Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pisirik olmaktan biktim.

Nuzu

Öne çıkan mesajlar

Eheh, paticik adlı bir siteye üye olmuş insanlara danıştığın konuya bak! Bakma verdikleri gaza...Eğleniyor çocuklar. Pek çoğunun herhangi bir kavga olayına karıştığını sanmıyorum. Karıştılarsa da dayak yemişlerdir yani, hehe...

Ayrıcana iletişim, karşı tarafa vücutla dalınarak değil, beynin bu işe yarayan bölümü kullanılarak sağlanır. Şiddete başvurmak erkeklik göstergesi olmadığı gibi, başvurmamak ta pısırıklık değil, uygarlık, kişisel gelişmişlik göstergesidir.

Söylediklerime karşı gelen, aksini iddia edenlerin ağzını burnunu kırırım. :X
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:

Eheh, paticik adlı bir siteye üye olmuş insanlara danıştığın konuya bak! Bakma verdikleri gaza...Eğleniyor çocuklar. Pek çoğunun herhangi bir kavga olayına karıştığını sanmıyorum. Karıştılarsa da dayak yemişlerdir yani, hehe...

Ayrıcana iletişim, karşı tarafa vücutla dalınarak değil, beynin bu işe yarayan bölümü kullanılarak sağlanır. Şiddete başvurmak erkeklik göstergesi olmadığı gibi, başvurmamak ta pısırıklık değil, uygarlık, kişisel gelişmişlik göstergesidir.

Söylediklerime karşı gelen, aksini iddia edenlerin ağzını burnunu kırırım. :X

faggot
Sosyal ağlarda paylaş

abi cesaret, delikanlılık falan yalan dolan bunlar bunu bil canını sıkma, ama gene vücudu geliştir sen vücudun sağlam olmasının zararı dokunmaz. üstelik güçlendiğinde özgüven gelir, daha rahat biri olursun, kavga etmeye ihtiyaç bile duymazsın.

pısırığım falan diye de komplekse girme, kendini ilk öfke duyduğum lavuğa dalıcam diye kışkırtma, evet lan ben pısırığım de kendinle dalga geç bol bol daha rahat bi adam olursun, önceden default ayarda kendini pısırık kabul edeceğin için de ufak tefek şeyleri ciddiye almaz gönül rahatlığıyla çüktür edersin

herşeyi sakin objektif konuşmayla halletmeye çalış, kavga her zaman son opsiyon olsun, bişey seni son opsiyona kadar gelmeye zorlarsa da olayın cesaretle falan alakası yok artık temel içgüdü olarak savunursun kendini, olay iyice uzar da adamı illa dövmen gerekirse(her insanın ömründe 1-2 kere gerçekleşir zannımca) yaratıcılığını kullan adresini falan bul takip et yolda yürürken kafaya indir sopayı falan çare tükenmez

bi de çakı taşı, ama ilkokullu çocuklar gibi orda burda gösterme(sen zaten yapmasın öyle bişey) olur da benim gibi saçmasapan bi yerde yaşıyosan akşamın bi vakti çevreni sarılmış bulunca kullanırsın

gerçekten cesur adam pek kavga da etmez zaten, cesur denilen adam milyonda birdir bana göre, gerisi hep laf hep çakma

korkağım ben korkağım korkağım nay na nay nay nay nay nay nay nay nay nay
Sosyal ağlarda paylaş

pısırıklık sadece kavgada olmaz ki. salla zaten kavgayı. kavga dediğin çok sık karşılacağın bi halt değil normal bi ömürde.

hayatın içinde pısırık olmayın, ezilmeyin yeter. "aman abi şimdi ben buna laf edersem bana hesap sorar iyisi mi ben hatasını anlamasını bekleyim" moduna girmemişseniz oldu bitti işte... "hakkımı yediler ama onlar da haklı, ben doğru yapmadım... evet evet" moduna girdiyseniz kötü bak o. çıkın oradan çabuk.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kavga dövüş mevzunda özgüven yerine geldi mi genel olarak da ezdirmezsin zaten kendini(yeterince bilinçli bir birey olduğunu düşünüyorum)- bişeyi söylemeyi unutmuşum dayak yemekten değil yenilen dayak sonucu rezil olmaktan korkar çoğu varsa öyle bişey boşver dayak yemek delikanlılıktır derler

ama evet ''hatasını kendisi anlasın'' mentalitesini bazı arkadaşlarım da bana uyguluyorlardı, ben odunum siz söylemeyince bi halt anlamam, benim gibi çok var uyarın bizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...