-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 1 sene fln oynadım eve daha sonra ekonomik sebeplerden bıraktım. Şimdi oyuna tekrar başlayıp 1 aylık süre içinde bi gtclik parayı çıkartmam lazım. Bana çalışma programı ayarlayın. Karakterim industry / action karışık bişeyler. Tamamen t2 fitli sağlam bi harbinger kullanabiliyorum. Onun dışında industry skillerim iyi production efficiency mining mass production vs var baya tam hatırlamıyorum. Hulk kullanamıyorum maalesef retrieverım var. Eskiden corpumda bi officeim vardı blueprintlerinden faydalandğım o şekilde geçiniyordum ama uzun süre girmeyince kaldırmışlardır muhtemelen. Karakterimde şu anda tahminen 150-200m olması lazım. Bu ana parayı ve karakterimi kullanarak 1 ayda bi gtc lik kâr etmem lazım. Gtc ler ne kadar bu aralar ?
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Herhangi bi alliance da deilsen mission yapacaksin para icin olmadi trade harbinger lvl 3 missionlari yapar diye dusunuyorum 250 300 arasi 1 aylik plex cartlar
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 330m GTCler genellikle. Evet suan icin en mantiklisi mission yapman sanirim retriever ile para kazanilmaz.
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 irjunen tarafında mission yapan çok CPF ye. onlara takıl merkez kanalında mission yapan bulursun bir çok arkadaş var oralarda.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Hulka trainlemeyi düşünüyorum zaten açınca accoutu. Hulkla high-sec mining ile saatte ne kadar kazanılır şu aralar ? Aynı soruyu bide Level III missioning için soralım..
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yaw hulk ile high sec de en fazla 15 milyon kazanırsın. lvl 3 mission ile kazanacağın miktar 5-10 milyonu geçmez lvl 4 görev yapanlara takıl 20-30 u bulur kazancın.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Dert'in dediği gibi. hulk train edince bi WH corpuna giriver.
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Şu an bizim corp Empire'da istersen bizim grubumuza katılabilirsin, gün içerisinde 15-20 kişi keinlikle görev yapıyor onlarla birlikte kısa sürede o parayı çıkarabilirsin. Oyun içerisinde akşam 6 dan sonra Jarlexly karakterime Convo aç sana yardımcı olurum, gerekirsede para ve gemi yardımıda yapabilirim. Corp genel bilgisi Corp: Bregan Dearthe Üye Sayısı: 67 (Corp Aktiftir) Üyelerin Uyruğu: Tamamı Türk Ceo : Jarlexly Direktörler: Kursat , Caretta Şirketimiz, Empire'a dönmüştür. Genel olarak şu anki amacı Empire'da Korsan avlamak, Wormhole Raid'leri düzenlemek, Oyuna yeni başlayan arkadaşları bünyesine katıp onların gelişmesini sağlamak, T2 ve Capital üretim zinciri oluşturmak. Eğer böyle bir corp senin için uygunsa başvurabilirsin.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 len!wh raid miş, ben WH de afk mining yapıorm dizi izlerken beni patlatırsanız çok kırılırım :/ vallahi dünyanın en güzel şeyiymiş mining, 6 dakikada 1 oyuna bakıosun arkada ezel oynuo, rakını yudumluosun bi yandan, oh oh :p
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Localde görünmüyorki isimler ne bilim senin olduğunu, geminin üzerine adını yaz :)
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 :p bak herhangi bi c2 de yalnız bi hulk gorursenız, hıh o benim işte :p. Ekatarina katarina karakterin adı vurmayın abiler ehehe
Öne çıkan mesajlar