Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vala bende bekliom hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya direk buraya postlicam da korkuyorum acikcasi herhangi bi koruma modu yüklemedim :P om atarim isteyenlere heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Whitelist aç, ip'yi yaz yazma fark etmez de istediklerini eklersin rahat olur. Ben de rica edeyim ip bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 girenler isimlerini deistirip girsin ha. isim koymadan (player oluyor default) girince benim adam çıkıo. ben koyamadığım için isim. çalışmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O degilde aga, inanilmaz maden falan kasmis arkadaslar, girin ve görun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ip postlama direk buraya. girer biri saçma bi adla deşer ortalığı madenler süper bu arada. ama kaleyi elle yapıldığına inanamıyorum hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi server kapandı ben gelene kadar ya. buna bi pati serverı rica etmek lazım, hep kalıcı istetmek lazım çok erken kapıyor belediye mekanı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bizim servera mı girdiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 screenshot isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hah kalenin oyle göründügüne bakmayın ya hicbisi yok yani kalede. towerlar 15 dakka sürüyor gayet basit bi sekil oldugu icin yanlis hatirlamiyorsam 20 block yüksekliginde 8 block genisliginde bi silindir sadece :P duvarlara gelince 3li stack halinde dizdim kisa tarafi 60 uzun tarafi 70 block olacak sekilde :P MCEdit kullanmadim dersem yalan olur tabi kalenin altını düzlemek kalenin kendisini dikmekten daha zor olucagi icin mcedit ile 80x80 bi düzlük yarattim o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 agalar ip istiyorum özelden atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya hosting vps falan filan hicbisi bilmem ben ucuz yollu tr icin bi hosting firmasi oneren olabilirmi acep MC server icin? sole 8-10 kisilik fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 tr ici alma, almanyadan falan alda bizde rahat oynayalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Lag sorunu olmuyor pek ya. Gerçi yerine göre değişiyordur da benim girdiğim serverlarda lag problemi olmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oluyo abi, bende 25000ms falan ping vardi dun denedigimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Açık mı şu an?giremiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 benim server acik devamli sabah 10 gece 1. yazdigin ip yanlis olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 grimmax server gitti aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eh tam bitirioduk be evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şimdi paramı vercez illa offline oynanmıyomu bi şekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 beleş oynuyabiliyorsun gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sonunda villamı bitirdim gibi.bir iki ufak ayrıntı, havuza su koymak ve çevre düzenlemesi kaldı. moonfall da saolsun yeri düzlememde falan çok yardımcı oldu. http://i51.tinypic.com/ap6br.png http://i52.tinypic.com/33k3jur.png http://i54.tinypic.com/2m79oxk.png bu da tasarımını çaldıım bina :P http://thumbs2.modthesims.info/img/2/4/1/3/3/1/2/MTS2_Lavandula_936294_Beach_house2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 resimler çok iyi çıkmamış daha güzel aslında :P ama çok büyük oldu dağ kadar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 survival modunda denedim offline. gece yaratıklar saldırıyo. bi tane lavuk var patlıyo evimin yarısını yıktı yau onlara napmak lazım. bide taştan yaptık evi dirtte diil. yine patlattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar