Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buca Spor - Galatasaray Saat: 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar ümitsiz olmaya gerek yok. Bundan çok daha kötü kadrolarla çok daha zayıf ekonomiyle ne başarılar elde ettik.

Elde her şeyden önce türkiyenin son 10 yılda çıkardığı en iyi genç yetenek, brezilya milli takımnı as kadro adamı, bir zamanlar dünyanın en iyi sol kanat adayı, ve backgroundu başarı dolu bir forvet, Bundesliga asist kralı var. Milli takım defans hattını asıyla yedeğiyle neredeyse komple biz sağlıyoruz.

Takımda genel olarak bir tek ortasaha problemi var, Sabri düzelince sağ bek hallolacak, kalede Ufuk en azından şimdilik yeterli gözüküyor.

Servet'e çok yükleniliyor diye hala söylüyorum ben, defansif anlamda yeterli.

Bu takım hızlı tempo oynamaya başladım mı bayağı toparlar.
Mesaj tarihi:
abi musa olayında bişiler var. rijkaard aydını bile oynatıyosa, gençlere şans veriyo demektir. bi eksikleri var demekki bu adamların. ki aydın oyuna girip hareket filan getirdi işte bi kaç maç. of bilmiyorum ya ama çok sıkıcı maçlar :/
Mesaj tarihi:
Servet'in defansif anlamda yeterli olduğunu düşünmüyorum , kaldı ki yeterli olsa bile , tam anlamıyla kazma birini GS stoperliğine yakıştıramıyorum . Bari hiç heveslenme kır dizini otur geride , senin neyine ileri top sürmeler , uzun paslar , hatta serbest atış bile kullandı.

Devre arasında kafa vuruşu çalışıyordu birgün , tribündeydim , boş kaleye bile 3/10 falan gol yapıyordu adam , 1.60 lık top toplayıcı çocuk rahatça kalecelik yaptı servet'e karşı :P
Mesaj tarihi:
bence cok iyi araştırıp orta sahaya yerli 2 adam alınırsa, ( bence vardır böyle adamlar ) takım kendini toparlar cok iyi takip edemedigim icin futbolcu adı sayamıyorum ama eminim ayhan ve sarp'dan cok daha iyi adamlar alınabilir.

Bence sol bek kesinlikle şarttı önceden de dedigim gibi misimovic gelmesi yerine insua gelmesine daha cok sevindim.
Mesaj tarihi:
Misimovicle Elano varken Emre Çolak hiç şans bulamaz o taraflarda zaten takım ortasaha diye bağrıyor, anchor haline getirsinler Emre'yi.

Bu fantazinin gerçek ve başarılı örneği için
bknz: Arsenal-Wenger-Jack Wilshere.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

abi musa olayında bişiler var. rijkaard aydını bile oynatıyosa, gençlere şans veriyo demektir. bi eksikleri var demekki bu adamların. ki aydın oyuna girip hareket filan getirdi işte bi kaç maç. of bilmiyorum ya ama çok sıkıcı maçlar :/

rijkaard kendine sorulmadan alınan adamlara tepkili, zora düşmedikçe oynatmıyor. Elano, Cana, Musa hep Rijkaard'a danışılmadan alınan adamlar dikkat ederseniz. Elano geçen sene her maç 60ta çıkardı, Cana sürekli yedek, Musa'yı henüz göremedik
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

Servet'in defansif anlamda yeterli olduğunu düşünmüyorum , kaldı ki yeterli olsa bile , tam anlamıyla kazma birini GS stoperliğine yakıştıramıyorum . Bari hiç heveslenme kır dizini otur geride , senin neyine ileri top sürmeler , uzun paslar , hatta serbest atış bile kullandı.

Devre arasında kafa vuruşu çalışıyordu birgün , tribündeydim , boş kaleye bile 3/10 falan gol yapıyordu adam , 1.60 lık top toplayıcı çocuk rahatça kalecelik yaptı servet'e karşı :P

Türkiye standartlarında gayet iyi bir adam Servet.

Bu ülkede kademe anlayışı nedir bilen defans bile yoktu Bülent-Alpay ikilisine (ve Ogün vardı bunların yanında) kadar,şimdi de hala adam gibi defans az. Servet defansif olarak çok iyi adam. Yavaş olmasına rağmen rakibe yapışıyor, tek başına kontratak kesiyor, güçlü adam. Ha, pas veremiyo, oyun kuramıyo da, bunun için yanında Neil var zaten.
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

bu komikmiş de adam çalısıyor öle düşün
  • Yeni Oluştur...