Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeyskeyk said: evet abi londra'ya gidip bella ile takılıcam, planım bu. TÖVBE YA senın ne kuyruk acın var ya. insan bi dursana şurda iki dakika. laf atıp hır gür çıkarma. senle muhatap olmadıkça laf atıyosun yettin kes sesini artık. gören de ben sana bayılıyorum da sen rahatsız oluyosun falan sanır komik duruma düşüyorsun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yav said: valla 10 gündür brighton'dayım, çirkin insan yok burda resmen :P herkes güzel. eli ayağı düzgün olmak başka, güzel olmak başka. güzeller.. ben de 3 haftadır brighton'dayım.öncesinde de londra'daydım. şimdi tekrar londra'ya gideceğim. cidden çok güzeller bence de. londra'da gece soho civarındakiler baya taş lakin çok alkollü oluyorlar. hele brighton'da haftasonu gitmedıysen tavsiye ederim brighton pier tarafında hep organizasyonlar oluyor. ama bi tuhaf giyiniyorlar cidden. hani kıyafetin güzelliğini geçtim hep kirli ve yırtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 babası japon annesi ingiliz olan bir hatunla takılıyodum ben londrada. faking mecikıl taymz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 omg rageee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bir de seninle ilgili ne kuyruk acım olabilir allasen. dalga geçmek çok zevkli sadece yeterlilik seviyenden dolayı, konusu olunca dalga geçiyorum sen de rage'e giriyorsun bana da eğlence oluyor. think simple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeys bellaya aaaaaaşık sipeys bellaya aaaaaaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 nomsaR said: sipeys bellaya aaaaaaşık sipeys bellaya aaaaaaşık evet abi derdim tam olarak bu asdkjsajkdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya hahah. şu sitede bir post ile saçını başını yolan tek insan sensin herhalde, sen mi insanlar sinirlenince eğleniyosun sdfsd hayır takmışsın deli misin nesin sanki böyle bir muhabbet döndü ortada kendi kendine gelkin güvey oldun ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 woot? neyse ya, takıl sen saldkaşkdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu sayfada bir çılgınlık yapıp sondan başa doğru okudum yorumları MrLevie said: japon kızı mı? meh... çekikler çekici gelmiyor nedense. çekler çekicidir ama. imdat çekici. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHANİYEBUKADARSESLİGÜLDÜĞÜNEANLAMVEREMEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya japon kızları sevimli olabiliyo da hepsi için geçerli değil hepsinin gideri yok yani biz ortalamaya bakıyoz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 caponların o tahta gibi popo kalıcılık şansı yok. dümdüz, adam poposu var kadınlarda. melez falan olsa neyse, ama capon ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Germanic tribes yönetir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 japon tikiler çok iyi ya.cocugun olsa çöpe atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 pekte güzel olur nazları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben o yare doymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kuru fasulye gaz yapar kokusu cikmaz kislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Red said: cocugun olsa çöpe atarsın hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çekik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hoops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yazar burda ben ingilteredeyim demek istemiş diyen olmadı mı hala çünkü bariz öyle demek istemiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Lyvanna_Dolores said: Longshanks said: Penthesilea said: slav > iskandinav > alman > fransiz > * > ingiliz almanı çıkartıp yerine japon neyin koyarsak güzel bir sıralama olabilir. bir de fransızlar slavlardan sonra gelebilir bence. ayrıca ingilizlerin kadınlarında da erkeklerinde de bir göt çene mevcut ya da burunların ucunda hafif bir bölünme var . ki bende buna uyuz oluyorum.bildiğin sinir bozucu bir görüntü. evet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 BENDEN ALINTI YAPTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 SU DA VİRDİĞ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Anelor said: yazar burda ben ingilteredeyim demek istemiş diyen olmadı mı hala çünkü bariz öyle demek istemiş sanki haha o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar