Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 buldum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hekkegenkai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Grim geçenki serverin modlarını kaybettim 1.2.5 e geçince sana zahmet olmazsa paylaşırmısın onları lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ah bi gelse bekledigim modlar 1.2.5 e neler yapacam da heh. server yok ama hekke single player oynicaksan technic pack i bi arastır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 grim bu modların "for dummies" şeysini çekicektin noldu o sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 1.2.5 e güncellenmedi iste 1-2 mod daha lazım ondan sora baslıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 1.2.5 için gelen Redpower modu süper olmuş. Bilgisayarlardan frame'e bir ton yenilik gelmiş. Bayağı bayağı güzelleşti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 eloraam denen hatun koparmıs işi zaten ya olmazsa olmaz bisi bu rp2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 çok sağlam modlar var ya ben serverda arıcılığı çok seviyodum ya ta ki biri gelip arı koleksiyonumu çalana kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 minecraftta nasıl cape alıyoruz ya? modla mı oluyor illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 harbiden biri şunu bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kusuruma bakmayın da google'a yazınca çıkıyor ne kadar tembelsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ya ben baktım da wiki de minecraft yöneticileri özel kişilere verebiliyor demiş. minecon a gidenler almışlar falan. bi garip o iş. bilen vardır arattırmaz bize diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 http://www.planetminecraft.com/mod/iminecrafters-cape-mod-upload-your-own-capes-11/ başkalarının sizin capeinizi görebilmesi için onlarda da cape modu olmalıymış taratın tabi önce trojan falan var mı diye bir de şöyle bir olay varmış said: You need to upload a cape called "LastNahaj" or whatever your Minecraft username is. (it must be in .png format) yorumlara bakın işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 jahrein, mesela paul tutoworldlerinin ve bir takım savelerin dosyalarını linkliyor. sen de böyle birşey yapabilirsin bence. örnekse: http://www.mediafire.com/?cr0i08mornruw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 jah,son bölümde müzik sesinden senin ses duyulmuyor sdfs müzik açma bence dikkat dağıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar