Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 barnacle naptın sen daylı bu arada Lyvanna_Dolores +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Cystein said: lyvanna gelişmiş şehirler arasına antalyayı koymamış. hah! kıçımın kenarı izmir... antalya gibisi var mı yahu? kışın söner ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 barnacle said: bu kubat damage ultima esprisi mi? quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 nereye geliyorsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 istanbul iyidir ya izmirden giden bir kız olarak paso küçük beyoğlunda takılıp g... başı dağıtırsın işte biraz kaşar takılırsın üni son senende bir anda imana gelirsin ben artık öyle şeyler yapmıyorum çok düzgün bir insan oldum dersin okuluna odaklanırsın staj falan yaparsın sonra zaten istanbulda iş kovalarsın. bunların hiçbiri olmayabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ''meriç mod on'' babam asker olduğu için ben de sık sık şehir değiştirmek zorunda kaldım seni çok iyi anlıyorum.izmir, aile, arkadaşlar, tüm o geride bıraklılanlar... ama bir de iyi yönünden bakmaya çalış, yeni insanlar tanıyacak, yeni bir şehirle tanışacaksın, yeni şeyler öğreneceksin, hüzünle gölgelense de o tatlı heyecanı hissedeceksin. ''meriç mod off'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Evlilik düşünüyor musun ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi özür diliyorum biraz cahilim. quake oynamadım ben. ortaokulda nerd değildim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 quake nasıl oynamaz lan bir insan? zeka geriliğin falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 @marlon izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bi saniye fexil kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: quake nasıl oynamaz lan bir insan? zeka geriliğin falan mı var? quakeden iyi bi dünya oyun var lütfen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 @uzunbacak günaydın, kahvenizi nasıl alırsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Longshanks said: bi saniye fexil kız mı? evet ama 3 safya önce kaçırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Longshanks said: bi saniye fexil kız mı? kızım dedi ama belki kız rpsi yapıyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: quake nasıl oynamaz lan bir insan? zeka geriliğin falan mı var? ben pc oyunu oynamıyodum o yaşlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: @uzunbacak günaydın, kahvenizi nasıl alırsınız? bi an uzun bacak diyince anlamadım lan hergün sen mi içeceksin bugün de ben içtim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 @barnacle neden fakir miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Longshanks said: sipeyskeyk said: @uzunbacak günaydın, kahvenizi nasıl alırsınız? bi an uzun bacak diyince anlamadım lan hergün sen mi içeceksin bugün de ben içtim! afiyet olsun kaaaarşiiiim. sen deyince aklıma geldi ben içeyim yine bu akşam yoksa sıkılcam gibi duruyo aslşdkasjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 belki hala fakirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: Longshanks said: sipeyskeyk said: @uzunbacak günaydın, kahvenizi nasıl alırsınız? bi an uzun bacak diyince anlamadım lan hergün sen mi içeceksin bugün de ben içtim! afiyet olsun kaaaarşiiiim. sen deyince aklıma geldi ben içeyim yine bu akşam yoksa sıkılcam gibi duruyo aslşdkasjda rakı üstüne birayla cila at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Korkuttunuz la kızı , kaçtı gitti bi fotosunu bile koymadan. AFFEERİİİMMMMMMMMMM SİZEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: Pickles said: izmire köy diyeni alsancakta asarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ben o işi viskiyle seviyorum ya :( bira pek tercihim değil. zaten rakıyla meze ot bok yemişsin şişmişsin bütün gece, bir de bira içince uçan balona dönüyorsun. hem viski ÇOK İYİ gidiyor rakının üzerine, şeker gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hiç denemedim lan bi kere Rakı'n Coke yaptım o da tam fail oldu. nimettir ziyan olmasın dedim içtim ama midem harap oldu. gerçi konumuzla alakası yok ama öpüjem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar