Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Eskiz defterinden bir kaç sayfa, telefonla çekip koyduğum için pek kaliteli görünmüyorlar. Kara kaleme başlıyorum bu ay. Acemi işleri bunlar gibi bir dolu var, zaman geçtikçe daha iyi çizimleri koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 biraz da internet calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Düzelteyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 anatomi çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bir an ciddi ciddi yorum döşeyecektim sonrasında yaptığım şeyin çok acıklı olduğunu farkettim. good job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Valla istediğini yazabilirsin, içinden yararlı eleştiriler çıkar. Uğraşırım düzeltmeye. Alınmam. Bunların acınası olma ihtimali yüksek. Zamanla daha iyi işler çıkar diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 halen fantastik veya deforme şeyler yapıyorsun. dragonball vs. anatomi çalışırken normal insan çizseksin. normal insanda kendine güvenmeye başladıktan sonra deforme edip anime vs çiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nasıl parmaklar onlar ya, özellikle baş parmak :D kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi belki adam E.T. nerden bilicen :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ne çizerseniz çizin, iyi ya da kötü çizin -çünkü bu kısmı hiç önemli değil- sakın anime çizmeyin... eğer kimse anime çizmezse bu iğrençliği, bu melaneti yer yüzünden silebiliriz. bu garabete destek vermeyin. çöp adam bile çizseniz olur bak. anime olmasın da... swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Anime çizmesi çok zevkli abi, gözle saçla uğraşıyorsun sadece. Seviyorum yani. sol elimle kalemi tutup, sağ elimle çizdiğim için öyle çıktı o parmaklar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar