Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve'de son tutunma çabası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 sene fln oynadım eve daha sonra ekonomik sebeplerden bıraktım. Şimdi oyuna tekrar başlayıp 1 aylık süre içinde bi gtclik parayı çıkartmam lazım. Bana çalışma programı ayarlayın. Karakterim industry / action karışık bişeyler. Tamamen t2 fitli sağlam bi harbinger kullanabiliyorum. Onun dışında industry skillerim iyi production efficiency mining mass production vs var baya tam hatırlamıyorum. Hulk kullanamıyorum maalesef retrieverım var. Eskiden corpumda bi officeim vardı blueprintlerinden faydalandğım o şekilde geçiniyordum ama uzun süre girmeyince kaldırmışlardır muhtemelen. Karakterimde şu anda tahminen 150-200m olması lazım. Bu ana parayı ve karakterimi kullanarak 1 ayda bi gtc lik kâr etmem lazım. Gtc ler ne kadar bu aralar ?
Mesaj tarihi:
Herhangi bi alliance da deilsen mission yapacaksin para icin olmadi trade harbinger lvl 3 missionlari yapar diye dusunuyorum 250 300 arasi 1 aylik plex cartlar
Mesaj tarihi:
yaw hulk ile high sec de en fazla 15 milyon kazanırsın. lvl 3 mission ile kazanacağın miktar 5-10 milyonu geçmez lvl 4 görev yapanlara takıl 20-30 u bulur kazancın.
Mesaj tarihi:
Şu an bizim corp Empire'da istersen bizim grubumuza katılabilirsin, gün içerisinde 15-20 kişi keinlikle görev yapıyor onlarla birlikte kısa sürede o parayı çıkarabilirsin. Oyun içerisinde akşam 6 dan sonra Jarlexly karakterime Convo aç sana yardımcı olurum, gerekirsede para ve gemi yardımıda yapabilirim. Corp genel bilgisi

Corp: Bregan Dearthe

Üye Sayısı: 67 (Corp Aktiftir)

Üyelerin Uyruğu: Tamamı Türk

Ceo : Jarlexly

Direktörler: Kursat , Caretta

Şirketimiz, Empire'a dönmüştür. Genel olarak şu anki amacı Empire'da Korsan avlamak, Wormhole Raid'leri düzenlemek, Oyuna yeni başlayan arkadaşları bünyesine katıp onların gelişmesini sağlamak, T2 ve Capital üretim zinciri oluşturmak.

Eğer böyle bir corp senin için uygunsa başvurabilirsin.
Mesaj tarihi:
len!wh raid miş,
ben WH de afk mining yapıorm dizi izlerken
beni patlatırsanız çok kırılırım :/

vallahi dünyanın en güzel şeyiymiş mining,
6 dakikada 1 oyuna bakıosun

arkada ezel oynuo, rakını yudumluosun bi yandan,
oh oh
:p
  • Yeni Oluştur...