Loxias Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bende dün girdim bi eleman vardı napıyosunuz dedim, ev yapıyoruz dedi. bi baktım her yerde ağaçlar, dağı bile yıkmışlar. ama şöyleyeyim yıkan TNT ile yıkmış. o yüzden ziyaretçilerden olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sapsallık bende ya :) smarthan Player olarak giriyordu oyuna ve ip kimsenin eline gecmez diye düsünerek OP luk yazmıstım player ismine :) TNT yi o sekilde gecirmislerdir ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahah sende var ya.. harbi suç seninmiş birazda adam girdi kesin oh döşedi döşedi uçurdu. çok kayıp var mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yok ya bi smarthanın son ekledigi villayı kaybettik ben zaten 3-4 gündür afk oldugum icin bi kaybım yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sizin servera nasıl katılıyoruz, biri açıklayabilirse süper olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya server en son şeklini görmedim de bnim ev hiç öyle tnt ile patlamış gibi durmuyodu. yıkarken en çok özeni benim eve göstermişler demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi bi ara sürekli merdo nickli bi arkadaş ve ben vardim. sora bi iki saatligine cıkmistim dondügümde benim evin tamami buz olmuş ucmuş gitmis. merdonun agac evinin yarısı gitmişti. oyunun bug imi yoksa birimi yapti anlayamadim. daha sonra tekrar girdigimde tüm binalar agaclar yakılmisti. ve garip nikli kişiler giriyordu asd123 falan gibi. bi kişiye soyleyince anlaşılan o da yaymış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu arada smarthanla o bölgeyi düzleyecez diye saatlerimizi vermiştik uctu gitti güzelim ev :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olsun 3 dene foto var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tekirdağa dönünce görücez ya kim ne yapmıs servera heh. ilk fırsatta bi vps fln kiralayıp serverı oraya tasıcam tek basıma da olsam ehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yeni server ne zamana artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben devam etmicem ya oyuna olan inancımı kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahah sen bilün tabi :P en gec cuma dönecem tekirdaga insallah acarız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 veya öss yaklaştı çok çalışıyım az. ondan sonra gelirim dayanırsa server o zamana kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 büyükşehir çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yok mu yeni server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Uplayalım bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bunun niye bu kadar sevildiğini halen anlamadım. gündüz etrafı kazıp gece eve sığınıyoruz, olayı bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bugün döndüm tekirdağa yarın sabah acarım serverı ben. fakat rank sistemi uygulayacagim oyuna ilk girenlerin(rank1) herhangi bir block kirip koyma yetkisi olmayacak vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 play online once to enable online diyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Beyler serverı actım tekrar. İp 78.188.91.18. Sabah 10 Gece 1 saatleri arası acık su anda. Rank sistemi aktiftir guest olarak girenlerin block kırma yada koyma yetkisi yok. Tnt,Water,Lava gibi zarar verebilcek itemları sadece admin yetkisi olanlar kullanabiliyor yani yarattıgınız binalar fln güvende artık :P eklemeyi unuttum oyun icerisinde herhangi bir etkileşime gecebilmek icin ingame isminizi bana pm atarsanız yetki vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 admin pronu kıs biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mawhuah baglantiyi 30 makina paylastigi icin bole oli malesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aga bugun erken mi kapadınız serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bişi koyma kırma yetkisi olmayanlar napıyor oyunda anlamadım ben o zaman :S serverda beraber nasıl oynuyoruz ve nasıl girebilirim illa almak mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar