progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Johnny Depp ve Angelina Jolie'nin yeni filmi The Tourist. Frank, Venedik'e geziye giderken yolda karşılaştığı Angeline Jolie yüzünden başı derde girer gibi bir konusu var. Hatta hafiften Knight and Day'e de benziyor konusu. Yinede izlenebilri gibi duruyor. Yanlız Johnny Depp baya kilolu çıkmış :) Birde Johnny Depp ne kadar değişik rolde oynarsa oynasın ne zmn görsem Jack Sparrow geliyor aklıma. http://www.youtube.com/watch?v=9iXHDFqI7qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ben bu adamın film seçişini anlamıyorum vallahi billahi. neye göre kime göre seçiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hakkaten adam jack sparrow için yaratılmış resmen ama bu tarz şapşal rollerde de iyi izlenir film eglencelik kategorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Depp için izlenir, Jolie varsa izlenmez. O yüzden karar veremedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bugün gittik. Yarısında çıktık. Tek ben değil hatun da sıkılmış. İlk yarı için konuşuyorum kötüydü yani, kötü derken tamam oyunculuklar iyi Depp abi iyi oynamış herzamanki gibi. Ama konuyu yakalayamadık, çok ağır gidiyordu herşey resmen zaman öldürülmüş gibi. Venedik fln güzel göstermişler, çekimler de iyi ne bileyim konusu sarmadı gerçi konu da yoktu epey yavaş gitmişler. Yanan Mektup Ne aptal şeydi ayrıca o ya. Adam bir damla döküyor, birşeyler oluyor mektubu okuyorlar tekrardan. Sakin diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bayık,basit,klasik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 angelinanin asil gorunusu icin izlenebilir bir film ama bayik oldugu gerceginide degistirmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 baya kotu film millet aah venedik cok guzel müzikler güzel felan demisş ya bi bok etmez film bu kadar ağır konusuorum sırf konusulsun die 2 ünlü oyuncu konulan senaryo üstünde resmen çalışınılmamış bizim burdaki bakkal bile daha iyi yazar, saçmaaaaaa sapan bir film ya komedi filmi yapsalarmış keske ne iğenç bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 fena değildi ben sıkılmadım izlerken hiç. angelina jolie'nin zaten o kıyafetleri giyip durması yeterli, johnny depp de bildigin oyuncu yani her türlü götürüyo. daha ne yeter işte. ayrıca filmin soundtracklerinden birisi harika. 2:06dan sonrası özellikle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bana seyirciyi aptal yerine koyan bi filmmiş gibi geldi izlerken dalga geçme amaçlı bi de şöyle oluyomuş hahahihi falan dedik. sonra.. ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Kız arkadaşımla gitcektim afiş çok durgun geldi(afiş nasıl durgun geliyor ki di mi :S) Zor Baba 3'e gittim.Gitmez olaydım o filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sıkılanlar için : esas sahneler sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çok ilginç bi şekilde Mandalina Jolie'nin mimik hareketleri çok çekici geldi bana bu filmde. daha öncesinde dikkat etmemişim demekki o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kılına yününe tüyüne gireceksek sinemaya gitmeyelim sinema salonunda izlemek için para vermeye değer bir film, hele depp ve jolie ikilisini de seviyorsanız hiç sıkılmazsınız o değilde depp yine tatlı oynamış hergele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 depp yine bildiğin captain sparrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar