Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben aptal değilim, üniversite mezunuyum.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

yani siz fakirlerden farkım olarak hazır işim var, bir de üzerine kendim BAYA iyiyim, akademik başarı hariç :/

benim de hazır işim var lan. sadece fizik sınavı yaptılar girerken ama hemen geçtim zaten onu hazır sayılır o yüzden.

yanlız şöyle bir sorun var bu sistemde. madem okulda aldığın derslerden faydalanmadan işini yapabiliyorsun neden o okula giderek 4 sene harcadın? 0 4 senede işinde acaip bir tecrübe kazanabilirdin. Türkiyede üniversite anlayışı çok saçma insanların senelerine yazık oluyor askerlik gibi lan 18 yaşına gelen her genç üniversiteye gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

ne yapsaydım lise mezunu mu olsaydım ha?

işte bunu diyorum. insanlarda sanki üniversite mezunu olunca süper insanlar olunuyormuş ya da üniversite mezunu olmamak çok büyük kayıpmış gibi düşünüyor. Bu belki Hollandada böyle olabilir ama Türkiyede böyle değil, çünkü üniversitelerimizin çoğu yüksek lise gibi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

sipeyskeyk said:

ne yapsaydım lise mezunu mu olsaydım ha?

işte bunu diyorum. insanlarda sanki üniversite mezunu olunca süper insanlar olunuyormuş ya da üniversite mezunu olmamak çok büyük kayıpmış gibi düşünüyor. Bu belki Hollandada böyle olabilir ama Türkiyede böyle değil, çünkü üniversitelerimizin çoğu yüksek lise gibi zaten.

boğaziçi mimarlık mezunu adam arıyorum diyen zihniyet değişmiyo
manyak bu işverenlerin çoğu
bakalım ben nabıcam, geriden gelenleri düşünmeyin siz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...