DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Yaklasik 18 aydir adam akilli oynayamadigim eve'e geri dondum umarim bir aksilik cikmaz :) Yalniz 2012 ye kadar yani GW2 cikana kadar devam etmeyi planliyorum sonrasinda o oyunun potansiyeline gore satabilirim charlarimi. Yada eve'e devam edicem. Soyle bir price check yapayim dedim charlar icin simdiden o zamana kadar ne olur ufak bir fikrim olabilmesi icin. Toplamda 3 acc var; DareJedi Mardook Selcuk Pasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 5 tl vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Titan pilotu yap birini benden 20 ustu calisir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tit 5 dd5 zaten cok uzun, sen triaxi yapsana tit pilotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben leilayi satiyorum almak isteyen varsa (inanilmaz hijack yaparim topiclere :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Adamın topigi infect etme allahin korsani kim ne yapsin leiayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 2012yi bekleyemiycem sanirim bir kac gundur bakiyorum ama yine keyif alamiyorum cok uzak kaldigim icin sogudum sanirim GTC alacak parada kalmadi :P para yapabilcek yerimde yok suan icin malum empireda para kazanilmiyo ben lvl 4 missindan hic 20m kazanamadim :P 0.0da oldukca hareketli farm yapabilcegim bi yer gibi yok gozukuyor. Tekliflere acigim makul birsey gelirse satabilirim heran icin. Not: Benden hic beklenmiycek bir davranis dimi? Isk sikintisi ne hallere dusuruyo insani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 darejedi abi teklif verelim diyecem akıllara zarar charlar 70m sp var herbirinde. Aklında bir fiyat varsa sen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bilsem karakter piyasasini ben soylerimde bilmiyorumki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oturup hesaplıcan abi bugüne kadar kaç ay ödeme yaptın? bunları koycan hesaba sonra bunların üzerine karakterin gelişimine harcadığın parayı hesap edicen bunları tl ye ceviricen plex fiyatından sonra emek kısmını kafana gore eklıcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 LoL yuh o zmn ne hale gelir karakter 4 yil 3 aylik ztn sadece 1150TL gtc parasi harcamisim ztn 3500TL yatirmisim 3acc vay bana vaylar bana :) bide 2 yillik bi charim daha vardi bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 e abi öyle sonuçta onu alacak adam zaman masrafından kurtulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 charlari isk ya cevirip, cinlilere isk satabilirsin.Yada baska bir yolda para yapmaya ugrasmak, duzenli minimum gtc parasini karsilayacak bir girisimde bulunmak. bunun icinde bana om atabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Dimi ama bide DareJedi'nin serefiye parasini yansitmak gerek ismi yeter eveturk camiasinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 aaah unututm bak can i have ur stuff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Stufftan kastin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 valla ne varsa hangarda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Emin ol sen benden zenginsin dun actim senin acctu nakit olarak benden iyisin benim assetsde sadece 2 domi, 1 mega, 1 deimos var yalnizca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 önceki corpun BPO larını çaldım çünkü hehehe gerçi wh de ii maden kazılıo (:D şimdiki corpu seviorm yoksa hangarda 3 tane t3, t2 gemiler var bi çalsam ufff= ) ya carrier marrier ne yok mu sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 hakkat sen gelsene benim WH ye ya, bizim uzayımız işte mis gibi, arada gelen giden oluyomuş maden 5-6 adam var, muabbet falan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Abi elimdeki sata sata ayakta kaldim ztn hesaplasana 3 acc x 20 ay kac isk ediyo :) iyimser olayim gtc 300m olsa her ay 900m 20ayda 18billion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 abi nie onu yapıosun ki, zarar ediosun öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Vurgun yapacak olsam Razorda yonetici iken yapardim oyle 3-5 gemi degil 50-60 capitalden bahsediyorum pith itemlerde cabasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya düzgün adamlarla olunca vurgun yapası gelmıo ınsanın, benimkiler çok şerefsizdi ondan yaptım =) sen ciddi ciddi bırakıo musun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Abi ilk amacim satmamak tabiki ama isk kalmadi hic gtc alamiyorum haliyle kapanicak bu gidisle o yuzden iyi bi teklif gelirse satabilirim. Yada isk kazandircak bisey lazim bana faction warfaremi yapsam acaba sen yapiomussun bi donem sb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar