_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Yauw annemin doğum gününüde unutmuştum wala baya bi kızmııştı bununda unutursam oğlukktan rededicek wala ama ne alim bilmiyom biraz kopya verseniz süper olur derim wala:-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kırmızı Gül , Beyaz Menekşe , Kalp Seklinde Yastik ve Bir BÜYÜK ÖPÜCÜK ver annene[hline]Arqas Staff [GM Nico] E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 maddesel olarak kısıtlanamayacak bişi ver. ona değer verdiğini sevdiğini hissetsin, madde ile gösterme bunu ama :hmm:[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lancelot öpücük yeter bence[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben polarıs terlık alıcma sordum onu al dedı gormus begenmıs eheh ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: nicotinee, 10 May 2003 00:11 tarihinde demiş ki: Kırmızı Gül , Beyaz Menekşe , Kalp Seklinde Yastik ve Bir BÜYÜK ÖPÜCÜK ver annene[hline]Arqas Staff [GM Nico] E-Mail:[email protected] İcq:730402 Sevgililer günüyle karıştırdı arkadaş[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Tebrikler polaris terlikler polariiis :) ben öpücem :D[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Dun bizimm eve posta dan bi reklam gelmiş iste pazar gunu anneler gunu ona bir gumus kolye alsanız fena mı olur felam ben bunu goturdum anneme okudum al o zmn dedi bende wer parasını dedim o da boshgwer o zmn sen bana bi gul alsanda olur dedi bende onun wer parasını o zmn dedim o da bırak tamam alma ben kendime de alabikliorum onnarı sen bana bi opucuk wer yeter dedi :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 BUZDOLABI al ? ÇAMAŞIR MAKİNESİ al ? salak bir arcelik bayisinin caminda guya promosyon reklam yapiyolar essek kadar stilize dusunce balonlari filan cizmisler "anneler gununde anneme ne alsam" diye. e arcelik bayiinde gul, terlik olcak degil ya ? camasir makinesi, buzdolabi var, en basit sey kettle onlar bile 200 milyon filan. akila baaaak mantiga bak. bi kere annesine bunlardan herhangi birini alabilecek duruma gelmis sahis, zaten kendi hayatini kurmus oturmustur, hali vakti yerindedir. kendi kendine o hale gelemeyecegine gore onu okutan ailesi vardir. bir genci okutarak ya da baska sekillerde hallice hale getirebilecek aile de, kendisine camasir makinesi, buzdolabi, kettle alabilecek durumda maddi olanagi olan bir ailedir, cok az istisna vardir. e bu durumda, anneler gunu sorumlusu sahis, gidip annesine zaten evinde olan camasir makinesini mi alsin, bulasik makinesini mi alsin ? ha yok eger burada daha genc kesim hedefleniyorsa kafadan sacma, cunku aylik 100-150 milyon harclik alip onu da internet kafeye hedeye hodoya yatiran genc cikip da annesine bulasik makinesi almaz. burada kafasizlik tabii ki salak arcelik bayiindedir.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben t-shirt aldım[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yuzuk aldim ben.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 buzdolabi alin buzdolabi. ya da komple hazir mutfak alin ustalar gelsin soksun eskisini yenisini kursun. o da olmadi ucak alirsiniz. - turk hedehodo bayii mantigi : anneler gununde ucak sat -[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 hatta satabiliyorsan anneler gunu promosyonu diye brülör sat.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ya ne alsam =(. Pofz gidip bi şekilde hallediciz.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 güzel bir demet çiçek süper gider.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Başka alternatif bişeyler söleyin...[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 evet hehe banada lazım çok pahalı olmasın ama[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben tahta bir şamdan aldım. cicekli bir font bulup yazı bastırdım annem uyanmadan yatagının yanına hediyeyi üstüne de yazıyı koydum hmm ne alalım diye düsünürseniz bence çiçek alın. şamdanı görmesem ben çiçek alacaktım ama arkadaş hadi birşey alalım diyince ben de bakıp aldım hehe hiçbir zaman hediye önemli olmaz anneler veya babalar için önemli olan düşünmüş olmanızdır. yani yazabiliyorsanız güzel bir yazı veya şiir bence yeter. yine de birşey alacağım diyorsanız eğer annenizin sevdigi varsa veya herhangi bir çiçek alın işte :) ha bence onlar için öpücükte yeter ama belki içiniz rahat etmez birşey almadım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Philips'in yuz solaryumunu aldım ben :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben bişey alamadım,sinemaya götürdüm annemi ehhe[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bir çiçek olabilir yada sevdiği birşey.. ancak bundan önemlisi düşünmek önemli..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar