sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 XAENIN DIYE TANINIYOR FORUMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 keşke burada olsa çok özledim onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 haaaaa tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 uuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Artık uyuyabilirsin bu gecede almamız gereken dersi bize verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ibretlik paylaşım. bir kele göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şu güzel mevsimde izmirde olup evde vakit öldürenleri esefle kınamalı mıyım Tolga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Yeni geldim eve insaf be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sen izmirde misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu cocuk olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 mahsus yapıyosun dimi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Değil misin döndün mü okula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dartanian said: Sen izmirde misin ? değilim ama olacam en yakın vakitte daha da çıkmıcam izmirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 izmir bitmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sipeyskeyk said: bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil. miras değil alınteri yazıyorsun en fazla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 geçmiş olsun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 teşekkürler fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 çizgili topikte sana laf ettiler bu arada. sana da geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi dün cana gittim 1 saat falan takıldık sonra adam breaking bad açtı uyuya kalmışım izlerken, uyandırmaya kıyamamış sabah bi uyandım sabah olmuş işe gitmeye hazırlanıyor bu. Gece neler yaptığı hakkında bir fikrim yok :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ıslaklık yoksa sorun da yok ^_^ meh sayfa başı Osso said: Abi dün cana gittim 1 saat falan takıldık sonra adam breaking bad açtı uyuya kalmışım izlerken, uyandırmaya kıyamamış sabah bi uyandım sabah olmuş işe gitmeye hazırlanıyor bu. Gece neler yaptığı hakkında bir fikrim yok :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil. http://i36.tinypic.com/2czsgac.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bu cocuk aptal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aptal sensin çocukta sana girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kurtajla aldiririm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar