sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 XAENIN DIYE TANINIYOR FORUMDA
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 keşke burada olsa çok özledim onu ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Artık uyuyabilirsin bu gecede almamız gereken dersi bize verdin.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ibretlik paylaşım. bir kele göre.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şu güzel mevsimde izmirde olup evde vakit öldürenleri esefle kınamalı mıyım Tolga?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dartanian said: Sen izmirde misin ? değilim ama olacam en yakın vakitte daha da çıkmıcam izmirden.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sipeyskeyk said: bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil. miras değil alınteri yazıyorsun en fazla işte
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 çizgili topikte sana laf ettiler bu arada. sana da geçmiş olsun
Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi dün cana gittim 1 saat falan takıldık sonra adam breaking bad açtı uyuya kalmışım izlerken, uyandırmaya kıyamamış sabah bi uyandım sabah olmuş işe gitmeye hazırlanıyor bu. Gece neler yaptığı hakkında bir fikrim yok :(.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ıslaklık yoksa sorun da yok ^_^ meh sayfa başı Osso said: Abi dün cana gittim 1 saat falan takıldık sonra adam breaking bad açtı uyuya kalmışım izlerken, uyandırmaya kıyamamış sabah bi uyandım sabah olmuş işe gitmeye hazırlanıyor bu. Gece neler yaptığı hakkında bir fikrim yok :(.
Osso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: bu arada sen deyince baktım, pis fakirler diye çemkirmiş blackowitz denilen arkadaş. kesinlikle öyle bir üslubum olamaz, çok değil yarın kimin ne olacağı belli olmaz. babadan kalanlarla hava atıp insanları ezenlerin sonu belli çok gördük. önemli olan senin ne yapabildiğin, babanın ne yapmış olduğu değil. http://i36.tinypic.com/2czsgac.gif
Öne çıkan mesajlar