Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ulan demin burgerdan yedim ve gazetede yazan belirtilerin hepsi var gibi psikolojik mi acaba ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 neymişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gazete okumadım ne yazıyo gazetede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 delikanlı adamsın çıkarsın tuvalete geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://www.takvim.com.tr/Guncel/2010/09/19/whopper_alarmi Ateş yok şimdilik pek.Terliyorum sadece onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Şurda bir haber var : http://taraf.com.tr/haber/maret-urunlerinde-de-bakteri-bulundu.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 said: Çiğ ya da az pişmiş et, burgerda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 olur. oluyor da. oldu da... acemi dandik ızgaracıları koyuyolar deli ediyolar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi ben de yedim geçenlerde çok fenaydı böyle et. 4-5 gündür de hastayım ama grip galiba. ya da değil mi. dırırırırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 TAZMİNAT DAVASI BEYLER TORUNLAR BİŞEYLER KAPAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Dartanian, hastaneye git tahlil yaptır. Sonuçlarda bu bakteriye rastlanırsa alacağın tazminatın hadi hesabını düşünemiyorum bile... Çabuk koşşşş hastaneye koşşşş, koş dartanian koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 okuyun beyler http://www.ntvmsnbc.com/id/25132742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi iyi hoşta çıksa bile o dava sonuçlancakta o parayı ben alıcam da falan filan ben ölürüm bu süreçte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ya ölürsen bize ne de bi de davanın sonuçlandığını düşün tonla tazminat. bizi görürsün dimi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yaw gittiğinde tedavini de ol canım. :D Sen yine de aç davanı sonra. Öl demiyorum ki. Bana bile bile virüslü et yedirdiler diye aç davanı. Bir de doktordan rapor çaktın mı biter olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oha herkes etlerin peşindeymiş habere göre. ama bilmiyolarki lady gaga onlardan cici yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi kötü bi haber vereyim ateşim yok yani belirtiler hafifledi :( yoksa ben de çok düşündüm gideyim farklı farklı burgerlardan yemek yiip bi yerde tutturur ve tazminatı açarım diye ama maalesef bu da gol değil... Bi başka burger macerasında görüşmek dileğiyle.. İlerleyen saatlerde kötüleşirsem hastaneye koşucam tabiiki tazminat aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ulan öyle bişey olacağını bilsem yarın eskişehirdeki bütün burgerlardan 2şer hamburger yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Deneyin abi şansınızı 1 tanesinden yiyin zaten yiyoruz normalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben yiyip motorları bozduyudm şimdi dava etsem kazanrmıydım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Motor bozmak yetmez abi ateşte olcak mide bulantısı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sağlık raporuyla kanıtlamadan 1 kuruş alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kazansanız nolcak zaten zengin değilseniz pek tazminat alamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 2 gün önce yemiştim whopper, bişey olmadı ama daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 valla burgerdan sürekli whooper yerim de bi kere harbiden pişirmeden mi koymuşlar eti ne olduysa zar zor yedim lastik gibi iğrenç bişeydi. ha bişey olmadı ayrı konu. ama arkadaş mcdonaldstan yediği mcchicken ile zehirlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar