Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ya arkadaşlar bana böyle eve gelip koltuğa yayılıp oynayabileceğim aksiyon dozu az PS3 oyunları lazım. Heavy rain i bitirdim bugün muhteşemdi mesela var mı böyle güzel başka oyunlar :) Demon's souls oynuyorum mesela hem çok zor geldi bana hem çok karanlık içim bunalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 red dead redemption oynayabilirsin. öyle her dakka aksiyon yok. yan görevler vs yaparken süper bi western havası yakalıyorsun. infamous oynayabilirsin. sağda solda koştur, lightning fırlat, hopla zıpla kay. istersen aksiyona gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mgs4 oynamışsındır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 God of War 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ya aksiyonu çok ama batman i alıp oynayabilirsin oynamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 God of war %100 aksiyon oyunu değil mi yav eheh Red dead oynadım sarmadı pek sandbox oyunlardan haz etmiyorum pek şimdi napsam nereye gitsem düşüncesi bayıyor beni, zaten yoğunum bir de oyuna kafa patlatamam (patlatmak istediğim zaman demon's souls yetişiyor zaten hehe) Daha lineer film tadında oyun istiyorum ben. MGS4 düşündüm de daha önceki oyunlarını oynamadım senaryoyu takip edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bende hiç mgs oynamamıstım mgs4 ile başladım :) istemez isen aksiyon yok fazla.ben oyunu cqc tranq ile bitirdim.saklan sürün saklan sürün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar