Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe çarptım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

O kedilerin neden yolda dümdüz olduklarını açıkladınız. Sevgiler :)

yolda bi tane gördüm iç organlarının tamamı makattan fırlamış midem baya bulandı
Mesaj tarihi:
Temel i tutuklamışlar getirmişler komiser sormuş
_ kamyonla pazara dalmışsın 100 ölü var nasıl oldu olay anlat
_ yokuş aşağı giderken firenim patladı aracı durdurmaya çalışıyordum, baktım sağ tarafta pazar var birsürü insan, sol tarafta 1 tane çocuk var. dedim bu kadar insanı ezeceğime bi çocuğu ezeyim.kendime "çocuğu ez , çocuğu ez " diyerek cesaret almaya çalıştım
_ e niye pazara daldın o zaman
_ herşey çocuğun pazara kaçmasıyla başladı
Mesaj tarihi:
abi şimdi burda herkes ahkam kesiyor yok köpek görünce ezin geçin falan diye de, orda aniden köpek çıktı mı kafasında kaçmak olmayıp da reflekse direksiyon kıran büssürü adam var yani
Mesaj tarihi:
daha az önce bi kediye çarpıyodum ben de. refleks olarak kırdım direksiyonu ve milimle kurtardım. duran araca giriyodum az daha. saniyelik bi olay olduğu için mantıklı davranmak zor.
Mesaj tarihi:
@di
fazla dps de agro çekiyor, gereksiz olmuş bence yorumların, kimse cani değildir, en azından o şekilde davranmak isteyen varsa güler geçersin olay bizzat başına gelirse şahsın gerekli tecrübeyi edinir elbet.

duke nukeme de güldüm belirteyim.
Mesaj tarihi:
bundan 3 sene önce tuzla tersane yolunda gündüz vakti arkadaşın opel corsa'sıyla giderken aynen yola bir köpek fılardı. arabayı arkadaş sürüyordu ben yan koltuktaydım. Allah'tan emniyet kemerimiz bağlyımış. arkadaş köpeğe çarpmamak için fren+direksiyon kombinasyonunu denedi. sonuç olarak sol tarafran karşı şeritten gelen arabaya çarpıp tahminen 6-7 spin attık. bizim eleman yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta yoğun bakımda kaldı. karşı araçtaki sürücüde aynı şekilde. şans eseri ben birkaç cam batığı ile kurtuldum. verilmiş sadakam varmış. o yüzden kimse kusura bakmasın ama arkada araç varsa ve yol kontrolsüz bir yolsa vururum ben.

edit: anlattığım olayda köpekte rahmete kavuştu
Mesaj tarihi:
önceden yazıldı mı bilmiyorum ama Demir Bükey abimiz yolda giderken hayvan çıkarsa ve çarpmamak mümkün değilse sakın frene basmayın, frene basarsanız arabanın önü aşağı indiğinden hayvan camı kırıp şöför mahaline girer ölümünüzle sonuçlanan bir kaza yaşabilirsiniz demişti.
Mesaj tarihi:
Demesi kolay değil ama yola çıkan hayvandan kaçmak sizi riske sokacak ise denildiği gibi vurmak daha güvenlidir. Elbette sonrası vicdan azabı vs vs ama unutmamk lazım köpeğe çarmamak için takla atmak veya yan arabalardakilerin hayatına gasp etmek veya sevdiklerinizi risk etmek daha büyük azaplara neden olabilir.
  • Yeni Oluştur...