Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Fenerbahçe - Beşiktaş | 19 Agu | 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbiden Lugano bilica fln saydıkta bizim çingene q7 yi unuttuk.. İnsallah sakin kalabilir gerçi o kadar provokasyona kolay değil ama sinirini toptan çıkartırda ayak dışıyla 2-3 tane yollar.. Devre arasındada yollarız chelsea ye fln..
Mesaj tarihi:
beşiktaş'ın sağ kanadında hilbert le ekrem dağ oynasın ki, bizim sol kanattaki yetersizlik göze çarpmasın.

ben son 6-7 yılda hiçbir derbiye "yenilmeyiz inşalla" parolasıyla çıktığımızı hatırlamıyorum, ehue yeni bir his yaşamış oldum teşekkürler fenerbahçe.
Mesaj tarihi:
fenerbahce bize göre cok zayıf bir takım . özellikle kanatları şu anda bitik durumda sadece orta sahada biraz aktifler .
maça fenerbahçe başlar diye düşünüyorum ve ilk 5 dk oyunu fenerbahce kontrol eder ..
Mesaj tarihi:
Emre bizden birini attırır kesin, kendisi sarı kart bile almaz her zamanki gibi. Gördüğünü çalan bir hakem olsun lütfen. Geçen maçlarda yok yol çalışması, yok uçan tekmelere anca sarı kart çıkarken bizim dil bilmeyen delgado ve cisse ye çıkan kartlar tam bir komediydi. Aynı filmin tekrarı olmasa bare.
Mesaj tarihi:
Yok Guti Alex'i tanımıyorum demiş, yok Q7 en rahat maçımız olacak demiş, taraftarda da bir gaz. Metin-Ali-Feyyaz döneminden beri ilk kez favori olmanın dezavantajları yaşanmaz umarım, ben yine de handikaplı Fener bastım valla bakalım.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Yok Guti Alex'i tanımıyorum demiş, yok Q7 en rahat maçımız olacak demiş, taraftarda da bir gaz. Metin-Ali-Feyyaz döneminden beri ilk kez favori olmanın dezavantajları yaşanmaz umarım, ben yine de handikaplı Fener bastım valla bakalım.

hala favori gösterilmiyoruz..
gazetelere bakarsan ntvsporu dinlersen. ki ben diyorum gollu beraberlik.
ha bu maçta neden rahatsız çünkü krizde değiliz avrupada güzel ligte güzel bir takım beraberlik ve yenmek mutlu eder bizi ki fenerin durumu böyle değil beraberlik ve yenilgi daha eksiye götüre bilir
Mesaj tarihi:
Eralp said:

haha aynen abi, çok seviyorum beşiktaş fener derbilerini izlemeyi.

ben de fener gs derbilerini çok seviyorum. en azından sonuç belli, fazla heyecanlanmıyor insan. =P
Mesaj tarihi:
Esh said:

Eralp said:

haha aynen abi, çok seviyorum beşiktaş fener derbilerini izlemeyi.

ben de fener gs derbilerini çok seviyorum. en azından sonuç belli, fazla heyecanlanmıyor insan. =P

heyecan yapmayacaksan zevki nerede kaldı maçın :)
  • Yeni Oluştur...