Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yol ortasında yürüyorsundur sen, sana göre değildir kaldırımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: yani siz fakirlerden farkım olarak hazır işim var, bir de üzerine kendim BAYA iyiyim, akademik başarı hariç :/ benim de hazır işim var lan. sadece fizik sınavı yaptılar girerken ama hemen geçtim zaten onu hazır sayılır o yüzden. yanlız şöyle bir sorun var bu sistemde. madem okulda aldığın derslerden faydalanmadan işini yapabiliyorsun neden o okula giderek 4 sene harcadın? 0 4 senede işinde acaip bir tecrübe kazanabilirdin. Türkiyede üniversite anlayışı çok saçma insanların senelerine yazık oluyor askerlik gibi lan 18 yaşına gelen her genç üniversiteye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ne yapsaydım lise mezunu mu olsaydım ha? gittik geldik bir şekilde bitti. ekonomi de nispeten hoşuma giden bir bölümdü, birşeyler de öğrendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Osso said: Abi dün cana gittim 1 saat falan takıldık sonra adam breaking bad açtı uyuya kalmışım izlerken, uyandırmaya kıyamamış sabah bi uyandım sabah olmuş işe gitmeye hazırlanıyor bu. Gece neler yaptığı hakkında bir fikrim yok :(.melek gibi uyuyordun kıyamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 -Osman -Osman -Osman -HA NE? -saat 7.30 -ciddi misin? -evet -ciddi misin? -evet -hay a... ko... ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: ne yapsaydım lise mezunu mu olsaydım ha? işte bunu diyorum. insanlarda sanki üniversite mezunu olunca süper insanlar olunuyormuş ya da üniversite mezunu olmamak çok büyük kayıpmış gibi düşünüyor. Bu belki Hollandada böyle olabilir ama Türkiyede böyle değil, çünkü üniversitelerimizin çoğu yüksek lise gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi kesinlikle benimle ilgili bir durum değil, tamamen mahalle baskısı. "Okumamak" gibi bir şey kafadan bile geçmiyor bazı çevrelerde, bizimki de onlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 üniversite okumaya gerek yok diye şu an diyebiliyoruz fakat bundan 5-6 sene evvelinde "lan niye 2 matematik daha yapamadım, lan niye şuraya giremedim" den öteye düşünebilen erginler değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yani o da var. 18 yaşında ben okumuyorum, hayat okuluna gidicem diyecek kadar ne kafamız çalışıyordu, ne de g.. yiyordu afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ticari zekan, insanlarla ilişki kurabilme yeteneğin, biraz da sermayen ve iyi bi fikrin varsa iyi şeyler yapabilirsin okumadan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 üniversite okumak güzel bişey. okumamış adama kız vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Yoo parası olmayana vermiyorlar genel olarak kızlarını insanlar. Üniversite eğitimi de para kazanmak için bi anahtar olarak görüldüğü için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 köyde öyledir belki bilemem. ama belli bi hayat görüşü kazanıyo insan 4 yıl bi ortamda bulununca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Cahilin eğitimlisi daha bi fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Köyde falan değil abi medeniyetin göbeğinde de böyledir bu vakitte. Tamam gidip de hödük birine vermezler ama para çoğu yerde döver. Tabi para kovalayan hanım kızımız da çok bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 üniversite sırf ortamı için bile okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 noktalama işaretsiz yazmak da çok eğlenceliymiş lan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Holy said: üniversite sırf ortamı için bile okunur kızlar teklif ediyormuş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ardeth said: sipeyskeyk said: ne yapsaydım lise mezunu mu olsaydım ha? işte bunu diyorum. insanlarda sanki üniversite mezunu olunca süper insanlar olunuyormuş ya da üniversite mezunu olmamak çok büyük kayıpmış gibi düşünüyor. Bu belki Hollandada böyle olabilir ama Türkiyede böyle değil, çünkü üniversitelerimizin çoğu yüksek lise gibi zaten. boğaziçi mimarlık mezunu adam arıyorum diyen zihniyet değişmiyo manyak bu işverenlerin çoğu bakalım ben nabıcam, geriden gelenleri düşünmeyin siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar