Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

95-100m sp chars Price Check

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklasik 18 aydir adam akilli oynayamadigim eve'e geri dondum umarim bir aksilik cikmaz :) Yalniz 2012 ye kadar yani GW2 cikana kadar devam etmeyi planliyorum sonrasinda o oyunun potansiyeline gore satabilirim charlarimi. Yada eve'e devam edicem. Soyle bir price check yapayim dedim charlar icin simdiden o zamana kadar ne olur ufak bir fikrim olabilmesi icin. Toplamda 3 acc var;

DareJedi
Mardook
Selcuk Pasa
Mesaj tarihi:
2012yi bekleyemiycem sanirim bir kac gundur bakiyorum ama yine keyif alamiyorum cok uzak kaldigim icin sogudum sanirim GTC alacak parada kalmadi :P para yapabilcek yerimde yok suan icin malum empireda para kazanilmiyo ben lvl 4 missindan hic 20m kazanamadim :P 0.0da oldukca hareketli farm yapabilcegim bi yer gibi yok gozukuyor. Tekliflere acigim makul birsey gelirse satabilirim heran icin.

Not: Benden hic beklenmiycek bir davranis dimi? Isk sikintisi ne hallere dusuruyo insani :P
Mesaj tarihi:
oturup hesaplıcan abi
bugüne kadar kaç ay ödeme yaptın? bunları koycan hesaba
sonra bunların üzerine karakterin gelişimine harcadığın parayı hesap edicen bunları tl ye ceviricen plex fiyatından
sonra emek kısmını kafana gore eklıcen.
Mesaj tarihi:
LoL yuh o zmn ne hale gelir karakter 4 yil 3 aylik ztn sadece 1150TL gtc parasi harcamisim ztn 3500TL yatirmisim 3acc vay bana vaylar bana :) bide 2 yillik bi charim daha vardi bi ara :P
Mesaj tarihi:
charlari isk ya cevirip, cinlilere isk satabilirsin.Yada baska bir yolda para yapmaya ugrasmak, duzenli minimum gtc parasini karsilayacak bir girisimde bulunmak. bunun icinde bana om atabilirsin :)
Mesaj tarihi:
önceki corpun BPO larını çaldım çünkü hehehe

gerçi wh de ii maden kazılıo (:D

şimdiki corpu seviorm yoksa hangarda 3 tane t3, t2 gemiler var bi çalsam ufff= )

ya carrier marrier ne yok mu sen de?
Mesaj tarihi:
Abi ilk amacim satmamak tabiki ama isk kalmadi hic gtc alamiyorum haliyle kapanicak bu gidisle o yuzden iyi bi teklif gelirse satabilirim. Yada isk kazandircak bisey lazim bana faction warfaremi yapsam acaba sen yapiomussun bi donem sb ile.
  • Yeni Oluştur...