senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adamın düşünce yapısı değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Yok abi ben çözdüm adam da zeka geriliği var 17-18 yaşındayken ettiğimiz laflarla bize sataşmaya çalışıyo komik oluyo.Bunun sonu yörünge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adam beyninin ne sağ ne de sol lobunu kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dartanina büyümüş yönetime girmiş kimin yörüngeye girip çıkacağına karar veriyor. benim sakin sakin yazmama rağmen, senin bilgisayar başında tırnaklarını yiyerek hakaret etmen, zaten nasıl bir kişilik olduğunu ortaya koyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Olan GwindonSurion'un güzel başlığına olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Myshkin said: Olan GwindonSurion'un güzel başlığına olmuş. Eed sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ihavetwoproblem said: dartanina büyümüş yönetime girmiş kimin yörüngeye girip çıkacağına karar veriyor. benim sakin sakin yazmama rağmen, senin bilgisayar başında tırnaklarını yiyerek hakaret etmen, zaten nasıl bir kişilik olduğunu ortaya koyuyor :) Hakaret yok sadece tespit yapıyorum senin tespitler gibi.Tespitim haklı olduğunu da arkadaşlar onayladı ^_^ Hee işim başımdan aşkın olmasına rağmen öğle arası keyfim oldun benim Dipnot:Gwindonun başlığı yedik sorry başka cevap yok. Gwindon da özetini çıkaraymış ben de okudum ama bitiremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Torpil falan var istediğin yere girememe var konuda tamam anladm :D ee güzel sanatlardır besyodur bu tarz şeylerin mülakatlarında torpil zaten ön planda olur.Bu ülkenin işleyişi böyle. Eskişehir iyidir güzeldir hayırlı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 oğlum 2 saniye okuyun lan emeğe saygı =( o yazı mini öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi o kadar uzun şeyleri okuyabilseydim tarih derslerine yetemedim diye ağlamazdım günlüklerde haeuhaeu. Her türlü mülakat için torpil lazım olduğu gerçeğinden ilerleyerek canın sağolsun diyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 en basite indirgeyebildiğim tiyatro seçmelerine giriyor,ama seçmelerdeyken kafası orda değil,oynuyor rolünü,sonra seçilenlerde numarasını göremiyor,öyle bakınıyo ve azıcık mutlu son eskişehirde başka bir tiyatroya katılıyor. evet okuyabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 wastyrx said: ağlamazdım günlüklerde haeuhaeu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 eskişehirde mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 mahkemeye verdin mi sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 geçen yıl antalyada verdik hoca istifa etti sora gelen hocalar yine kendi istediklerini aldılar falan hacettepede de aynısı olacak kısır döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Eralp said: Sonra bütün yaşlılar gençlere "sevdiğiniz işi yapın bak, para için çalışmayın" diye öğütlesin dursun. Bu ülkede insanın sevdiği işi yapması diye bir durum yok. çok boş konuşuyorlar, çok boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ihavetwoproblem said: Dartanian said: E sağlık problemi bu çıkabilir ne var bunda derste internete girmek yasak değil mi ? öğretmenin kızmasın dikkat et. http://img.chan4chan.com/img/2009-04-15/tn_1239800670516.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar