stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 son yaptığım camdan kalemin ön cephesi yok olunca oynamayı bırakmıştım finaller bitsin geri başlayayım bari :D pic related yıkım ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aga oyunun olayi ne? sadece buildmi yani? baska biseyi yokmu? bide bunu yapan eleman isvecli, salak milyoner oldu, hala "suana kadar satin aldigim tek sey 1 tane sapka, hep bi sapka istemisimdir" diye geziniyo ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ilk başlarda hele ilk gece ağır survival var, çünkü gece olunca zombiler bilmemneler bi yığın bok spawn oluyo ve saldırıyo sana mesela ilk gecemde hala düzgün bi sığınak inşa edemeyince bi mağaraya girip sırtımı duvara verdim, üç yanımı tahta bloklarla çevirdim euhe şimdi daha rahatım geceleri, kapanıyorum evime rahat rahat demirimi filan eritiyorum vs demir falan çıkarmak için de sürekli yeni madenler açmak lazım, gittikçe daha derine falan inmek lazım tabi bu sırada yeni açtığın bi odada moblar olabiliyor onları alıyosun aşağı filan baya bi "her şeye rağmen medeniyet kurmaca" yani oyun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Pyro said: THiM said: bir suredir takip ediyorum bu oyunu ama oynamaya baslasam mi karar veremedim bir turlu. bir de soyle bir video var: http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs AHAHAHAHA abi her seferinde guluyorum şu videoyu ızlerken laksjhdlkasjsf. canım sıkıldıkça açıcam bundan sora :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hiç oynamadım da şöle topluca oynucak olan olursa ses edin gelirim ben de zevkli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ESC -> Options -> Peaceful bütün dertleriniz çözüldü eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aynen valla hiç uğraşmıyorum, sırf inşaat. Reverse piramit yaptım en son, çok kitlenesim vardı. http://i.imgur.com/E2pJW.jpg Multi oynayanlar nerede oynuyor? Sordum sanırım daha önce de hala adam gibi server bulamadım ben. Bir de bence yeterince harasslarsak bir sunucu açar nedanko, hem çok zor değil hem de açık sunucu yok halihazırda, çok yük olacağını sanmıyoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi oyun bildigin amelelik ozaman yani, habire tek tek tiklayip biseyler yapiyosun yani asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi şu yangınlı videodan sora oyunu oynayasım geldi resmen. paralı mı bu yoksa beleş versiyonu falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Korax said: abi oyun bildigin amelelik ozaman yani, habire tek tek tiklayip biseyler yapiyosun yani asda aynen öyle mesela şu an dünden beri gittikçe daha derinine indiğim madende kayboldum sürekli yukarı doğru kazıp yeryüzüne ulaşmayı düşünüyorum :< ulaştım lan yeryüzüne meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bauahh abi feci zaman kaybi ozaman yau nebiliyim sacma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yok ya, zevkli. mesela kendi hikayemi anlatayım. doğduğum yere yakın bi şato yaptım kendime, maden galerisi vs. en dibe kadar indim, gidebildiğim yönlerin çoğuna gittim elmas vs. kazdım , sandıklar doldu, ama artık maden bulamaz oldum. ray sistemi yapmak istediğim için bolca demir gerekiyordu, aramaya başladım. elmas vs. de çıkmıyordu artık, madenim kurumuştu. çiftlik falan da yapmıştım, tarla da vardı yeme içme sorunu vs. yok, güzel bi düzenim vardı, gezesim geldi. kendime bi pusula , 3 tane de tekne yaparak denize açıldım rasgele gezinmeye başladım. 3-4 dakikalık bir seyahatten sonra denizde bi adanın üstünde maden ağzı gördüm, aşağıya doğru ilerleyen bi mağara vardı. tekneyi kenara bıraktım,nolur nolmaz diyerek kenara 2-3 tane meşale diktim tekrar gelirsem bulabileyim diye. aşağıya indim, 2-3 saat farmladım aşağıları. 3 monster cage çıktı, onlarca zombi ve creeper öldürdüm , iskeletler de cabası. 2 stacke yakın diamond, 11 stack iron buldum , deliriyorum sevinçten. geri dönmeye başladım, tam çıkarken bir şelalenin üst tarafında 7 tane diamond gördüm. onları da alayım öyle giderim diyerek şelalede akışın tersine yüzerek çıktım, çıktım ama her yer karanlk, bişey göremez oldum, kontrolü kaybettim başka bir yöne giden akıntıya kapıldım . meşaleyi koyduğumda etrafımda 4-5 tane iskelet vardı.. her ne kadar armorum vs. olsa da, orada öldüm. tekrar üstüme başıma bişeyler alarak aynı yere geri gittim, ama o kadar derine ve karmaşık yerlere gitmişim ki, metodik olarak diktiğim meşalelere rağmen ne düşürdüğüm aletlerimi bulabildim, ne de o yeri :( keşke frapslasaymışım diyorum şimdi, süper macera oldu ya. hiç bi oyunda o kadar adrenalin salgılamadım belki de ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Korax said: bauahh abi feci zaman kaybi ozaman yau nebiliyim sacma geldi bana bu adam uo oynuyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahah stimpak süpermiş maceran ben de bugün aşırı büyük bi doğal mağaralar zinciri buldum, o yüzden kayboldum zaten ama işin eğlencesi de orda eaheh birazdan girip devam etmek istiyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bi yerden sonra kare kare ineklerin gözü rahatsız etmemesi de ilginç bi detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: Korax said: bauahh abi feci zaman kaybi ozaman yau nebiliyim sacma geldi bana bu adam uo oynuyo su an. sst sus lan sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.minecraft.net/servers.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Korax said: bide bunu yapan eleman isvecli, salak milyoner oldu, hala "suana kadar satin aldigim tek sey 1 tane sapka, hep bi sapka istemisimdir" diye geziniyo ortalikta. kendi soyledigine gore 1 milyon adet satmis. hani boyle 20 kisi toplayip studyo olayina girse neysede 2 tane pc'yi yanyana koyup 2 tane de eleman alip studyoyuz diye konusuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Korax said: aquila said: Korax said: bauahh abi feci zaman kaybi ozaman yau nebiliyim sacma geldi bana bu adam uo oynuyo su an. sst sus lan sdfdsd bence de feci zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Innuendo said: Korax said: bide bunu yapan eleman isvecli, salak milyoner oldu, hala "suana kadar satin aldigim tek sey 1 tane sapka, hep bi sapka istemisimdir" diye geziniyo ortalikta. kendi soyledigine gore 1 milyon adet satmis. hani boyle 20 kisi toplayip studyo olayina girse neysede 2 tane pc'yi yanyana koyup 2 tane de eleman alip studyoyuz diye konusuyor sdf. Abi burda öyleki zaten olay. Yani cogu sektörde öyle diyebilirim. Mesela vst instrument olayi var pc icin bilmiyorum bilirmisin, virtual instrument diye geciyo herneyse. Addictive drums diye efsane bi davul programi var. Hani olmayan ve kullanmayan studyo yok artik programi öyle deyim, herifler 4 kisi falan, ufacik minicik biyerde calisiyolar. Ama program yok satiyo falan. Ayni o hesap, garip lan bu isvecliler, ballilar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ardeth said: Korax said: aquila said: Korax said: bauahh abi feci zaman kaybi ozaman yau nebiliyim sacma geldi bana bu adam uo oynuyo su an. sst sus lan sdfdsd bence de feci zaman kaybı sende sus sdfjadhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 orj olmadan oyunu oynamanın bi yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yeni beta versiyonunda login olmadan sp bile oynanmıyor ama klasik versiyon browserdan oynanabiliyor hem sp hem mp, ama çok dandik o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Alpha'da satın almadığım için acayip pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi bu oyunu oynuyosunuz http://www.minecraft.net/img/animals.png şaka gibi ya sene 2011 para mı verdiler lan oynayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar