Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe çarptım.

Joker

Öne çıkan mesajlar

Temel i tutuklamışlar getirmişler komiser sormuş
_ kamyonla pazara dalmışsın 100 ölü var nasıl oldu olay anlat
_ yokuş aşağı giderken firenim patladı aracı durdurmaya çalışıyordum, baktım sağ tarafta pazar var birsürü insan, sol tarafta 1 tane çocuk var. dedim bu kadar insanı ezeceğime bi çocuğu ezeyim.kendime "çocuğu ez , çocuğu ez " diyerek cesaret almaya çalıştım
_ e niye pazara daldın o zaman
_ herşey çocuğun pazara kaçmasıyla başladı
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 3 sene önce tuzla tersane yolunda gündüz vakti arkadaşın opel corsa'sıyla giderken aynen yola bir köpek fılardı. arabayı arkadaş sürüyordu ben yan koltuktaydım. Allah'tan emniyet kemerimiz bağlyımış. arkadaş köpeğe çarpmamak için fren+direksiyon kombinasyonunu denedi. sonuç olarak sol tarafran karşı şeritten gelen arabaya çarpıp tahminen 6-7 spin attık. bizim eleman yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta yoğun bakımda kaldı. karşı araçtaki sürücüde aynı şekilde. şans eseri ben birkaç cam batığı ile kurtuldum. verilmiş sadakam varmış. o yüzden kimse kusura bakmasın ama arkada araç varsa ve yol kontrolsüz bir yolsa vururum ben.

edit: anlattığım olayda köpekte rahmete kavuştu
Sosyal ağlarda paylaş

Demesi kolay değil ama yola çıkan hayvandan kaçmak sizi riske sokacak ise denildiği gibi vurmak daha güvenlidir. Elbette sonrası vicdan azabı vs vs ama unutmamk lazım köpeğe çarmamak için takla atmak veya yan arabalardakilerin hayatına gasp etmek veya sevdiklerinizi risk etmek daha büyük azaplara neden olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...