore takilirsa oyle oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Suan 1.2_02 sen bana update nası kapatılır onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 server adresi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar