Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ( Biraz küçülttü resmi nedense , 200 kb olmasına ramen .. ) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim[signature][hline]Halpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 guzel calisma, tek renk ustune yapmanda fokus yapmani saglamis sanirsam. gozume batan bir kac sey var: (C) 2004 olmamasi lazim bence yaptigin resimlerde, olsada cok buyuk olmus goze batiyor biraz ikinciside sag taraf sanki israf olmus gibi geldi, tamam karanlik ama ne bilim belki birsey konabilirdi onun disinda guzel calisma tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çok güzel olmuş baya beğendim. thumbs up derim.. gözü ve gözyaşını daha belirgin yaparsan daha da güzel olur bi de copyright gereksiz derecede büyük ve ortalıkta olmuş ben olsam sol üste ufak beyaz fontla yapardım ki bu boyutta bi resime hiç koymayabilirim de aslında :D.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Gayet güzel olmuş bence. Zaten oldum olası tek ton üzerine yapılan şeyleri(özellikle bu tondaki mavinin) çok sevmişimdir. Dedikleri gibi copyright gereksiz bu boyuttaki bir resme[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bende beğendim. Hüzünü güzel yansıtmışsın. Yalnız yazıları tamamen atıp (sadece copyright da değil tamamen) arka plandaki sur yerine yıkılmış bina kullanıp ifade etsen daha güzel olurdu. Şu anda kullandığın sur da yıkıntıyı ifade etmeye çalışıyor ama yazı kalkarsa anlam çok ortada kalacak. Resimde boyutu ne olursa olsun yazı gereğinden fazla dikkat çekmek gibi bir meziyete sahip. (Türkçe meali yazı resim içinde 10 kaplan gücündedir) Yani yazı kullanmak cesaret işi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim , bir de resim küçülmüş biraz kalitesi düşmüş o yüzden[signature][hline]Haplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Heren tebrikler dostum çok güzel olmuş...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Güzelmiş..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 copyleft (iğrençte espri yaparım) dışında güzel küçülürse resim daha ferah layacak bir de harbi sağ taraf israf olmuş arkaplan olarak dikenli tel felam koyabilirsin.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yorumlarınız için teşekkür ederim , yorumlarınız doğrultusunda yeni bir tane yaptım v2.0 , umarım bu sefer tam olmuştur :) ( yine yazı yazdım fakat biraz daha gösterişli oldu )[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ılk resım daha guzel[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ikincisinde depremi daha iyi ifade etmişsin.. ama ilkindeki hava kaybolmuş..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yıkıntı binalar kuşlardan biraz daha az belirgin olmalı, hayal meyal gibi. Surlu olandaki seviyeyi koru. Başka bir yıkıntı resmi de kullanabilirsin. Yukarıdan yıkıntıyı değil de yıkıntıdan havayı hedef alan bir resim. Arka plandaki resimler yüzü ezmesinler. En belirgin öğen yüzün kendisi çünki. (yazıyı saymazsak) Kişi depremi hatırlayıp üzülecek. Deprem üzülen adamı hatırlamayacak. Şu anki hali ile ikinci cümlemi yapmışsın. Sol taraftaki buruşukluğun da canına okumuşsun. İlk resimdeki gibi buruşukluktan sonrası olmasın. Son olarak yıldırım nedir? Dam üstündeki saksağanın ta kendisi olmuş yıldırım. Ayrıca tekrar ediyorum yazı kullanmasan daha iyi olacak. Heleki ikinci resimde arkada millet ağlarken yazın (mevsim değil yazı) diskoda dans ediyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar