Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Kısmetse Emre, Lugano, Q7 falan kırmızı kart görecek, Volkan saçma goller yiyecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Harbiden Lugano bilica fln saydıkta bizim çingene q7 yi unuttuk.. İnsallah sakin kalabilir gerçi o kadar provokasyona kolay değil ama sinirini toptan çıkartırda ayak dışıyla 2-3 tane yollar.. Devre arasındada yollarız chelsea ye fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beşiktaş'ın sağ kanadında hilbert le ekrem dağ oynasın ki, bizim sol kanattaki yetersizlik göze çarpmasın. ben son 6-7 yılda hiçbir derbiye "yenilmeyiz inşalla" parolasıyla çıktığımızı hatırlamıyorum, ehue yeni bir his yaşamış oldum teşekkürler fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 solda stoch yok mu yaw sizde niye yetersiz olasınız. ha, bekte caner oynarsa vay halinize o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Quaresma bir o kanat bir bu kanat bakar, hangisi zayıfsa oradan yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 GG77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 fenerbahce bize göre cok zayıf bir takım . özellikle kanatları şu anda bitik durumda sadece orta sahada biraz aktifler . maça fenerbahçe başlar diye düşünüyorum ve ilk 5 dk oyunu fenerbahce kontrol eder .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Emre bizden birini attırır kesin, kendisi sarı kart bile almaz her zamanki gibi. Gördüğünü çalan bir hakem olsun lütfen. Geçen maçlarda yok yol çalışması, yok uçan tekmelere anca sarı kart çıkarken bizim dil bilmeyen delgado ve cisse ye çıkan kartlar tam bir komediydi. Aynı filmin tekrarı olmasa bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 dil bilmeyen delgado diyosunda, cüneyt çakır en iyi ingilizce bilen hakemimizmiş. o dönem onuda öğrendik sonradan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yok Guti Alex'i tanımıyorum demiş, yok Q7 en rahat maçımız olacak demiş, taraftarda da bir gaz. Metin-Ali-Feyyaz döneminden beri ilk kez favori olmanın dezavantajları yaşanmaz umarım, ben yine de handikaplı Fener bastım valla bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 paranı neden sokağa attın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 BulletRide said: Yok Guti Alex'i tanımıyorum demiş, yok Q7 en rahat maçımız olacak demiş, taraftarda da bir gaz. Metin-Ali-Feyyaz döneminden beri ilk kez favori olmanın dezavantajları yaşanmaz umarım, ben yine de handikaplı Fener bastım valla bakalım. hala favori gösterilmiyoruz.. gazetelere bakarsan ntvsporu dinlersen. ki ben diyorum gollu beraberlik. ha bu maçta neden rahatsız çünkü krizde değiliz avrupada güzel ligte güzel bir takım beraberlik ve yenmek mutlu eder bizi ki fenerin durumu böyle değil beraberlik ve yenilgi daha eksiye götüre bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 santrayı nasıl yapacağımız öenmli bu arada ya. atarız korner gönderinin dibinden taça, bi orta yaparız niang gol atar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Santraları nasıl yapacağız daha doğru bir soru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Dün bok gibi oynasak da 3 puan alıp, şöyle buz gibi bira açıp şu derbiyi rahat rahat izleyebilmek priceless yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 haha aynen abi, çok seviyorum beşiktaş fener derbilerini izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 santradan direk gol atabilirsiniz kaleye vurup. peheyy carlos gitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sistolit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beşiktaş çok rahat kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Eralp said: haha aynen abi, çok seviyorum beşiktaş fener derbilerini izlemeyi. ben de fener gs derbilerini çok seviyorum. en azından sonuç belli, fazla heyecanlanmıyor insan. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Hehe valla gsli olarak ben de alıştım artık yenilmeye çok takmıyorum fb gs derbilerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Esh said: Eralp said: haha aynen abi, çok seviyorum beşiktaş fener derbilerini izlemeyi. ben de fener gs derbilerini çok seviyorum. en azından sonuç belli, fazla heyecanlanmıyor insan. =P heyecan yapmayacaksan zevki nerede kaldı maçın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 feneri bi shuster ciddiye alıyor heralde ben hala alexin macı almayı istetip istemicegine göre sekillenecegini düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 holosko ve rüştü ilk 18 de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 holoskomu anaa hilbert giricek o halde kanata bişey olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sol bobo forvet nobre sağ da q7 dedi beklenen kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar