Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

ilk başlarda hele ilk gece ağır survival var, çünkü gece olunca zombiler bilmemneler bi yığın bok spawn oluyo ve saldırıyo sana

mesela ilk gecemde hala düzgün bi sığınak inşa edemeyince bi mağaraya girip sırtımı duvara verdim, üç yanımı tahta bloklarla çevirdim euhe

şimdi daha rahatım geceleri, kapanıyorum evime rahat rahat demirimi filan eritiyorum vs

demir falan çıkarmak için de sürekli yeni madenler açmak lazım, gittikçe daha derine falan inmek lazım tabi bu sırada yeni açtığın bi odada moblar olabiliyor onları alıyosun aşağı filan

baya bi "her şeye rağmen medeniyet kurmaca" yani oyun biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

THiM said:

bir suredir takip ediyorum bu oyunu ama oynamaya baslasam mi karar veremedim bir turlu.

bir de soyle bir video var:

http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs

AHAHAHAHA

abi her seferinde guluyorum şu videoyu ızlerken laksjhdlkasjsf.
canım sıkıldıkça açıcam bundan sora :P
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen valla hiç uğraşmıyorum, sırf inşaat. Reverse piramit yaptım en son, çok kitlenesim vardı.

http://i.imgur.com/E2pJW.jpg

Multi oynayanlar nerede oynuyor? Sordum sanırım daha önce de hala adam gibi server bulamadım ben.
Bir de bence yeterince harasslarsak bir sunucu açar nedanko, hem çok zor değil hem de açık sunucu yok halihazırda, çok yük olacağını sanmıyoru.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

abi oyun bildigin amelelik ozaman yani, habire tek tek tiklayip biseyler yapiyosun yani asda

aynen öyle
mesela şu an dünden beri gittikçe daha derinine indiğim madende kayboldum
sürekli yukarı doğru kazıp yeryüzüne ulaşmayı düşünüyorum
:<

ulaştım lan yeryüzüne
meheheh
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya, zevkli.

mesela kendi hikayemi anlatayım.

doğduğum yere yakın bi şato yaptım kendime, maden galerisi vs. en dibe kadar indim, gidebildiğim yönlerin çoğuna gittim elmas vs. kazdım , sandıklar doldu, ama artık maden bulamaz oldum. ray sistemi yapmak istediğim için bolca demir gerekiyordu, aramaya başladım. elmas vs. de çıkmıyordu artık, madenim kurumuştu.

çiftlik falan da yapmıştım, tarla da vardı yeme içme sorunu vs. yok, güzel bi düzenim vardı, gezesim geldi.

kendime bi pusula , 3 tane de tekne yaparak denize açıldım rasgele gezinmeye başladım. 3-4 dakikalık bir seyahatten sonra denizde bi adanın üstünde maden ağzı gördüm, aşağıya doğru ilerleyen bi mağara vardı. tekneyi kenara bıraktım,nolur nolmaz diyerek kenara 2-3 tane meşale diktim tekrar gelirsem bulabileyim diye.

aşağıya indim, 2-3 saat farmladım aşağıları. 3 monster cage çıktı, onlarca zombi ve creeper öldürdüm , iskeletler de cabası. 2 stacke yakın diamond, 11 stack iron buldum , deliriyorum sevinçten. geri dönmeye başladım, tam çıkarken bir şelalenin üst tarafında 7 tane diamond gördüm. onları da alayım öyle giderim diyerek şelalede akışın tersine yüzerek çıktım, çıktım ama her yer karanlk, bişey göremez oldum, kontrolü kaybettim başka bir yöne giden akıntıya kapıldım . meşaleyi koyduğumda etrafımda 4-5 tane iskelet vardı..

her ne kadar armorum vs. olsa da, orada öldüm.

tekrar üstüme başıma bişeyler alarak aynı yere geri gittim, ama o kadar derine ve karmaşık yerlere gitmişim ki, metodik olarak diktiğim meşalelere rağmen ne düşürdüğüm aletlerimi bulabildim, ne de o yeri :(

keşke frapslasaymışım diyorum şimdi, süper macera oldu ya. hiç bi oyunda o kadar adrenalin salgılamadım belki de ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

bide bunu yapan eleman isvecli, salak milyoner oldu, hala "suana kadar satin aldigim tek sey 1 tane sapka, hep bi sapka istemisimdir" diye geziniyo ortalikta.

kendi soyledigine gore 1 milyon adet satmis. hani boyle 20 kisi toplayip studyo olayina girse neysede 2 tane pc'yi yanyana koyup 2 tane de eleman alip studyoyuz diye konusuyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

Korax said:

bide bunu yapan eleman isvecli, salak milyoner oldu, hala "suana kadar satin aldigim tek sey 1 tane sapka, hep bi sapka istemisimdir" diye geziniyo ortalikta.

kendi soyledigine gore 1 milyon adet satmis. hani boyle 20 kisi toplayip studyo olayina girse neysede 2 tane pc'yi yanyana koyup 2 tane de eleman alip studyoyuz diye konusuyor sdf.

Abi burda öyleki zaten olay. Yani cogu sektörde öyle diyebilirim. Mesela vst instrument olayi var pc icin bilmiyorum bilirmisin, virtual instrument diye geciyo herneyse. Addictive drums diye efsane bi davul programi var. Hani olmayan ve kullanmayan studyo yok artik programi öyle deyim, herifler 4 kisi falan, ufacik minicik biyerde calisiyolar. Ama program yok satiyo falan. Ayni o hesap, garip lan bu isvecliler, ballilar bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...