Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 synthesizer said: durmayacaksın. ben de sehir icinde carpmayayım diye karsı seride gecip geri dondum refleks, allahtan karsı serit bostu. risk almaya degmez. barınak Otrivine said: Doğal seleksiyon boşver hehe insanlara da çarpalım bol bol. carmageddon oynuyoruz çüğnküğ di said: Kendi hayatiniz ve kedi kopek arasinda tercih yapmaniz gerekirse kendinizi dusuneceksiniz pek tabi ama carp gitsin kismi yanlis. Olsa olsa carp gitsin diyenlerin agzinin ustune carpilir bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Tamam arkadaşım bi gün sana araba alırlarsa sen köpeğe çarpmamak için yan arabanın üstüne kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Boş yolsa istediğiniz gibi kırın direksiyonu, şarampole yuvarlanın naparsanız yapın da anayolda yapmamak lazım. Yandan gelen 4 kişilik çekirdek aileyi kamyonun altına sokma ihtimalini unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Otrivine said: Tamam arkadaşım bi gün sana araba alırlarsa sen köpeğe çarpmamak için yan arabanın üstüne kır. Su tip yorumlarin hepsi, bildiginiz "got olmaya doyamiyorum" tipi yorum. Herkes "senin canin onemli tabi ama carp gitsin olayi su yuzden yanlis" derken boyle bir tip gelip "sen oyle yap tamam" diyor. Agzi gotunden beter derler ya hani eskiler. Ayni hesap. Yaziyor ama cimbizla nereyi cekerse orasi icin yaziyor. Bir amaci yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sen ne kadar kalitesiz bi adamsın be doğru düzgün konuş önce göt sensin. 30 kere yazılmış tehlikeli kırmak hızlı giderken köpeğe çarpın diye ben de şakayla karışık bir yorum yaptım tipe bak. Seviyesiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 barnacle said: abi çarp gitsin ya. sakat çünkü. daha yeni arkadaş kediye çarpmıyım diye fren yapıyo arkadan buna bindiriyolar. senden kıymetli o kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Saka pek karisamamis yaptigin yoruma. Siz boyle isinize geldigi gibi anladikca, okumadan yazdikca seviyesiz olmak cok hosuma gidiyor. Cozum icinizde. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 internette can sıkıntısı.. "köpeği kendini tehlikteye atmadan kurtarabiliyorsan çarpma ama kurtaramayacaksan köpeği değil kendini kurtar" olayını tartışmaya kasıyoruz işte... maksat vakit geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hahah harbi haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 di said: Saka pek karisamamis yaptigin yoruma. Siz boyle isinize geldigi gibi anladikca, okumadan yazdikca seviyesiz olmak cok hosuma gidiyor. Cozum icinizde. lol. Okumadan yazmış dediğin ben onu yazdıktan sonra bone editleyip senin mesajını alıntıladı (veya yazarken) ne sazan bi adammışsın arkadaş sen. Köpeğe çarpacağıma sana çarparım ya bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dasaaa said: internette can sıkıntısı.. "köpeği kendini tehlikteye atmadan kurtarabiliyorsan çarpma ama kurtaramayacaksan köpeği değil kendini kurtar" olayını tartışmaya kasıyoruz işte... maksat vakit geçsin Yok yok sadece bu degil. Yani saka yaptigini zannedeni var, troll'u var, cok bilmisi var, iskembeden uydurani var ama biseyler daha var. Boyle hastalik gibi yayilmis durumda bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 beyler boş yere kavga etmeyin akşam akşam sinirleriniz bozulmasın. Kimse burda zevkine köpek ezicem falan dememiş, zaten aynı fikirdesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ben sinirlenmiyorum açıkçası da adamın böyle YANLIŞ ANLAYANLARA TROLLERE OKUMAYI BİLMEYENLERE SAVAŞ AÇTIM YEHUU kafası komiğime gitti ve anlam veremedim neyse dasaaa doğru demiş zaten ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 çarp gitsin ya yenisini alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 En kötüsü bile zevkine köpek ezmek fikrinden tampon mastafını düşününce vazgeçer zaten. Sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Otrivine said: Köpeğe çarpacağıma sana çarparım ya bi sus. ya adamın evde onu bekleyen bir köpeği varsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hachi yi izleyin beyler gecenlerde bi haber okumustum, kaplumbagyi ezmemek icin direksiyonu kiriyor sofor, 2 olu. tercih yani. ben olsam o basibos gezen hayvani oldurmemek yerine kendimi dusunurum ama her hayvana da ayni muameleyi yapmayin, yarin gecersiniz bir ormanlik alandan ayi cikar geyik cikar valla carptiginizda sizi arka koltukten spatula ile kazirlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ben yavru kedi kesip kanıyla resim yapmaya gidiyorum arkadaşlar siz de kavga etmeyin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 et filanda yemeyin siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bana memeli olmayan hayvanlar daha az canlıymış gibi geliyo. mesela bi yılan timsah kaplumbağa çıksa ya da tavuk mavuk olsa direk çarparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DOGOjHTKq7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Otrivine said: di said: Saka pek karisamamis yaptigin yoruma. Siz boyle isinize geldigi gibi anladikca, okumadan yazdikca seviyesiz olmak cok hosuma gidiyor. Cozum icinizde. lol. Okumadan yazmış dediğin ben onu yazdıktan sonra bone editleyip senin mesajını alıntıladı (veya yazarken) ne sazan bi adammışsın arkadaş sen. Köpeğe çarpacağıma sana çarparım ya bi sus. Ya birader gerekli gereksiz her daim sacmaliyorsunuz iste. Sadece en son senin mesajin var diye aldim onun ustunden devam ettim. Yoksa su konuya yazan bir cok kisiyedir o lafim. Insanlarin hassas oldugu konular var ve futursuzca hice sayiyorsunuz. Sen Ali'sin ben Veli'yim, sen katliamlari izlerken rahatsiz olmuyorsan ben de bu tip seyleri okuyunca, duyunca bile uzuluyorum. Canim sikiliyor. Bunun boyle oldugunu bile bile gelip "dogal seleksiyon iste hehe" deyine, "carp gitsin acima" deyince gayet "agzi gotunden beter" deyimini tamamliyorsunuz. Konu hakkinda fikrini belirtmek ya da daha duzgun cumlelerle belirtmek bu kadar zor degil. Hatta hepiniz bu kadar zeki gecinirken kolaydan daha kolay olmali bu is. Surasi sirf forum diye, davranislarinizla yaptiginiz can sikmalar her seferinde yaniniza kar kaliyor diye, gundelik hayatinizin tum stresini surdaki konularda atacaksiniz diye bu kadar civkini cikarmanin alemi yok. Gelin surda adam akilli takilin, ne benim gibi birileri sinirlenip satassin size, ne senin gibiler gelsin benim canimi siksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 burda okumuştum sanırım, demir bükeyin bir lafı varmış yolda hayvan gördünüz mü frene değil gaza basın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oha çok manalı lafmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar