Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

95-100m sp chars Price Check

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya onun gelırı ıı, lvl 4 ler işte 20k lp verio, 150k ya da alıosun fleet phoon.
satıosun 300 e falan.
1 görev 10 jump falan oteye atıo, gidince 5 dakkada bıtırıosun ( sende deimos var, hiç uraşma sb le, direk gir çık ama gate camplere dikkat et ).
Öte yandan zevkli yani, mal mal npc vurmuosun, patlattıgın max 5-6 gemi.

arada fw ye de takılabiliosun falan.

FW high sec den daha guvenlı zaten, dalda 3 saat mission da beklediğimi bilirim kimse gelmedi falan.

Ama wh daha karlı, burda c4lere acılan kapılar var, onlarda ii getirisi varmış sanırım, yani bi keresinde bundan 3-4 ay once 5-6 kişi c4 yaptık 1 tane. 20-25 dakka aldı.60 m düştü bana.

Burda daha az kişiyiz, zaten t3 ler solo yapabilio falan, ben de 1 haftaya scimiye giricem.
madencin varsa WH zaten karlı,
her turlu WH agır basıyor bide zevklı.
Mesaj tarihi:
FW mission Rehberi yazayım bi ara üşenmeyip ama olay şu,

market sitelerinden işte faction gemilerinin en çok satılığı factionı bul,
işte bi frig bi cruiser bide bs olcak. bak onlara ( çok kişi FW yapıor artık ondan satan çok )

frigler 10klp, ( evet 2x firetaili 1 gorevde alıorm :D ) cruiserlar 45k ikinci sınıf bs ler 150 ilkler 250k lp.
Scorp navy issue 150 olmalı mesela.

Neyse, bu araştırmayı yaptıktan sonra, karşı tarafa bakıorz. Eğer SB kullanıcaksak, minmatarı ve Caldari yi karşımıza almıorz. ( yani amarr veya gallente olmıcaz ).
Niye?
Caldari Jamliyor ve matari de target paint yapıor sb mize, hoş deil.

Sonra uçabildiğimiz SB nin racial dmg ı onemli,bu noktada karşı tarafın dusuk resıstı senın racial dmg ın olmasa bile, sen gene de o füzeyi kullan, herhalukarda daha cok vuruosun.

Fitimiz fazla bişi diil,
covops cloak, 3x siege
med shield extender,2x target painter
altada ne kadar bcu sıgarsa işte.

Rig e gerek yok.

Dikkatli olmak gereken konular,
Görev yerlerinde bekleyen dramieller crowlar olabiliyor, bizim için ölüm demek,
görev anında karşı factiondan adam göreve gelebiliyor, sakat yani hep scan yapmak gerek.

Görevler genelde
x binasını patlat
3-4 industrial patlar
2 bs patlat ( bu en zoru - yapamıodum ben mesela )

Gidip patlatıosun işte sonra görev tamamlanınca donuosun.
Vagabondla 1 kere yaptım, gorev yapıs suremı %50 kısatttı resmen cunku,
1-) dps farkı cok buyuk
2-) seni oldurmeye gelenlere lol çekiosun resmen

Deimos tavsiye ederim o yüzden, hantal deil dimi o:p
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

charlari isk ya cevirip, cinlilere isk satabilirsin.Yada baska bir yolda para yapmaya ugrasmak, duzenli minimum gtc parasini karsilayacak bir girisimde bulunmak. bunun icinde bana om atabilirsin :)

en fazla 22 dolar veriyolar 1b ye... sonra onu 40 dolara satıyolar ben baktım, kıyamadım... hatta sanırım ISK sıkıntısı varmış adamların hemen almak istediler, 3 gün msn de spam lediler satacak mısın hemen şimdi lazım falan diye block lamak zorunda kaldım... pek tavsiye etmiyorum :) şimdiden kolay gelsin haldun :) ben de bulsam vericem hemen charları 2 account 52/50m sp ama pek yanaşan yok :(
Mesaj tarihi:
Artık senden daha fakirim ilhami,
gerizekalı gibi içinde vaga falan bulundan ( totalde 150m civarı ) haul ederken afk haul ettim.
Çıktım dışarı gittim ekmek aldım geldim baktım ölmüşüm.

ühü
Mesaj tarihi:
demiştimki bence mm e gelebilirsin farm olayları konusunda plexle geçinip üstüne gemisini karakterini alan arkadaşlar var yani...

ben seni üretim yaptığın ve mm in savaşlarından etkilenebiliceğini düşündüğün için mm e girmediğini sanıyodum ki nerdeyse tüm eve mavi yani:D...

nc dede üretimle baya uğraşan arkadaşlar var halbuki ve daha iyi kazanıyolar sanki...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Yalnız öyle birşey yazdınki görende karakteri satın alıyosun da bid verdin sanacak :) ISK olarak ne kadar eder onu öğrenmeye çalışıyorum aslında ama şayet TL ile alıcı çıkarsa duruma göre düşenebilirim.
  • Yeni Oluştur...