Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imza hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzun zamandır aynı imzayı kullananlara soriyim;nasıl alıştınız alıştırma falanmı yaptınız.benim her yere attığım imza farklı oluyo nedense beceremiyorummudur nedir.

bide her kredi kartı fişine farklı imza atmak sorun yaratırmı :)
Mesaj tarihi:
Aklımdan bile gecmedi du bu sefer farklı bisi atiym diye cok alıstım galiba :P

Kredi kartlarında sorun çıkmaması için cok da deistirme benze, tamam a biraz garip durabilir veya l çok uzundur olur da tamamen farklı imzaları atarsan sonra başına bisi gelmesin.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Öyle dava mava ekstrem noktaları göz ardı edersek hiç bir şey olmuyor yani biz restoranlarda falan birbirimizin kartlarına imza atıyoruz hatta yüzsüzlük edip kendi imzamızı atıyoruz bir de taklit falan da yok =)
ha tedbiri severim dersin, o ayrı[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
bu devirde imzamı kaldı be:D

imzam yok mesela benim lüleli bişi yapıyorum oluyo[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
hayır o ortasından geçen yok sırf yay gibi olan kısım var:P
böyle sallıyorum lüle lüle lüle[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Mesaj tarihi:
1 çizgimin diğerini tutmaması sorun tabii[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
Bankaya gittim para çekmek için bankamatikte sorun vardı, bankodan çekeyim parayı dedim. Kadına kartımı, kimliğimi her bişeyimi uzattım. İmza istedi, attım. İmzanız benzemiyor kayıtlı olana diyerek beş kuruş vermedi. Nasıl ama? Heralde bankaya kayıt sırasında imzamı atarken dikkatli davranmamışım. O zamandan beri hep dikkat ederim buna. Daha ciddi ve acil bir durum da olabilirdi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
össde sene başında ve sene sonunda atılmsaı gereken imza aynı bu yüzden bütün sene derslerimin yanında birde özel olarak imza çalışması yaptım o yüzden elim alıştı :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Valla ismim malesef imzaya pek uygun değil, güzel bi imza yok ismime göre. Bu yüzden bi imzaya alıştım sürekli onu kullanıyorum ama sırf imza olsun diye, öyle janjanlı bişey değil yani. İsmim var yetiyo[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 19 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
uzun zamandır aynı imzayı kullananlara soriyim;nasıl alıştınız alıştırma falanmı yaptınız.benim her yere attığım imza farklı oluyo nedense beceremiyorummudur nedir.

bide her kredi kartı fişine farklı imza atmak sorun yaratırmı :)

1. si kredi kartı fişine farklı imza atmak hiçbir sorun yaratmaz... hatta üstüne adını değil de patlıcan yazsan üstünü karalarsan gene sorun çıkmaz... mesela abimin kredi kartıyla (kredi kartım olmadığı zamanlar) alışveriş yapıp üstüne abimin adını yazardım sadece (el yazısı bile değil... büyük harflerle) :)

2. olarak kredi kartını kullandıkça imzayı başta farklı atıyosun ama zamanla 1 tanesi oturuyo korkma...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
kimlik sorsun abi ne fark eder... abimin diycem adam çekmeyecek mi? soranlar olmuştu ben de "abimin" demiştim "isterseniz çağırayım" dediğimde yok gerek yok dediler hep...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
hayır o ortasından geçen yok sırf yay gibi olan kısım var:P
böyle sallıyorum lüle lüle lüle

chemical "eeee" mi adın ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
  • Yeni Oluştur...