Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ya neden uzun bi süre ellemediğin o güzel cd, durduk yerde toz bakterileri tarafından çizik çizik oluverir???Baldur's Gate 2 mi oynucaktım 2. cd çizik çizik olmuş bi dosya eksilmiş yüklemio şimdi=(( bundan korunmanın yolu nedir?[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Cd kutusu?[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 CD'lerini düzenli bir şekilde kaplarında tutmak? Toz bakterileri nedir arada? Bir de tozdan çizilmez cd, tozlandıysa bir silersin geçer çizildiyse de kabında değildir...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 o geyiği de ya ben o hani çanta gibin şeylere koyuyorum,ama kutularında da çiziliyolar ki kaç cd hatırlıom öyle[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Oeh naftalin koy cdlerine belki güve yemiştir ama oplamaz di mi (:[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ulan bende atlayıp benimde en nefret ettiğim şey bu modunda cvp verecektim.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 buna benzer bi error oluyordu bazen data cab e benzer bi adı vardı galiba dosyanın[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Othranx, 11 May 2003 02:10 tarihinde demiş ki: o geyiği de ya ben o hani çanta gibin şeylere koyuyorum,ama kutularında da çiziliyolar ki kaç cd hatırlıom öyle[hline]...save me from the nothing I've become... Valla benim odayı görsen oheha bu nea olursun heralde evde çalışan kadın gerizekalı odamı toplarken cdlerin hepsini üst üste koyuyor tabii çizilmeyen cd kalmıyor ama genellikle çalışıyor hepsi bi silince edince çok zorlarsa tükürüyorum ediyorum hehe yine olmazsa kırıyorum en azından sinirim yatışıyor =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Othranx, 11 May 2003 02:10 tarihinde demiş ki: o geyiği de ya ben o hani çanta gibin şeylere koyuyorum,ama kutularında da çiziliyolar ki kaç cd hatırlıom öyle[hline]...save me from the nothing I've become... tabi kardeş faktörü de var:P[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Cdler cantaya kardes de cuvala.Bole yapınca hıc sorun olmuo[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bi de cdleri orjinal cocuğun yazık yazık[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar