dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 demir bükey kızınca "sana bir çarparım bi de yer çarpar" diyen, demiri de hakkaten çıplak elle büken bir adam ama.. duke nukem gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Gkgokhan said: O kedilerin neden yolda dümdüz olduklarını açıkladınız. Sevgiler :) yolda bi tane gördüm iç organlarının tamamı makattan fırlamış midem baya bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 çocukların ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Temel i tutuklamışlar getirmişler komiser sormuş _ kamyonla pazara dalmışsın 100 ölü var nasıl oldu olay anlat _ yokuş aşağı giderken firenim patladı aracı durdurmaya çalışıyordum, baktım sağ tarafta pazar var birsürü insan, sol tarafta 1 tane çocuk var. dedim bu kadar insanı ezeceğime bi çocuğu ezeyim.kendime "çocuğu ez , çocuğu ez " diyerek cesaret almaya çalıştım _ e niye pazara daldın o zaman _ herşey çocuğun pazara kaçmasıyla başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi şimdi burda herkes ahkam kesiyor yok köpek görünce ezin geçin falan diye de, orda aniden köpek çıktı mı kafasında kaçmak olmayıp da reflekse direksiyon kıran büssürü adam var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 barınak dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dedik dedik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ha iyi, yatacaktım ben de zaten uykum var. Hadi iyi tartışmalar grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aynısı şehirler arası yolda bana da oldu sıyırdı böle köpek neyseki ruhsatlı av tüfeğim bagajdaydı kaçamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 daha az önce bi kediye çarpıyodum ben de. refleks olarak kırdım direksiyonu ve milimle kurtardım. duran araca giriyodum az daha. saniyelik bi olay olduğu için mantıklı davranmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hahaha edit:yanlış mesaja güldük anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Osuran_boğa said: aynısı şehirler arası yolda bana da oldu sıyırdı böle köpek neyseki ruhsatlı av tüfeğim bagajdaydı kaçamadıneyseki ruhsatlı dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 barınağa bıraksaydın ordan alırlar okumadım hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 @di fazla dps de agro çekiyor, gereksiz olmuş bence yorumların, kimse cani değildir, en azından o şekilde davranmak isteyen varsa güler geçersin olay bizzat başına gelirse şahsın gerekli tecrübeyi edinir elbet. duke nukeme de güldüm belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bundan 3 sene önce tuzla tersane yolunda gündüz vakti arkadaşın opel corsa'sıyla giderken aynen yola bir köpek fılardı. arabayı arkadaş sürüyordu ben yan koltuktaydım. Allah'tan emniyet kemerimiz bağlyımış. arkadaş köpeğe çarpmamak için fren+direksiyon kombinasyonunu denedi. sonuç olarak sol tarafran karşı şeritten gelen arabaya çarpıp tahminen 6-7 spin attık. bizim eleman yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta yoğun bakımda kaldı. karşı araçtaki sürücüde aynı şekilde. şans eseri ben birkaç cam batığı ile kurtuldum. verilmiş sadakam varmış. o yüzden kimse kusura bakmasın ama arkada araç varsa ve yol kontrolsüz bir yolsa vururum ben. edit: anlattığım olayda köpekte rahmete kavuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Eralp said: hahaha edit:yanlış mesaja güldük anasını satıyım hahahuaudsaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 önceden yazıldı mı bilmiyorum ama Demir Bükey abimiz yolda giderken hayvan çıkarsa ve çarpmamak mümkün değilse sakın frene basmayın, frene basarsanız arabanın önü aşağı indiğinden hayvan camı kırıp şöför mahaline girer ölümünüzle sonuçlanan bir kaza yaşabilirsiniz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 barınağa çarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Demesi kolay değil ama yola çıkan hayvandan kaçmak sizi riske sokacak ise denildiği gibi vurmak daha güvenlidir. Elbette sonrası vicdan azabı vs vs ama unutmamk lazım köpeğe çarmamak için takla atmak veya yan arabalardakilerin hayatına gasp etmek veya sevdiklerinizi risk etmek daha büyük azaplara neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sonra çarpmadınız köpekle rakı masasında bulursunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 insanın en iyi dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tam ortadan çarparsan köpeğin yan yatıp arkadan sağ çıkma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben bu tip durumlarda arabayı yanlamasına 2 teker üzerinde sürüp hayvanı da karşıdakini de kurtarıyorum. the last car bender derler bana mahallede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konu o kadar saçma sapan bir hale getirilmiş ki, içimizde penguene falan kapak olacak zihniyette asabi tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bugün bende gördüm çevreyolu çıkışında. feci patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar