Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 olay tam bir epic fail. yeter artık vurmayın bursalılara öldüler zaten eheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 B*yhan öldü harbiden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 b*rsalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yav yazıktır uğraşmayın bursalılarla... da konu o değil. 13 yaşındaki çocuğu fahişeye götürmek nedir yav? çocuğun cinsel hayatına bile malolabilir. fahişe hetero olsa absürd olmıycak mıydı yani olay? 15 yaşındayken ilk birlikteliğini kendisinden çok büyük bir komşu bayanla yapan bir arkadaşım vardı. "kadınların iğrenç yaratıklar olmadığını biliyorum ama yine de yanlarındayken rahat edemiyorum" diyordu. psikolojik tedavi görüyordu. meraklıları için: hayır sonunda gay olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bizim mahallede testereci oktay abi var. 15 yaşında 60 yaşındaki dulun jigololuğunu yapıyordum köyde, herkes salçalı ekmek almaya gidiyorum zannediyordu diyodu. zıhızıhı adam net seks düşkünü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 13 erken olmu; 15-16 yaslarinda goturmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cocuga sormak lazim kamisa su yurudu mu diye analar ne evlatlar doguruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Gecko götüreyim mi seni? Bursadayım bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gecko facebooktan arkadaşlık teklif etmiştir coktan beyhan hanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bursa'da motor ustası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gene bursalialr hep bursalilar ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cerebralis said: öyle enseste girer diye denememiştir.yengesi olur neticesinde dghsfdshgfdgh ensest olması için kanbağı olması gerekli yani in cest we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 SeaGle said: Gecko götüreyim mi seni? Bursadayım bak.. hele sen bi formayı giy de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Silphatos said: yalnız seyhan abla ameliyatlıymış yine iyi kurtarmış küçük M.A., daha kötü şeyler gelebilirdi başın asdf düşünemiyorum ya 13 yaşımda böyle bişeyle karşılaşsaydım bileklerimi aldırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 LAN SEYHAN? BEYHAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Silphatos said: yalnız seyhan abla ameliyatlıymış yine iyi kurtarmış küçük M.A., daha kötü şeyler gelebilirdi başın asdf evet ben de ameliyat kısmını okuyana kadar seyfo ablanın öyle birşeyler yapmış olabileceğinden şüphelendim. o çocuğun babası olsam amcasının (yani abimin ya da kardeşimin) kafasını kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 millet 13 yaşında milli oluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 harbi ya ben 23 yaşında olamamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 izmir'li patiler için tepeciğe otobüs kaldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Longshanks said: harbi ya ben 23 yaşında olamamışken niye yazdın ki abi bunu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 nomsaR said: izmir'li patiler için tepeciğe otobüs kaldırıcam. Bengü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 12.5 falandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar