arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Torchlar spawn olmalarını engelliyor ama ne kadarlık bir alanda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 icinde alevler olan bi kafes var bazi odalarda onlar gece gunduz farketmeden surekli yaratik spawnliyor. durdurmar icin dort bir yanina mesale dikiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bir de harici inventory tipi birsey var mi oyunda ? inventory dolu, atmak istemiyorum cogu seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 oyun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 chest yapabiliyorsun. benim yolladigim tutorial serisinde anlatiyordu. small chest, large chest var. ya da wiki den de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Wiki'ye bakmistim da gozden kacirmisim sanirim. Kabak gibi de duruyormus ortada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi tüm gündür oynuyorum. şimdi böle çantam baya bi doluyken öldüm, sonra öldüğüm yeri buldum eşyalar yığılı duruyordu. sonra onları eve kaçırayim derken düştüm bi daha öldüm ama bu sefer biraz uzun bekledim 1-2 gün geçirdim aradan eşyalar kaybolmuş şimdi. ne kadar süre sonra düşen eşyalarımız yok oluyor? bi de o zindan, sandık falan diyosunuz bulamadım bi türlü öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Evin yakınında maden vardır örmücek oradan çıkıyordur güzelce bi explore et hazine sandığı olan gri taş/yosunlu bi oda buluon işinde ateş olan bi kafes var etrafına diz torchları evini felanda bi güzel aydınlat çıkmaz daha öcü böcü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ağaç nasıl dikiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yahu indirdim açtım oyunu simsiyah ekran niyeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bi yardım pilis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bilemedim. o login ekranı da mı gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 login geliyor giriyorum ondan sonrası simsiyah böyle bi hareket etmiştim adamın hareketinin sesi falan geldi ama görüntü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bende de login ekranı geliyor ardından hiçbir kullanıcı adı şifre girmezsem oyuna da giremiyorum. "login failed" diyor. sonra üye oldum onunla denedim. premium üyelik lazım diyor. kısaca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.worldofminecraft.com/node/9216 ses problemi olanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu olmadı diye dwarf fortress i indirdim bakalım netbookta oynamalık çerezlik güzel oyuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 oyunda ses mi varmış lan asdkfjk o değil de, altın madeni buldum, kazmayla kazıyorum çok uzun sürüyor ama bitince de bişey çıkmıyor. yanlış bişey mi yapıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Phyx said: icinde alevler olan bi kafes var bazi odalarda onlar gece gunduz farketmeden surekli yaratik spawnliyor. durdurmar icin dort bir yanina mesale dikiyosun bu kafesi (mob spawner diye geciyor) mining pickle yoketmek mumkun aslinda, bende kazarken bi tane bulmustum bos bi aninda atladim ustune bastim pickaxeyi bastim pickaxeyi yanniz bu kafesin etrafinda yesil bi tas var, nedir ne degildir wikide bulamadim, bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yanlış tool la kazıyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 pickaxe ile kazıyorum bildiğin. ha diyosan altın için pickaxe yanlış tool, o zaman doğrusu ne dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben spawn oldugum yeri bilmiyorum, magara maden falan da gezmedim hic. magara dediginiz yer nasi bisey ? genelde nerede oluyor ? bir de o tasi bulmak icin ne kadar derine inmek gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Xenocide said: pickaxe ile kazıyorum bildiğin. ha diyosan altın için pickaxe yanlış tool, o zaman doğrusu ne dsfg bide kürekle dene abi sen ya belki daha sert bi maddeden başı olan pickaxe lazımdır falan alla allaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ulan oyun niye açılmazki netbookta açılır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Anelor said: bu olmadı diye dwarf fortress i indirdim bakalım netbookta oynamalık çerezlik güzel oyuna benziyor senin oyunun açılmamasıyla ilgili bi ihtimal düşündüm şimdi, az evvel oyunu tekrar açtığımda (sesleri attıktan sonra) login ekranı geldi, connect dedim, baya bi uzun bekledi böyle kilitlenmiş gibi davrandı. ben de bekledim en sonunda sunucuya bağlanılamıyor dedi, play offline seçeneği çıktı. belki seninki de böyle oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 play offline diyorum böyle milisaniyelik bi loading gösteriyo sonra simsiyah ekran :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar